Salonun Düzeni...

Hangi Oturma Oda Düzeni En iyi Secim Kizlar?

• 1.

OY: 2 5,9%
  • 2.

OY: 30 88,2%
  • 3.

OY: 1 2,9%
  • 4.

OY: 0 0,0%
  • 5.

OY: 0 0,0%
  • 6.

OY: 1 2,9%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam Kizlar..

Allah izin verirse Annem Daire alicak kendine..
Oturma odasini Salon gibi kullanicak cunku ev 2+1 olucak kizlar..
simdi mutfaksiz birtane bulduk begendik onu almayi dusunuyoruz ama oturma odasini nasil yerlestiririz bilemedik sizlere sormak istiyorum..

Ben Bunu begenmistim bakalim siz ne diceksiniz
1. Düzen:
Salon1.jpg

2. Düzen:

Salon2.jpg

3. Düzen:

Salon5.jpg

4. Düzen:

Salon4.jpg

5. Düzen:

Salon3.jpg

6. Düzen:

Salon6.jpg

Kizlar hangisi daha uygun kullanim icin sizce ben 1inci duzeni begendim..

Kizlar sonradan aklima bir duzen daha geldi onu ankete koyamadim onu buraya ekliorum onu begenenler yorumlara yazsin yeter kizlar

7. Düzen :

Salon4.jpg

8. Düzen :

salonnn.jpg

Son düzenleme:
Kendi fikrimi söyleyeyim 2. Düzen nedeni de masanın kapınin yaninda olması. Masa balkonun önünde olduğunda misafirleriniz varken masayı kurmak için sürekli önlerinden gecmeniz gerekecek . . arkadaşımın evi 6. Düzende ki gibiydi balkonun onundeydi masa biz TV izlerken sürekli onumuzden geçiyordu ..

Kendi fikrimi söyleyeyim 2. Düzen nedeni de masanın kapınin yaninda olması. Masa balkonun önünde olduğunda misafirleriniz varken masayı kurmak için sürekli önlerinden gecmeniz gerekecek . . arkadaşımın evi 6. Düzende ki gibiydi balkonun onundeydi masa biz TV izlerken sürekli onumuzden geçiyordu ..

Simdi bende ikisi arasinda kararsizdim 1 ve 2 ile arasinda kalmistim ama 2de koltuklar yemek masasnin onunde duruyor ve yemek masasi giristsi daraltior diye dusundum daginik duruyor gibi geldi bana bilemedim simdi ama servis konusunda tabikide cok rahat olucak eminim

Alakasi yok ama arkadasiniz masa hazirlarken siz niye yardim etmiyodunuz garibime gitti kusura bakmayin:KK66:

Alakasi yok ama arkadasiniz masa hazirlarken siz niye yardim etmiyodunuz garibime gitti kusura bakmayin:KK66:

Yok ne kusuru elbette birlikte hazirliyoruz ama genelde esli toplanıyoruz koltuklar da mutlaka oturan oluyor . esler genelde TV izledikleri icin sürekli ortadan geçiliyor .. 6. Düzenle 1. Düzen farklı benim dediğim 6. Düzen içindi

Televizyonun karşısında bir üçlü koltuk olmalı. Ve genel düzen olarak kesinlikle ikincisi en uygunu.

Kesinlikle ikinci duzen olmali

Televizyonun karşısında bir üçlü koltuk olmalı. Ve genel düzen olarak kesinlikle ikincisi en uygunu.

Yok ne kusuru elbette birlikte hazirliyoruz ama genelde esli toplanıyoruz koltuklar da mutlaka oturan oluyor . esler genelde TV izledikleri icin sürekli ortadan geçiliyor .. 6. Düzenle 1. Düzen farklı benim dediğim 6. Düzen içindi

Kizlar simdi bu tekliler ikinci duzende tam odanin gobeginde kaliyor.. birini yatak odasinami koysak teklinin o zaman sizce nasil olur cok daraliyor boyle giris kalabalikli duruyor gibi gelio bana 21m2 oturma odasi

Bu arada bu tarz oturma odasi veya salonu varsa resim olarak gorme sansim varmi acaba kizlar aslinda salon olsa tv unitesi olmasa cok rahat duzenlenir ama iste kalabalik oda sadece avantaj konsol ya birtane gumusluk var resresimdeki gibi koselerdeki gri cikinti

Kizlar birde bize genelde fazla misafir gelmez cunku kalabalik aile sayilmayiz birdeakrabalarimizin cogu memlekette genelde kkullanmiyoruz yemek masasini annnemin

Bizim salonumuz da 2. düzendeki gibi, kapının karşısında masa ve konsol var. Baştan herkes camın önü dedi, ki bizde öyle düşündük kiriş ve peteklerden dolayı yapamasakta böyle çok uygun oldu. Çünkü süreki salonun en uç noktasına yemek getirip götüreceğim aklıma gelince şuan ki düzeni çok içime sindi. Tv' nin karşısında bir üçlümüz var diğeri de camımızın önünde tekliler de masanın önünde hemen hemen aynı tek fark bizim kapımız sol duvar, tv miz de sol duvar da. :KK51:

bencede 2.düzen bizim evde bu şekilde ama ben berjerleri balkon camının önüne koyuyorum ortayada sehpa keyif köşesi gibi

Cnm bnm fikrim bu tarz kucuk salonlarda ya L koltuk kullanilmasi yada berjerlerin kullanilmamasi..solonunuz abimin eviyle ayni duzen...
onlarin kapidan giriste masa
masanin onunde 2li koltuk
duvarin digerinde diger koltuk
bir diger duvarda tv ünitesi
ve camlarin onunde berjerler..
Ama onlarin m2 buyuk salonlarinin...

Bizim salonumuz da 2. düzendeki gibi, kapının karşısında masa ve konsol var. Baştan herkes camın önü dedi, ki bizde öyle düşündük kiriş ve peteklerden dolayı yapamasakta böyle çok uygun oldu. Çünkü süreki salonun en uç noktasına yemek getirip götüreceğim aklıma gelince şuan ki düzeni çok içime sindi. Tv' nin karşısında bir üçlümüz var diğeri de camımızın önünde tekliler de masanın önünde hemen hemen aynı tek fark bizim kapımız sol duvar, tv miz de sol duvar da. :KK51:

Salonunuzun resmini gorme sansin var mi acaba canim?

bencede 2.düzen bizim evde bu şekilde ama ben berjerleri balkon camının önüne koyuyorum ortayada sehpa keyif köşesi gibi

sanirim cogu kisi kullaniyor bole ama ben simdiye kadar denk gelmedim genelde salon oturma odasi ayri oldugu icin yemek odasi kalabalik yapmio tvyyle birlikte :KK43:

Cnm bnm fikrim bu tarz kucuk salonlarda ya L koltuk kullanilmasi yada berjerlerin kullanilmamasi..solonunuz abimin eviyle ayni duzen...

Annem bayilir kose koltuklarina ama hem esya hem ev almak cok zor kalan esyalarla yapilmasi lazim malesef :KK43:En Büyük TÜRKİYE

Kesinlikle ikinci duzen olmali

Kizlar sonradan aklima bir düzen daha geldi onuda ekledim ama ankete ekleyemedim tabikide bu ekledigim son duzene ne diyorsunuz?

Salon4.jpg

Bizim
Kizlar simdi bu tekliler ikinci duzende tam odanin gobeginde kaliyor.. birini yatak odasinami koysak teklinin o zaman sizce nasil olur cok daraliyor boyle giris kalabalikli duruyor gibi gelio bana 21m2 oturma odasi

Bu arada bu tarz oturma odasi veya salonu varsa resim olarak gorme sansim varmi acaba kizlar aslinda salon olsa tv unitesi olmasa cok rahat duzenlenir ama iste kalabalik oda sadece avantaj konsol ya birtane gumusluk var resresimdeki gibi koselerdeki gri cikinti
bizim salon da o boyutlarda o yüzden ben iki tane tekli değil bir tane tekli koltuk aldım. Siz de tek tekli koltuk ile ortamı genişletebilirsiniz. Bence salonda tv ünitesi olması çok daha şık ve modern bir görüntü oluşturuyor. Örnek foto demişsin benim konum var evim diye, orada salon fotosu da var bakmak istersen.

X