- 3 Eylül 2014
- 129
- 87
kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden annem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun