Samsunda Önerebileceğiniz Kadin Doğum Uzmani

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.872
Merhaba arkadaşlar;
Samsunda iyi bir kadin doğum uzmani önerebilir misiniz?
Bir de Lale Çetin Yılmaz a giden var mi? Memnun musunuz?

Merhabalar. Ben de samsundayim ve liman hastanesinde nur hanima gidiyorum. Ama kararsiz kaldim.medicana hatice hanimi oneriyorlar. Benim istedigim dr hamileligimde beni psikolojik olarak da destekleyecek ve normal dogum taraftari olan biri olmasi. Soylediginiz dr hangi hastanede.

Merhabalar. Ben de samsundayim ve liman hastanesinde nur hanima gidiyorum. Ama kararsiz kaldim.medicana hatice hanimi oneriyorlar. Benim istedigim dr hamileligimde beni psikolojik olarak da destekleyecek ve normal dogum taraftari olan biri olmasi. Soylediginiz dr hangi hastanede.
Merhaba. Ben liman hastanesinde Mükerrem beye gidiyordum ama anlaşamadık :)
Taşkın Beyden randevu aldım haftaya cumartesi için.
Medikal Parkta Nagehan Hanım var arkadaşım ona gidiyor ve çok memnun.
Hatice Hanımı hiç duymadım ama hastane çok iyiymiş.

Ne konuda anlasamadiniz. Benim nur hanimda kararsiz kalmamin sebebi ikili testimde biyokimyasal riskim yuksek cikti ama kombine riskim dusuk olmasina ragmen telefonda direkt amniyosentez oneriyorum diyip kestirip atmasi. Bir de normal dogumdan korkuyorum demistim o zaman sezaryen yapariz dedi onu da kestirip atmisti

Ne konuda anlasamadiniz. Benim nur hanimda kararsiz kalmamin sebebi ikili testimde biyokimyasal riskim yuksek cikti ama kombine riskim dusuk olmasina ragmen telefonda direkt amniyosentez oneriyorum diyip kestirip atmasi. Bir de normal dogumdan korkuyorum demistim o zaman sezaryen yapariz dedi onu da kestirip atmisti
Nur hanım öyleymiş.
Mükerrem beyde ilk randevum da beni strese soktu. Düşük tehlikem olmamasına rağmen varmış gibi davrandı.
Sizin durumunuz daha farklı. Medicana da Cazip Bey var profesör sonuçlarınızı bir gösterin bence.

Biyokimyasal riskim 1: 200 . kombine riskim 1:1970. Bircok dr a sorduk sadece 2 dr amniyosentez onerdi. O konuda icim rahat Rabbim ne nasip ederse o. Kimseyi bebegiyle sinamasin Allah tek duam o. Benim takildigim nokta bilgi verirken ki tavri.

Biyokimyasal riskim 1: 200 . kombine riskim 1:1970. Bircok dr a sorduk sadece 2 dr amniyosentez onerdi. O konuda icim rahat Rabbim ne nasip ederse o. Kimseyi bebegiyle sinamasin Allah tek duam o. Benim takildigim nokta bilgi verirken ki tavri.
Amin.
Ben deneyerek bulacağım doktorumu doğumdan hemen önce bile doktor değiştiren var bence doktoru sevmek çok önemli.

Bu konuyu yakından takip ediyorum inşallah doğum yapmış anneler tavsiyelerde bulunur. Mayıs başında doğumum ve başka ilden geleceğim için doktorları bilmiyorum. Ancak izine gittiğimde Medicanada Cazip beye kontrole gitmiştim; evet güleç yüzlü ilgili sevecen bir dr ama hastane ücretleri biraz tuzlu. Cazip beyin muayene ücreti 100 tl en basit kan tahlili 30 tl

Bu konuyu yakından takip ediyorum inşallah doğum yapmış anneler tavsiyelerde bulunur. Mayıs başında doğumum ve başka ilden geleceğim için doktorları bilmiyorum. Ancak izine gittiğimde Medicanada Cazip beye kontrole gitmiştim; evet güleç yüzlü ilgili sevecen bir dr ama hastane ücretleri biraz tuzlu. Cazip beyin muayene ücreti 100 tl en basit kan tahlili 30 tl
Merhabalar. Liman hastanesinde muayene ucreti 50 tl ödüyorum. Kan tahlillerime 70 odedim diye hatirliyrm. Ikili test icin de 45 tl. Guven iliskisini kurabilecegim bir dr bulsam parayi onemsemiyorum. Bir dr dan birileri memnunsa diger bazilari degil. Cok zor bir süreç

medicana da hatice hanım var ben kendısıne gıdıyorum cok enerjık bı bayan ve hıc bısey ıcın korkutmuyor muane ucretı 75 tl sezeryan dogum 1500 normal dogum 1250 epıdural normal 2100 tl ama hastane cok temız hemsıreler ebeler guleryuzlu hazıranda ınsallah dogumumuz

X