Sancı odasında kimler olacak?

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Kızlar bişey takıldı aklıma siz doğuma gireceğinizde sancı odanızda kimleri istediniz yada şöyle sorayım kimlerden güç almak istediniz? gördüğüm kadarıyla sancı odası kalabalık olmuyor.. 1 maksimum 3 kişi sanki. ben annem, kızkardeşim ve eşimi isticem bi tek galiba o_O

Canim sanci odasina her hastanede almiyorlar oyle birilerini yanina :) ben hafta sonu dogum yaptim kimsede yoktu tek basima yata yata sancimi cektim :) arada bi ebe gelip acilmama bakiyordu onlar yan odada hahay hihiy yapiolardi :)

Sancı odası derken? İlk hamileliğim ve bu dediğiniz konuda hiçbir şey bilmiyorum...:KK22:
Canim sanci odasi dogumhanenin icinde oluyor genelde yatakta yatip acilmanin olmasini bekliyosun arada bide nstye baglaniyorsun falan oyle yani :KK66:

Benim gittigim hastanedede almiyorlar sanci odasina :KK43: ilk dogumum cok korkuyorum acikcasi baska hastaneye gitmeyi bile dusundumm halada dysunuyorum... sizler ne dusunuosunuz bu konuda ?

doguma girmeden önce açılmayı bekledigin oda sancı odası oluyor canım. ve bizim burada herkes giriyor odaya. ama tabi herkes derken yasak deil. yoksa kim konsantre olabilir ki. ilk dogumum olcak tabi bilemiyorum yinede ama ben doguramazmısım gibi geliyor oda tıkış tıkışsa...

doguma girmeden önce açılmayı bekledigin oda sancı odası oluyor canım. ve bizim burada herkes giriyor odaya. ama tabi herkes derken yasak deil. yoksa kim konsantre olabilir ki. ilk dogumum olcak tabi bilemiyorum yinede ama ben doguramazmısım gibi geliyor oda tıkış tıkışsa...
Devlette de ozeldede almiyorlar en iyisi evde dogurmak butun sulale gelur

Gerci bende ozelde dogum yaptim soyle bi ayricaligi var her ozel hastanede boylemi bilemiyorum tabi..sanciya dayanabildigin surece kendi odanda olabiliyorsun..ben gece 3 te gittim hastaneye sabah 7 30a kadar odamda dolandim esim annem ablam kaynanam vardi :) o saatten sonra dayanamadim gelip aldi ebeler beni oglen 12 20 de dogurdum :) dogumhaneye indigimde 5 cm olmustu acilmam 12 ye kadar anca 3 cm acilabildi :)

Canim inanki o sancida kimseyi gozun gormuyor :) kimse konusmasin herkes sussun ses olmasin istiyosunkimse dokunmasin istiyosun :-D
:) aynen öyle :-) bende ilk doğumum özel hastanede idi ve kaldım odada sancımı çektim zaten hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı son 2 cm kalmıştı allaha şükür o 8 cm e kadar çok az bi sancı gelip gidiyordu son 2 cm zor oldu ama arkadaşın dediği gibi kimseyi görmüyosun duymuyosun kendi derdindesin zaten allah hepimizin yardımcısı olsun

:) aynen öyle :-) bende ilk doğumum özel hastanede idi ve kaldım odada sancımı çektim zaten hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı son 2 cm kalmıştı allaha şükür o 8 cm e kadar çok az bi sancı gelip gidiyordu son 2 cm zor oldu ama arkadaşın dediği gibi kimseyi görmüyosun duymuyosun kendi derdindesin zaten allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminnnnn.

Amin canim amin okadar useniyorumki suan dogurmaya inan daha temmuzda dogum yaptim kizimda kucuk allah yardimcim olsun benim ve butun hamilelerin :)

Amin canim amin okadar useniyorumki suan dogurmaya inan daha temmuzda dogum yaptim kizimda kucuk allah yardimcim olsun benim ve butun hamilelerin :)
ayyy senin ki daha çok yeniymiş allah yardımcın olsun evet o psikolojiyi atabildin mi ben ilk sene kesinikle bi çocuk daha düşünmüyodum da :oops: ama suan oğlum 2 buçuk yaşında ve bi oglum daha olcak

ayyy senin ki daha çok yeniymiş allah yardımcın olsun evet o psikolojiyi atabildin mi ben ilk sene kesinikle bi çocuk daha düşünmüyodum da :oops: ama suan oğlum 2 buçuk yaşında ve bi oglum daha olcak
Kizim ilk okula baslar belki bir tane daha yaparim diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef :KK43: kizim daha 10 aylik ben 7 aylik hamileyim cok useniyorum cok :KK43:

Kizim ilk okula baslar belki bir tane daha yaparim diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef :KK43: kizim daha 10 aylik ben 7 aylik hamileyim cok useniyorum cok :KK43:
Canım benim yaaa zor evet ama olsun demekki senin hakkında hayırlısı böylemiş ikisi birden büyür fena mı :KK6: allah sabrını gücünü kuvvetini verir inşallah

Canım benim yaaa zor evet ama olsun demekki senin hakkında hayırlısı böylemiş ikisi birden büyür fena mı :KK6: allah sabrını gücünü kuvvetini verir inşallah
kendimi oyle avutuyorum inanki neyse diyorum 3 bilemedin 4 sene sonra rahatim en azindan kendileri yemek yiyebilecek bagimsiz yuruyecekler yatip uyuyacaklar bensiz ikiz gibi oldu bi nevi :KK54:

kendimi oyle avutuyorum inanki neyse diyorum 3 bilemedin 4 sene sonra rahatim en azindan kendileri yemek yiyebilecek bagimsiz yuruyecekler yatip uyuyacaklar bensiz ikiz gibi oldu bi nevi :KK54:
aynen ilk sene zor olsada böyle küçük olmaları ileri için senin için cok rahat olacak bende o yuzden iki çocuğumu arasında fazla bi yaş farkı olsun istemiyodum bide bebeklikleri rahat geçerse ohhh keyfin hep yerinde olur inşallah

X