salonuma hangi orta sehpa?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.415
11.121
Salonumda gorunen orta sehpa degisecek.
Asagidaki iki model arasinda kararsiz kaldim.ikinci model olursa paylastim alacati renginde olacak.
Fakat kararsizm.yardimci olurmusunuz salonumu inceleyip?

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-05-11-42-44.png
    Screenshot_2015-05-05-11-42-44.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 671
  • Screenshot_2015-05-05-11-42-35.png
    Screenshot_2015-05-05-11-42-35.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 686
İlki daha estetik duruyor ama kullanım açısından 2.si derim.
Misafiriniz geldiğinde ek parçası çıkabilen bir sehpa anladığım kadarıyla.
Zigonlarla uğraşmanıza gerek kalmaz en azından.

Salonumda gorunen orta sehpa degisecek.
Asagidaki iki model arasinda kararsiz kaldim.ikinci model olursa paylastim alacati renginde olacak.
Fakat kararsizm.yardimci olurmusunuz salonumu inceleyip?
tam anlaşılmıyor ama masa takımınız beyaz ve üniteniz de ceviz-beyaz sanırım bence bunlara uygun düz beyaz ya da ceviz beyaz bir parça düşünmenizi öneririm

tam anlaşılmıyor ama masa takımınız beyaz ve üniteniz de ceviz-beyaz sanırım bence bunlara uygun düz beyaz ya da ceviz beyaz bir parça düşünmenizi öneririm
Mobilyam ayri parcalar.takim uyumunu pek sevmiyorum.bu yyzden bunlari dusundum...salonun genel tarzina uygun model birde renklerine uyacak bir sehpa olsun istedim

hatta salonun oldukça ufak olduğundan hiç orta sehpan olmasa da olur yani :p
bu arada eski sehpa neden değişiliyor acaba, merak ettim canım:KK39:

hatta salonun oldukça ufak olduğundan hiç orta sehpan olmasa da olur yani :p
bu arada eski sehpa neden değişiliyor acaba, merak ettim canım:KK39:
Eski sehpa malzemesi sunta.cok sik dursada malesef kenarlari kalkti.ortasi hafif coktu.cokrahatsiz oluyoruz malesef.
Cok ufak ama esimle tv karsisinda temek yemeye bayiliyoruz.mutfakta ufak olunca salondaki masada degilde genelde orta sehpada yiyoruz yemeklerimzi.bu yuzden seviyoruz...peki ikinci paylasyigim kahve modelin alacati rengini yaptirsam sizce nasil durur
Cok kullanisli geldi bana spor birde..
Lake sehpa istemiyorum esasen cizik olaylarindan dolayi

Eski sehpa malzemesi sunta.cok sik dursada malesef kenarlari kalkti.ortasi hafif coktu.cokrahatsiz oluyoruz malesef.
Cok ufak ama esimle tv karsisinda temek yemeye bayiliyoruz.mutfakta ufak olunca salondaki masada degilde genelde orta sehpada yiyoruz yemeklerimzi.bu yuzden seviyoruz...peki ikinci paylasyigim kahve modelin alacati rengini yaptirsam sizce nasil durur
Cok kullanisli geldi bana spor birde..
Lake sehpa istemiyorum esasen cizik olaylarindan dolayi
olabilir canım aslında

odanız spor döşenmiş o yüzden bence ikinci olan çok yakışacaktır rapsodi mobilya sanırım şu açılan parçası olan

X