Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben liman hastanesinde Mükerrem beye gidiyordum ama anlaşamadık :)Merhabalar. Ben de samsundayim ve liman hastanesinde nur hanima gidiyorum. Ama kararsiz kaldim.medicana hatice hanimi oneriyorlar. Benim istedigim dr hamileligimde beni psikolojik olarak da destekleyecek ve normal dogum taraftari olan biri olmasi. Soylediginiz dr hangi hastanede.
Nur hanım öyleymiş.Ne konuda anlasamadiniz. Benim nur hanimda kararsiz kalmamin sebebi ikili testimde biyokimyasal riskim yuksek cikti ama kombine riskim dusuk olmasina ragmen telefonda direkt amniyosentez oneriyorum diyip kestirip atmasi. Bir de normal dogumdan korkuyorum demistim o zaman sezaryen yapariz dedi onu da kestirip atmisti
Amin.Biyokimyasal riskim 1: 200 . kombine riskim 1:1970. Bircok dr a sorduk sadece 2 dr amniyosentez onerdi. O konuda icim rahat Rabbim ne nasip ederse o. Kimseyi bebegiyle sinamasin Allah tek duam o. Benim takildigim nokta bilgi verirken ki tavri.
Merhabalar. Liman hastanesinde muayene ucreti 50 tl ödüyorum. Kan tahlillerime 70 odedim diye hatirliyrm. Ikili test icin de 45 tl. Guven iliskisini kurabilecegim bir dr bulsam parayi onemsemiyorum. Bir dr dan birileri memnunsa diger bazilari degil. Cok zor bir süreçBu konuyu yakından takip ediyorum inşallah doğum yapmış anneler tavsiyelerde bulunur. Mayıs başında doğumum ve başka ilden geleceğim için doktorları bilmiyorum. Ancak izine gittiğimde Medicanada Cazip beye kontrole gitmiştim; evet güleç yüzlü ilgili sevecen bir dr ama hastane ücretleri biraz tuzlu. Cazip beyin muayene ücreti 100 tl en basit kan tahlili 30 tl