Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Sancaktepede evimde oğluma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nurseza_

Hayat güzeldir...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
467
335
Merhaba Sancaktepe emek Mahallesinde oturuyorum...
13 aylık bir oğlum var... Kendi ev ortamında ona sevgiyle bakabilecek birine ihtiyacım var...
Enerjik ve sigara kullanmayan biri olması tercihimdir

Sen evde kamera oldugunu söyleme o kişiye ama yınede elin kırk el yabancısına emanet edıcehıne 100 tl fazla ver bı kreşe ver yavrunu.ınsanların parasızlıktan depresyonları cok.herkez bir degıl ama hiç bakıcılık egıtımı alanlar bıle küçüvük cocuklardan cıkarıyor sınırlerını o yüzden .kamera taksan da boş senin evladına vurduktan sonra en fazla polise verırsın polisde mahkemeye cıkar para cezasına carptırılıp cıkarlar mıllet adam kesıyor 6 yıl yatıp cıkıyorsa.verme sen evladını

Sen evde kamera oldugunu söyleme o kişiye ama yınede elin kırk el yabancısına emanet edıcehıne 100 tl fazla ver bı kreşe ver yavrunu.ınsanların parasızlıktan depresyonları cok.herkez bir degıl ama hiç bakıcılık egıtımı alanlar bıle küçüvük cocuklardan cıkarıyor sınırlerını o yüzden .kamera taksan da boş senin evladına vurduktan sonra en fazla polise verırsın polisde mahkemeye cıkar para cezasına carptırılıp cıkarlar mıllet adam kesıyor 6 yıl yatıp cıkıyorsa.verme sen evladını

Kabakız endişeli bi anneye söylenecek herşeyi yazmışsın gerçekten ... Nickinin hakkını vermişsin :KK43:((
13 aylık çocuğu alabilecek bi kreş bulsam zaten veririm ama 24 aydan sonra alıyor her yer
Sizin saydığınız her ihtimali düşünebiliyorum fakat çare olmayınca eldende bişey gelmiyor

Nickimle görüsümün alakasi yok ne diyim ki sana.bence sen yanlis yerde ariyorsun bakiciyi internet ortaminda bakici aranmaz ki!bunun icin sirketleri vardir illaki,ondan dolayi zaten gercek görüsümü belirttim.kalbini kirdiysam veya daha cok üzdüysem seni özür dilerim.

Kreşlerde de olay olabiliyor ben okul öncesi öğretmen adayıyım ileride olurda çocuğum olsun kreşe falan güvenemem çocuklara davranışları gözümün önünden hiç gitmiyor.

Kreşlerde de olay olabiliyor ben okul öncesi öğretmen adayıyım ileride olurda çocuğum olsun kreşe falan güvenemem çocuklara davranışları gözümün önünden hiç gitmiyor.

Kreşlerde de oluyodur tabi :KK43:
Bİlemiyorum canım ya biz çalışan anneler napıcaz Herkesin aile büyüklerine baktırma imkanı yokki
Mecbur kreş yada bakıcı Kara kara düşünüyorum napıcam bilmiyorum :KK43:
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ...

merhaba çekmeköy esenşehirde oturuyorum 1 oğlum 6 yaşında 1 kızm 14 aylık var 5.bçk aylıkken kreşe verdim adı özel ödül bahçesi anokulu çok ilgililer gözüm arkada bile kalmadı sağolsunlar kızımada çok iy baktılar ,evde tek bir bakıcı ile durmsından kat kat daha iyi tavsiye ederim.

Merhaba Sancaktepe emek Mahallesinde oturuyorum...
13 aylık bir oğlum var... Kendi ev ortamında ona sevgiyle bakabilecek birine ihtiyacım var...
Enerjik ve sigara kullanmayan biri olması tercihimdir

Merhaba,
Acaba çocuğunuza abla bulabildiniz mi? Ben üniversite mezunuyum. Şu anda uzaktan olarak pedagojik eğitimime devam ediyorum. İlgilenir ve daha detaylı bigi almak isterseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz.

İlaveten,

Olumsuz düşünmeyin lütfen. Dünyada iyi insanlr da var. Olumsuz düşünerek kötüyü çağırmamalıyız:)

Melike

bursada olmasam inanın ki kendi yavrum kadar iyi bakardım ,paraya ihtiyacı olan yavrusunu geçindirecek kaygısıyla daha iyi bakar bence ama insaf önemli öyle işlerde bir de empati tabi..bursada varsa bakıcıya ihtiyacı olan seve seve bu işi yaparım.sevgiyle kalın.

X