Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Tavsiye

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Bana gerçekten hakkını veren bir şampuan tavsiye edermisiniz..
Yağlanma ve kepek problemi var ve ilk kez karşılaştım bu durumla.

Syoss , Elseve kullandım şimdi de Clear ama sonuç alamadım gerçi clear yeni sayılır..Ama şöyle yıkandığında saçları canlandıran bir şampuan var mı ?

bitkisel sampuanlar sacı sertlestirsede zamanla sac alısınca gercekten saca cok iyi geliyor. ben yaklasık 1 senedir kimyasal sampuan kullanmayı bıraktım saçlarımı mafetmişim resmen şimdi saclarım kendine gelmeye basladı. bitkisel sampuan düşünürsen zigavus sarımsaklı sampuan bide tresan ısırganlı sampuanını önerebilirim ikiside gercekten cok iyi ben degiştirerek kullanıyorum

Normal şampuan olur dersen head and shoulders yağlanma ve kepek konusunda çok iyi ama organikte kullandım hamadinin şampuan ve saç kremini ben çekilişle kazanmıştım orijinal fiyatları çok pahalı bitince bir daha alamadım bu yüzden şuan head and shoulders kullanıyorum limonlu olanını hem yağlanmaya iyi geliyor hem kepeğe

Head shoulders yağlanmaya iyi geliyor. Ama yağlanmaya karşı olduğu için biraz sertleştiriyor.
Ben başka şampuan kullanmaya çekiniyorum açıkçası :)

Bana gerçekten hakkını veren bir şampuan tavsiye edermisiniz..
Yağlanma ve kepek problemi var ve ilk kez karşılaştım bu durumla.

Syoss , Elseve kullandım şimdi de Clear ama sonuç alamadım gerçi clear yeni sayılır..Ama şöyle yıkandığında saçları canlandıran bir şampuan var mı ?

Merhaba canım benim saçımda kendimi bildim bileli yağlıdır ve son zamanlarda kepek problemi bende de büyüktü. 2 ay önce eczanede kutusu hoşuma gittiği için aldığım bitkisel bir şampuan var Türkiye ye yeni gelmiş. Capilactif diye bir şampuan ilk başta ismi çok yabancı geldiği için çekindim ama şimdi iyiki almışım diyorum. saçım daha parlak ve yumuşak oldu ve kepek sorunum ortadan kalktı bu reklamlarda çıkan elidor falan hikaye yani. Benim kullandığım şampuan sadece eczanelerde satılıyormuş çokta pahalı birşey olmadığından güvenle kullanabilrsin canım :)

içerisinde kimyasal olan şampuanlara kesinlikle karşıyım. doğrusu kimyasala tamamen karşıyım :) bu nedenle içeriğinde organik hammadde kullanılan ürünleri almayı tercih ediyorum. ve ben de senin gibi kepek problemiyle mücadele ediyodum kısa bi süre önce. çok fazla marka denedim. en son Phyto deneyeyim bir de dedim ve hiiiç pişman olmadım :) Phyto phytheol kullandığım ürün tam olarak. günlük kullanıma uygun bir şampuan. denemeni tavsiye ederim

Her bitkisel sampuan herkese iyi gelmiyor. Kiminin sac derisinde yaralar olusturuyor. Ayrica ben bitkisel dogal sampuan diye bisey olduguna inanmiyorum. Bitkisellerde sadece daha az zararli maddeler bulunuyor. Bitkisel dedigimiz sampuanlarin icerigi cokda iyi degil. Ozellikle saci onarici hic bi ozelligi olmuyor. Bitkisellerin amaci saci temizlemek sac derisini guzel arindirmak. Ozellikle kuru yipranmis saclarin kullanmamasi gerekiyor. Yagli sac yapisi olanlar kesinlikle bitkisel kullanmali. Bitkisellerin sac uclarini cok kuruttugunu dusunecek olursak banyo sonrasida kesinlikle sac uclarina sac bakim yagi kullanmalilar. Sac kreminden mumkun oldugunca uzak durmalilar :KK66:

Sampuanda mümkün olduğunca az kimyasal barındıran şeyler almaya çalışıyorum. Bana en iyi gelenler Hask Macadamia oil ve dalan dolive.
benim de tepesi yağlı uçları kuru

içerisinde kimyasal olan şampuanlara kesinlikle karşıyım. doğrusu kimyasala tamamen karşıyım :) bu nedenle içeriğinde organik hammadde kullanılan ürünleri almayı tercih ediyorum. ve ben de senin gibi kepek problemiyle mücadele ediyodum kısa bi süre önce. çok fazla marka denedim. en son Phyto deneyeyim bir de dedim ve hiiiç pişman olmadım :) Phyto phytheol kullandığım ürün tam olarak. günlük kullanıma uygun bir şampuan. denemeni tavsiye ederim

Bu aklı kıtın tam 10 üyeliği var. Sabırla bekledik ne zaman açık verecek diye.
Bahsettiği ürün ve mesajlara asla itibar etmeyin.

X