Sanal aşk yaşayanlar, kavuşamayanlar aldatılanlar gelin bizde burda toplanalım

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
838
0
38
iki gündür bu topikte geziniyorum ve benim gibi çok fazla sanal aşk mağduru arkadaşım olduğunu gördüm :1no2:
hepimiz bi yerde toplanıp dertlerimizi sıkıntılamızı yaşadığımız acı tecrübeleri paylamaşmaya ne dersiniz kızlar...
belki aramızda sanal aşk yaşayan arkadaşlar varsa onlarada birer tecrübe olur

ilk olarak kendimden başlayım
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/314923-cok-canim-acidi.html

bu benim konum kızlar uzun uzadıya buraya yazmak istemedim
bilenler bilir gerçekten çok canım acıdı halada acıyo :çok üzgünüm:
değmeyecek bi insan için diyorsun kendi kendini yıpratmaya değermii :1no2:
ahh bide bu sözü kalbime geçirebilsemm mafoldumben

benim gibi çok fazla arkadaşım olduğunu bildiğim için açtım bu topiği ve sizlerinde paylaşımlarını bekliyorum arkadaşlar
en azından bizim ağzımız yandı başkalarının ağzı yanmasın die :çok üzgünüm:
 
noldu arkadaşım sana .Sanalda olsa aşk aşktır ya.yaşadığın keyifli anları düşün.Her aşkın acı yanları zaten olacaktır ki.Aşkı yaşayamayanlar üzlsün.
 
Bundan 4 sene öncede benim başıma geldi sanal aşk ilk görüşte aşık olmuştum.Nasıl olunur demeyin oluyor işte.2. haftamızda yanıma geldi ve çok güzeldi her şey.Beraberliğimizin 9. ayında bana nişanlı olduğunu ve o kızdan ayrılamayacağını söyledi ben şoklarda tabi olmadı tabi ilişki yürümedi yürümez de uzaktan sevmeyle sevgi olunmayacağını çok sonra öğrendim ama kendimi de yıprattım.Uzaktaki bir insanla şimdi asla diyorum netten sevgili bulunmaz helede uzaktaki bir insanla çok nadir çıkar dürüst biri benden tavsiye netten uzak durun yakınında olmadıkça gerçekleri göremiyorsunuz hele hele aileleri üzmeye hiç değmezler başımıza bir şey gelse yine ilk üzülecek analarımız olur.
 
bende sanal aşk yaşadım çok canım yandı 3 ay yazıştık ve daha sonra yüzyüze görüşme kararı aldık her şey güzeldi benim açımdan ama o arada nerden bileyim annesi ona layık kız arayışında olduğunu ve görüştürdüğünü devamlı birileriyle neyse artık geçti gitti...ama bizim meshep farklılığı olduğu için ailem istedi bitirmemi...bende bir telefonla bitirdim kaçkere gelmek istedi görüşmek için ben asla dedim kaçtım başka biri var dedim kurtulmak için içim acıya acıya :KK58: ama iyiki de bitirmişim çünkü o adam gerçekten sevmemiş benim gibi,aşka değer vermemiş beni gezme tozma olarak görmüş:KK14: hemen ilk fırsatta gitti annesinin ona layık gördüğü akraba kızıyla evlendi...:KK60: sanal aşka inanmıyorum o yüzden ama belki sizin karşınıza benim karşıma çıkan adam müsvettesi çıkmaz çünkü ben çekiyorum bu adamları:KK51:
 
canım senin adına çok üzüldüm..
sanal da ya da yüzyüze aşk aşktır bana göre...
hakkında hayırlısı olmuş senin iyi kide o çocuk olmamış..
ama ben gerçek hayatta da aşkı gördüm sanal dada gördüm..
hangisini tercih edersin diye sorarsan sanal derim..
aslına bu aşk işleri şans işi bana göre kimin kısmetinde ne varsa onu görüyüp yaşıyor..
ben gerçek hayatta birini sevmiştim çıktık işte bir dargın bir barışık gidiyordu...
hemen hemen 3 yıl sürdü..hep benim çabalarımlar
askere gitti geldi bekledim..aman moreli bozulmasın aman etmesin alttan aldım..meğerse
benden ayrıldığı dönemler başka biriyle çıkıyormuş..
oda annesinin bulduğu kızla onlarda akraba evliliği var neyse sözlendiler..
tesadüfe bak ki sözlendiği kızla aynı üniyi okuduk kader derler yha ..
neyse allahtan aynı bölüm değil..
çocukluk arkadaşım vardı..onunda yiğeniydi ondan biliyorum..
ama mutlu değildi adım gibi biliyordum neyse ayrıldılar ki
meğerse beni defalarca aldatmış tabi ben o zaman kör görmedim...
şu anda da bir zamanlar o benim kardeşim gibi dediği teyzesiniz kızıyla evli..
ki teyzesinin kızını tanıyordum muhabbetimiz vardı...
iyi kide ayrılmışız çünkü sanal alemde de olsa aşk her yer de aşktır...
biriyle çıktım msne eklemiş beni..tesadüf nasıl oldu bilmiyorum...
benim kankamın kankası çıktı kader kısmet dediklerine işte o zaman inandım..
şimdi ayrıyız ben bitirdim bazı sebeplerden dolayı pişmanım
ama ALLAH biliyor hem sanaldı arada mesafe vardı ama çok sevdim
aşkmış sevgiymiş onda gördüm...gerçek hayatımda yaşadığım sadece bir bağımlılıkmış
hani derler yha görmeden dokunmadan aşk olur mu diye yaşayanlar bilir bunu derim ben..
öylede olur ki yaşayınca anlaşır önemli olsan o insaın yüreğinde sevmek mesefa bile olsa
yanındaymış gibi hissediyorsan gerisi önemli değil
elbette zorlukları var ama öenmli olan doğru insanı bulmak ve adam gibi adamı
her şey kısmet işi kaderde ne varsa onu görüp yaşıyoruz..
rabbim herkezin gönlüne göre versin...
 
bende 1 küsür yıl sanal bir aşk yaşadım... bu sanal aşk bana gerçekte de erkeklere güvenmemk gerektiğini çok iyi bir şkeilde öğretti... onun sayesinde hayatın gerçeklerini öğrendim... hiç bir insanı yakın görmemek tüm içtenliğinle onu sevmemek gerektiğini öğrendim... gerçek tecrübeden daha fazla daha acı oldu herşey... sayesinde bir erkekten herşey beklenebileceğini anladım... gerçek hayatta da kimseye güvenmem artık... çünkü etraf gizli saklı nette gezen, sevdiklerini profesyonelce aldatan yalancı bedenlerle dolu...
 
Sanal diyorlar adına ama gerçek işte ya. Bekliyorsun, arıyorsun, üzülüyorsun seviniyorsun gerçekten yaşıyorsun o duyguları ha karşındaki anguttur o ayrı mesele kendi içimizdeki aşk işte..
 
rabbim herkesin gönlüne göre versin dediğin gibi inşallah fulya kardeş sen de gönlünün hakiki sahibini bulur bir ömür mutlu mesut yaşarsın:KK64:
 
biraz feministçe olucak:KK35: belki ama gerçekten erkek milleti gerçekte de sanalda da angut oğluu angutttt:KK66: hatta odun ruhsuz dürtsen ancak ilerler kaplumbağa misali çekilir kabuğuna:KK57:...... :KK68: o, o kabuğun içinde hayatını yaşarken sen dışarda çırılçıplak baş etmek zorundasındır ilişkinin dertleriyle:KK43:
 
Benimde geçti başımdan sanal mevzusu birdahamı asla asla uzak olsun benden 2 sene surdu aldattıda yalan konuştuda uzakya nede olsa neler neler ayrıldım ailemle aramı bozdu olur olmadık laflarla erkek milletimi iyisi de var ama oyle heryerde çıkmıyor karşına bulan ne şanslı
 
benimde sanalda tanisip gercek hayatta gorustukten sonra cikmaya basladigim bi iliskim oldu. ama mesafe olayini onemseyenler icin sanal ask kesinlikle yurumuyor. bizimki cok kisa surmustu o yuzden.
 
Ben varim tabikii... 2 bucuk yillik iliski.. Internetten falan tanismadik yazin tanistik asik olduk 3000km mesafe... 2 bucuk yilda toplam 3 ay ayni sehirde bulunduk... Ikimizde aci cekiyoruz yurumuyo.. Universiteye gidiyor simdi etrafinda birsuru kiz var beni sevdigini biliyorum.. Ama ayrildk yeni bigun beni unutup baskasina sevgilim diyecegini dusunmek beni cileden cikariyo.. Ben hep onun olucam... Insan kac kere boyle asik olur? duyanlar sadece ozlemden ibaret oldugunu soylerler. Oyle olsaydi onca kavga, hayal kirikliklari, darginliklar... Hicbir ozlem bu kadar aciya gogus germez... Kimse bana sen asik degilsin sadece ozlem, alisilmislk demesin... Oyle olsaydi hissederdim:KK58:
Safamm hic kimseyi seni sevdigim gibi sevmicem:KK43:
 
benimde öyle bi ilişkim oldu..uzaktık çok seviyodum sevdiğinide düşünüyodum ama olmadıı yürümedii acısı hala var ama unutmaktanda başka çare yok sanırımm..sanal aşkımı bidaha aslaaa :)
 
peki sanalda başlayıp da evlenen arkadslarımız var mı.._?
benim yakın bir arkadsım sanalda tanışıp yaklaşık dört yıl çıktı ve geçen yıl evlendi.
şuan çok mutlu ve bu ay bir kızı doğdu:KK16:herşey yolunda..
ayrıca bir arkadasım daha var..kendisi şuan bir doktor..
iki üç yıl kadar tanıştı buluştu görüştü bu yaz evlendi..ve şuan çok mutlu.maşaallah.:KK12:
bunun gibi çevremde bildiğim birkaç kişi daha var..
tabi aksi hikayeler de mevcut..çok iyi tanımak ve çok iyi analiz etmek gerekir gercekten..
Allah herkesin karsısına iyileri çıkarsın..
aşk karşılıklı sevgi saygı ve fedakarlıkla istenildiği her noktaya varabiliyor..nerde başladığı pek
önemli değil..:97:
herkese mutluluklar..
 
sanal ask sans isi...yasadim ben 5 senelik bi iliskim oldu ama ben dewam ettiremedim...cok cok uzaktaydi...ne ben gidebildim nede o gelebildi...ve bitti...
 
Sanal aşk da neyin nesi ya :90: En son 15 yaşımda yaptım böyle birşeyi aşk kısmı yok tabiki sadece meraktan ama ciddi ciddi ilişki kurabilenler var çok garibime gidiyor ya :) Yargılamamaya çalışıyorum ama görmeden etmeden yıllarca sevgilisi olduğunu sananlar var. Nette tanıştığı biri için kalkıp başka şehre gidenler vs. Tuhaf.
 
Bence aşkın sanalı falan olmaz. Aşk aşktır. Ne zaman karşınıza cıkacagını bilemezsiniz sokaktada cafedede okuldada internette de her yerde cıkabılır karşınıza, tarif edilemez bir duygu aşk... Yanlış olan şu; hiç görmediğin birine yıllarca umut baglamak hiç dokunmadan görmeden hissetmeden o insana " sevgilim" demek... İlk tanışma yeri olarak internetin olması artık anormal bir durum değil bu sekılde evlenen ınsanlarda var ama 5 sene görüşememek ne demek ya? Bana tuhaf geldi... İnternetten tanıstıgım biri olmuştu görüştük ve o sekılde sevgılı olmaya karar verdık.. Şu an çooook uzaklarda düşündüğüm biri var. Birbirimizden etkılendiğimizi söyledık ama sevgılı muhabbetlerıne hıc girmıyorum cok uzun zamandır hep arkadasca konusuyoruz. İmkanlar el verınce o benım yasadıgım sehıre gelıcek ve görüşücez bir şeyler o zaman şekıllenecek. Hİç görmediğiniz, hissetmediğiniz bir ınsana umut baglamayın Aşık olabılırsınız tabiki ama aşkı internette yaşamayın.... 1 kerecik bile olsa görüşme cok onemli hatta 1 dk bile olsa cok onemli.... sonra uzakta olsun mesafelerın onemı kalmıyor aşk her dakıka beraber olmak demek değildir onu uzaktayken bile hissetmektir bence.... Ama asosyal kısılıgınızı bu sekılde kapatma çabanızsa bu, sorun orda baslıyor.... Umarım herkes gonlundekıne kavusur ne diyim :))
 
sanal aşk kendini tehlikeye atmaktan başka bir şey değil
Allah herkesi korusun diyorum başkada bir şey demiyorum
 
Bir çoğunuzun ağzı açık kalacak ama tam 3 kere sanal aşk yaşadım.Gerçek hayatta yaşadıklarımdan farklı olmayarak onlarda bittiler ama madem sanal aşk yaşamaya hevesli,meraklı insanlar var tecrübelerimi paylaşayımki faydalansınlar.Ona göre adım atsınlar.

1.aşk hikayem : gercek sevgilimle aramız cok kötüydü.Ayrılmak üzeredeydik.İşte o dönem tanışmıştım sanal kişi ile.Bambaşka bir konu üzerine başlayan sohbetlerimiz özel hayatlarımıza geldi.Ben o ara ayrılmıştım sevgilimden.Aşk acımı bu sanal kişi ile bastırabilecegimi sanmısım.öğretmendi.askerlik görevini yapıyordu doguda.2.ayında sevgilisi terk etmişti.yüzünü görmeden 6 ay bekledim.her dakika yanında oldum.aşkından deli divane oldum.o ise hem benimle hem başkalarıyla görüşüyormus.gözdesi benmişim ama diğerlerinide yedekte tutuyormus.öğrendiğim an gelme dedim.bitirdim.sağlığım bozuldu.trioid hastası oldum asırı üzüntüden.beni aldattıgı kızla evlendi şimdi cocugu var ve ben hala yalnızım.edenin yanına kalıyor galiba ya da rabbim vaktini bekliyor canını benim kadar yakabilmek icin.guveniyorum Allaha.

2.aşk hikayem: yine gercek hayatta cok sevdigim sevgilimin ruh hastası annesi,sevgilimin işsiz kalıp bir deliye dönmesi vs.yuzunden ayrılmıştık.Nasıl unutacagımı düşünürken yine bambaşka bir konu üzerine sohbetler yaptıgım biri benimle yakından ve cok güzel ilgilenmeye başlayınca bu ilgiye karsılık verdim.istanbulda yaşamasına ragmen ha bugun gelicem ha yarın diyerek beni 8 ay oyaladı.araştırdıgımda öğrendim ki 50 yasında,evli ve biri benden sadece 3 yas kucuk 2 kız babasıymıs.ha benim deli sevgilim ise evlenmiş şimdi gerci annesi hala ruh hastası o da hala işsiz ama olsun aşk var hayatında.ben yine yalnızım.

3.aşk hikayem:nette tanıstık,benimle cok guzel ilgilendi hatta hayatımın askı oldugunu dusundum hatta neden evlenmiyorsun diye soranlara benim aklımdaki adam dunyada yaşamıyor derdim.o adamın bu olduguna inanmıstım cunku hayalimdeki neyse bu hiç birini bilmedigi halde öyle davranıyordu.ilk biriyle evlenebilmek icin can attım.subaydı,askeri hekimdi,doğuda şark görevindeydi.5 ay bekledim ama ne özlemle,mahvola mahvola.kimliklerini gördüm,her gun nete görüştük,telefon trafigimiz,mesajlarımız hersey tamamen gercekti.Geldigi gun bitti :)))ona aşık gibi davranmadıgımı öne sürerek onu terk edecegime inandıgını,başına hep böyle seyler geldigini,ayrılacaksamda o gittikten sonra ayrılmamı vs.söyledi ben hiç bir sey anlamadım bu işten.sonra araştırdım kullandıgı telefonlar başka isimlere ait.bu isimlerden birinin yaptıgı ahlaksızlar,disiplin sucları mevcut ve eğer kendisi o ise subay ve hekim değil,astsubay ve saglık memuru.gercekleri bana söyleyemedi galiba zaten bitecegini anladı ve olayı ustume yıktı ve gitti.biteli 1 hafta oldu.

sanal aşk denilen sey aklımızdaki aşkın karsıdan gelen ekosu.asla 1 ay bile uzaktan sürdürmeyin.haftasına gelsin.sürdükce sürüyor uzaktan.siz icinizde buyutuyorsunuz.karsılaşınca garip geliyor.aşk dipdibe olabilecek bir sey.gözlerine bakmadan anlayamıyorsunuz bir cok seyi.kızkardeşimde netten tanıstı nişanlısıyla.3 ay görüşememişler.5 yıldır birlikteler ama nadir oluyor boyle seyler.kimse artık kocasına,nişanlısına vs.de güvenmesin.nette cirit atıyorlar.aldatmak artık cok kolay.benim basıma gelmez diye dusunmeyin.ayrıca böyle seyler yaşamayanlarda kınamasınlar.insan psikolojisi öyle bir sey ki.hayatta yapmam dediginiz seyleri yapıyor buluyorsunuz kendinizi.

asla sanal aşk yaşamam artık.olurda bir şekilde yine netten tanısırsam aynı sehirde isem,görebileceksem,gercek olacaksa olur birseyler yoksa gercek hayattan bile birini beklemem artık ben.bekleme kısmım tükendi.sabır falan kalmadı bende yeter artık.benim icin dua edin nolur.cok kişi dua ederse belki artık gercek aşkımı bulabilirim.deliricem cunku artık.gercegi sanalı hepsi bir acayipti.
 
X