• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal ilişki:(

Unut boşver diyenler acaba hiç böyle bir aptal yerine konmayı,böyle bir acı yaşamayı tatmışlar mı merak ettim??emp

boşver demiyor canım kimse...

ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil.. daha doğrusu evliliği bitirmek çok kolay. ama ya sonrası? ya yaşayacakların? işte onlar çok zor...
biraz gerçekçi bakmak lazım.

maalesef hiç birimiz masal kahramanı değiliz.. "bir ömür boyu mutlu yaşadılar" diye bir şey de yok gerçek hayatta.

biraz şans vermek, gözlemek lazım. belki hakikaten pişman olacak, bir daha yapmayacak...

hımm anlıyorum canım allah kolaylık versin bol dua et. bence sen çoktan barışmaya adım atmışsın. napsam sorusu biraz geçmiş bence şu saatten sonra unutmaya onu tekrar sevmeye çalış. ama senden çekinsin gözünü korkutmaya devam et ki bi daha böyle bişey yapmasın
ben ogerndıgım gun terkedecktım evı ama gıdeck yerım yoktu kımsenın huzrunu kacırmak ıstemedm evet eskıs olsun isıtıyrmn olmayaacını bıle bıle...

Ben insanların çok büyük bi sebebi olmadıkça değişeceklerine inanmıorum. Ama ortada bi yuva var ise bir kere daha düşünülmeli. Arkasının gelmiyeceğinden eminsen evliliğini sürdürmelisin bence. Yok eğer kapıdan her çıktığında gözün arkada kalacak, Acaba pc başında mı? Kimle konuştu napıor? Reelde de buluşuor mudur? Benim onlardan neim eksik? die kendi kendini yiyip bitirceksen (Allah korusun:50:) evliliğinizi masaya yatırın derim ben. Umarım yardımımız dokunur:54:

Son düzenleme:
benım babam da gırerdı hala da gıerr annem kızar hep o zmn bıle aklımdan gecırmdım esım yapıyr mu dıye cunku takıp etmedım eve gelırdı yemek sohbet derken benım çizım yapmam lazım der gecerdı pc ın basına bakardmı arada çizim yapıyr ben den sonra yatardı bazen bıtıremedım dıye benı operdı..... kı bazen dur senı uyuyam oyle kalkarım derdı..
ağladım bagırdım evet ama kadar sımdı yabacı gıbı duruyrm belkı de affetım sanıyr
ama sımdı gıtmedıgım ıcın pısmanım bılıymusunz en azından gozü korkardı belkı gercekten kaybedecegını düşünürdü..şimdi ne yapacagımı bılemıyrm bosluktaym sankı

Son düzenleme:
Bence butun erkekler boyle sitelerden hoslaniyor. Skype te seks yapalim demis, skype ten seks yapilirmi ??? Konu sahibi, disarda gorusmus mu biriyle, gorusme icin birini davet etmismi? Sanmiyorum ama yaniliyorsam soyle. Bakmak,konusmak ile yapmanin arasina cok buyuk bir fark var bence...Hemen cikip gitmek dogru degil bence, otur kocanin karsisina sor ,konus, anlas. Ha baktin yine yapiyor,yine arkandan dolaplar ceviriyor, senin gururunla oynuyor, bile bile evliliginizi sarsacak seyler yapiyor ve seni umursamiyor ise eger, yap yapacagini derim,bas git derim.

erkekler kararlı kadınlardan korkarlar. eğer baştan bi karar verir ve geri adım atmazsanız, erkekler bu tür kadınlardan kolay vazgeçemezler.çünkü bilirlerki bi hatayı affetmezler ve bitirirler.kaybetmeyi göze alamazlar. kararınız ne olursa olsun taviz tavizi doğurur.siz buna sünger çekip hiçbişey olmadan devam ederseniz, bu sefer gerçek hayattada aldatır. bişekilde gözünü korkutun, kararlı güçlü durun.sonuçta çapkınlık her erkekte var. eşim beni aldatmaz diyen kadına sadece gülerim ben... önemli olan yüz göz olmamak.

yahu böyle erkekler nıye evlenır kardeşim,okudukca dellenıyorum
kadın yapsa,kamerada bı suru yabancı hoş erkekle konussa,kamerada orasını burasını açıp seks yapsa,erkek affeder mıydı!!!
erkekte affetsın eşitlık olsun o zaman kadında affetsın..ne bu ya erkeklerın özgurlugu,elbette kadında ıstemezmı özgurluık,ıstedıgını yapmak,ama yuvasına saygısı var
kadın olsun erkek olsun yapamıyosanız evlenmeyın kardeşim,karında olmayan ne b.. var o kadınlarda anlamıyorum
mıllet ınternetı ıyı fırsat bıldı bı hayvanlıktır gıdıyor,ne bu doyumsuzluk ne bu açgözluluk...ha her boku yerler donup dolaşıp gelıcek yer eşlerı olur,nede olsa temızdır yuvasına baglıdır yaşlanınca ona bakar vs..
affedılır ama unutulmazkı,bunları bıle bıle yapan erkeğin hayvanlıgına ne dıyeyım

Kızlar sizle deneyimlerimi paylaşayım da uyanık olun... benim eskieşim mali müşavir yani inanılmaz görüşmeleri tel bağlantıları olan adamdır... tel evde sürekli açık olurdu hatta bana sen bak derdi ve 6 yıl boyunca tek bir mesaj,kadınlarla ilgili birşey falan görmemiştim... diyordum bana birşey olsa adam yaşayamaz yani o kadar uyumlu,saygılı,sevgi dolu bir erkekti... oysaaaaaaaaaaa işyerinde başka bir hattı daha varmış ve işyerindeki bir elemanının üstüne alınmış hat...işyerinde bilgisayarına girerdim hep tek bir şey yoktu....... oysaaaaaa başka laptop u varmış.... yani adam da zeka tavan yapmış ayakta uyutmuş beni.......

benimde erkeklerde anlamadigim , bu kadar caba kadin anlamasin diye, e madem karini sevmiyorsun birak anlasinda bosansin yani amac ne maksat ne ?!

benimde erkeklerde anlamadigim , bu kadar caba kadin anlamasin diye, e madem karini sevmiyorsun birak anlasinda bosansin yani amac ne maksat ne ?!

Komiksin sen:)aldatan erkek karısını sevmeyen erkek mi?aldatmayan yok neredeyse güzelim... amaç farklı heyecan yaşamak ve evde kendine bağlı aile ve çevre tarafından saygın bir eş olsun,arada da heyecan olsun.... ben yakalamış tarafında olanlardanım ama binlerce sazan gibi boynuzlarının farkında olmayan kadın dolu doluuuuu.....

Canım sanal şeyler yüzünden evliliğini bitirme derim ben kolay kurulmuyo yuvalar neti kapattır mesela ne gerek var ki aslında...Gerçekten bi kadın olmuş olsaydı aşk anlamında ozaman uzatma bitir derdim bu da kötü bişey tabiki.Eşini karşına al tatlı dille konuş neden böyle bişey yaptın de birlikte bu duruma çözüm bulmaya çalışın bi süre daha eşinin hareketlerini gözlemle eğer hala bu davranışlar devam ederse ozaman mantıklıca düşünürsün...

boşver demiyor canım kimse...

ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil.. daha doğrusu evliliği bitirmek çok kolay. ama ya sonrası? ya yaşayacakların? işte onlar çok zor...
biraz gerçekçi bakmak lazım.

maalesef hiç birimiz masal kahramanı değiliz.. "bir ömür boyu mutlu yaşadılar" diye bir şey de yok gerçek hayatta.

biraz şans vermek, gözlemek lazım. belki hakikaten pişman olacak, bir daha yapmayacak...

Ben bu olayları yaşadım canım çok iyi biliyorum masal kahramanı olmadığımı:))sen yaşadın mı yada eşini internette seks yazışmalarında yakalasan o şansı öyle kolay veremiyorsun.... gözünün önüne geliyor her an... acaba acaba derken hasta ediyorsun kendini.........acaba kadın seks yazışması yaparken yakalansa kocası o şansı verir mi???ben öncesini de sonrasını da o zorlukları da yaşadım güzelim......... bir empati yap eşini seks yazışmalarıyla her gece internette yazışırken hayal et ki 1 yıl sürmüş bu adamın yazışmaları???sen o şansı verebilir misin???o şansı verince işte o zaman masalda oluyorsun!

canım cok uzuldum senın adına ,Allah yardımcın olsun .
bılırım cok zor cok acı veren bır durumdur bu .
ne yazık kı erkek mılletı kadınlar kadar guclu degıller .
kadınlar her zorlukla mucadele edebılırler ama ,erkekler oyle degıl .
aldatma hıkayelerın genelıne baktıgım da;ılsıkı de uzun suredır olan bır
sorunun dahılın de erkekler yoldan cıkıp sapıtıyorlar resmen .
artık bosluga mı dusuyorlar yoksa sorunların ustune gıtmemek ıcın maceramı arıyorlar
bılemıyorum .ama genel olarak bılınen bırsey varkı ; erkekler sorunların ustune gıtmeye korkuyorlar .
bunalıyorlar hele kı bır de sorunu asamıyorlar ıse ,kafasını mesgul edecek bırseyler arıyorlar.
ne yazık kı aldatma da bunların bır ornegı ..
ben gozlemedıgım kadarıyla erkeklerın en tehlıkelı oldugu donem,
sıkıntılı sorunlu bır donemden gecıldıgı donem .
gulluk gulıstan gıden hıc bır sorun olmayan ılıskıler de aldatma oranı cok daha dusuk .
ama sorun olan evlılıkler de aldatmanın kacınılmaz oldugunu gordum .
mısal ; para sıkıntısı ceken bır cıftı dusunun .asla suphelenmeyecegınız bır surectır aslın da .
nedenı ıse ; adam zaten para sıkıntısı cekıyor para da yok nasıl aldatsın .ıs guc de yapamıyor
dıyoruz .ama oyle degıl .erkekler boyle donemler de resmen depresyona gırıyor
sorunlardan kacıp kurtulmak ıcın macera arıyorlar kendılerıne .
sızın de cocuk sorununuz varmıs .cocuk olmadıgı ıcın ıkınızın de ıster ıstemez morelı bozuktur .
sızın ıcın cıddı bır sorun bıle olabılır .esınız de bu sorunu dusunmemek ıcın kendıne heyecan aramıstır .
dogru bırsey mı bu ? hayır tabıkı de .ama ne yazık kı gercekler bunlar .
erkekler kadınlar kadar mucadelecı olamıyor .onlar savasmayı sevmıyor .
sorunlara tahammul edemıyorlar .ve en olmadık hıc beklemeyecegınız yanı "boyle sorunlar varken aldatmak da ne alaka"dıyecegını
surec de resmen sapıtıyorlar .

Son düzenleme:
canım cok uzuldum senın adına ,Allah yardımcın olsun .
bılırım cok zor cok acı veren bır durumdur bu .
ne yazık kı erkek mılletı kadınlar kadar guclu degıller .
kadınlar her zorlukla mucadele edebılırler ama ,erkekler oyle degıl .
aldatma hıkayelerın genelıne baktıgım da;ılsıkı de uzun suredır olan bır
sorunun dahılın de erkekler yoldan cıkıp sapıtıyorlar resmen .
artık bosluga mı dusuyorlar yoksa sorunların ustune gıtmemek ıcın maceramı arıyorlar
bılemıyorum .ama genel olarak bılınen bırsey varkı ; erkekler sorunların ustune gıtmeye korkuyorlar .
bunalıyorlar hele kı bır de sorunu asamıyorlar ıse ,kafasını mesgul edecek bırseyler arıyorlar.
ne yazık kı aldatma da bunların bır ornegı ..
ben gozlemedıgım kadarıyla erkeklerın en tehlıkelı oldugu donem,
sıkıntılı sorunlu bır donemden gecıldıgı donem .
gulluk gulıstan gıden hıc bır sorun olmayan ılıskıler de aldatma oranı cok daha dusuk .
ama sorun olan evlılıkler de aldatmanın kacınılmaz oldugunu gordum .
mısal ; para sıkıntısı ceken bır cıftı dusunun .asla suphelenmeyecegınız bır surectır aslın da .
nedenı ıse ; adam zaten para sıkıntısı cekıyor para da yok nasıl aldatsın .ıs guc de yapamıyor
dıyoruz .ama oyle degıl .erkekler boyle donemler de resmen depresyona gırıyor
sorunlardan kacıp kurtulmak ıcın macera arıyorlar kendılerıne .
sızın de cocuk sorununuz varmıs .cocuk olmadıgı ıcın ıkınızın de ıster ıstemez morelı bozuktur .
sızın ıcın cıddı bır sorun bıle olabılır .esınız de bu sorunu dusunmemek ıcın kendıne heyecan aramıstır .
dogru bırsey mı bu ? hayır tabıkı de .ama ne yazık kı gercekler bunlar .
erkekler kadınlar kadar mucadelecı olamıyor .onlar savasmayı sevmıyor .
sorunlara tahammul edemıyorlar .ve en olmadık hıc beklemeyecegınız yanı "boyle sorunlar varken aldatmak da ne alaka"dıyecegını
surec de resmen sapıtıyorlar .

baslıgı lutfen dıkkate almayın .klavye kurbanı oldum .
duzeltemedım de .:1:

Ben bu olayları yaşadım canım çok iyi biliyorum masal kahramanı olmadığımı:))sen yaşadın mı yada eşini internette seks yazışmalarında yakalasan o şansı öyle kolay veremiyorsun.... gözünün önüne geliyor her an... acaba acaba derken hasta ediyorsun kendini.........acaba kadın seks yazışması yaparken yakalansa kocası o şansı verir mi???ben öncesini de sonrasını da o zorlukları da yaşadım güzelim......... bir empati yap eşini seks yazışmalarıyla her gece internette yazışırken hayal et ki 1 yıl sürmüş bu adamın yazışmaları???sen o şansı verebilir misin???o şansı verince işte o zaman masalda oluyorsun!
çok üzüldüm ya haklısın yazdıklarında :43: evde gül gibi eşleri dururken ne bulurlar elin pis kadnlarında yaaa :47:

benim hiç kabul edemeyeceğim şeyler...bi başkasının b sini dahi duymak istemem

tabiki boşanma net fiziki bişi yok anladığım kadarıyla.... onunla kavga bile etme ama haddini bildir

bu erkekler varya ne anlar arkadaş bundan ya madem hayatını körelteceksin evlenme arkadaşım

evlilikte herşey olur ve katlanılır...........dayak aldatma küfür dışındakileri sineye çekersin

söze nerden başlayacagımı bilmiyrm...mutsuzum umutsuzum
cok cooook mutlu oldugum bı evlılıgım vardı vardı dıyrm cunku asla olamz dedıgım bısey oldu ve mutluluguğm yerle bır oldu..gecen hafta esımın ınternette bısuru sacma sıtelere kayıtlı oldugunu ve kadınlara konustugunu ogrendım..Şok olmak az kaldır o ankı duygularımı anlatmaya :'( delirdim yıkıldım yok oldum bıan..neden yaptı kı bunu? niyeeee? Çünkü .bebek dısında bızı uzen bı sorun yoktu. Çok yogun çalışıyrdu esım dr.a gıtmemız gerekıydu ama bu yogunluk yuzunden cok ertelemıstı anlamaya calısırdum arada kızsamda..gecelerı gec yatıyrdu uzluyrdm ona..basta da dedım cok mutluydum belkı herkez kendı esı ııcn aynı seyı dusunuyrdur ama ben esımın eşsiz oldugunu sanıyrdm cınku asla benı kırmaz ksııtlamaz( maddi manevi) ne istersem en zor anda bıle yapardı.ben baba evınde bu kadar rahat olmamıstım kı!benım herseyımdı ya herkezın gıpta ıle baktıgı bı cıftık bız..7 senedı hayatımda 1 kez bıle bı kadına baktıgını gormedıgım esımın erotık sıtelrde, arkadaslk sıtelerında kadınlarla konustugunu öğrenmek allah ımm bianda tepetaklak oldu hersey..

Konuştuğuna emin misiniz? Yani sadece üyelik olabilir mi?

bir kadın affetse dahi asla unutmaz maalesef...bu en küçük şeyde bile böyledir,hele ki aldatma her zaman aklına gelicektir..bununla yaşayabilecek misin??
ama her erkek yapıyo maalesef...ya sanal ya reel..dua et seninki sanal yapmış...

:53::53::53::47::47::47: ya evli adamlar böyle şeylere neden gereksinim duyarlar. evde mis gibi karısı varken:20: :19:

Back
X