samsung telefonu olup, teknolojiden anlayanlar bakabilir mi?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.549
Bundan birkaç gün öncesine kadar ekranı yukarıdan aşağıya kaydırinca kisayollarda mobil veri durumumu görebiliyordum. Şimdi kaybolmuş . Düzenle diyorum yine yok. Neden olmuş olabilir ki?

Eklentiler

• PicsArt_1434619306466.jpg
    PicsArt_1434619306466.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 165
Sebebini bende merak ediyorum patronda var samsung alpha aynen kayboldu geri getiremedik bir türlü

Sanırim bu guncellenen isletim sistemiyle alakali..ben guncellemedim esim guncelledi onda da ayni durum var..

Sağda tuş kilidi tuşu var ya, ona basılı tut. Mobil verinin açık olup olmadığını görebilirsin.

Ben de guncellemedim. Otomatik güncelledi Demek ki. Teşekkür ederim. Mobil verinin açık olup olmadığını görmek önemli bir detay

Evet olablir dun bende esimin telefonunda farkettim kendi kendine guncellenmis dedi
Benmde samsung ama benmki guncellenmedi ama onun kaybldmu mobl veri dikkatimi cekmedi hic.
Ayarlar kismindada mi cikmiyor ?

Ayarlar- Ekran- Bildirim Panelinden bakabilirsin olup olmadığına. Yukarıdaki sıralamayı ordan ayarlayabilirsin

bende dün güncelledim ama ayarlarım aynı duruyor ilginçmiş. ekranı aşağı çektiğinde sağ köşedeki ikon varmı peki. yani bu en üstteki ayarların yanındaki
l7XVLl.jpg
Evet düzenle diyince sadece şunları secebiliyorum:

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-18-13-20-29.png
    Screenshot_2015-06-18-13-20-29.png
    98,3 KB · Görüntüleme: 94
Evet düzenle diyince sadece şunları secebiliyorum:
netten baktım herkesin yaşadığı bir problemmiş güncellemeyle alakalı. istersen telefonunu sıfırla istersende şöyle bir çözüm bulmuşlar:

Playstoreda multiwindow toggle diye bi program var onu indirin. Orada add diye buton var mobil veri tekrar çıkana kadar ona basın. Sonra isterseniz programi silebilirsiniz de. Bu geçici bir çözüm gibi. Samsung guncellemeyle bu sorunu kısa zamanda giderecektir.

netten baktım herkesin yaşadığı bir problemmiş güncellemeyle alakalı. istersen telefonunu sıfırla istersende şöyle bir çözüm bulmuşlar:

Playstoreda multiwindow toggle diye bi program var onu indirin. Orada add diye buton var mobil veri tekrar çıkana kadar ona basın. Sonra isterseniz programi silebilirsiniz de. Bu geçici bir çözüm gibi. Samsung guncellemeyle bu sorunu kısa zamanda giderecektir.
Çok teşekkür ederim. Madem sadece güncelleme ile ilgili , bekleyeyim ben

X