sanırım annem beni sevmiyor :(

sedotti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
129
87
kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden:KK43: annem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun :KK43:

Ne demek çirkinsin falan ya... sinir oldum. Anneler bazen anne oldukları için her şekilde davranabileceklerini sanıyorlar çocuklarına. Onlara böyle bir hakları olmadığını anlatmalıyız sınırı aştıklarında.

Ben 19 yaşındayım anneme çok saygılıyımdır. Ama bana bunlardan birini dese hop noluyor anne derim. 27 yaşındasınız anneniz bu kadar müdahale edemez size. Bir birey olduğunuzu ve sizinle bu şekilde konuşamayacağını anlatın ona..

o hakaretler ne öyle yaa
dahası da var ben onları da bazen onun psikolojisine bağladım babamdan ve ailesinden nefret ediyor ama benim ne suçum var ben ister miydim annemin kaderi kötü olsun tüm sıkıntılarını acılarını bana kusuyor ki ben hayırsız bir evlat hiç olmadım yüzünü eğecek hiçbir şey yapmadım ama ama artık zoruma gidiyor annemin otoritesinden insanlar bana yanaşmaya çekiniyorlar

Ne demek çirkinsin falan ya... sinir oldum. Anneler bazen anne oldukları için her şekilde davranabileceklerini sanıyorlar çocuklarına. Onlara böyle bir hakları olmadığını anlatmalıyız sınırı aştıklarında.

Ben 19 yaşındayım anneme çok saygılıyımdır. Ama bana bunlardan birini dese hop noluyor anne derim. 27 yaşındasınız anneniz bu kadar müdahale edemez size. Bir birey olduğunuzu ve sizinle bu şekilde konuşamayacağını anlatın ona..
onunla o kadar çok tartıştım ki o kadar çok kavga ettik ki paran yok pulun yok nereye gideceksin s....tir git gidebiliyorsan vs vs çok fazla azar işitiyorum annem bu duruma alışmış ve nasılsın diye sorsam onu bile eleştiriyor çünki öyle programlamış kendini artık alışmış sürekli suçlamaya hakaret etmeye bir kez iyiyim canım sen nasılsın demedi

ona sorulsa geçmişten başlar şunu çektim bunu çektim bu çocuklara baktım babaları şöyle böyle evet babam sorumsuzdur evet babam fiziksel psikolojik çok şiddet uyguladı ben de bunlardan nasibimi aldım boşandılar rahatladık biraz ama annemin travmalarını ben neden çekiyorum bir insana kırk kere salak desen salak olur senelerce konuşmamı gülmemi bakışlarımı eleştire eleştire bakmaya gülmeye konuşmaya çekindim çok yoruldum çok bunaldım hatta o kadar kanıksamışım ki durumu yaptığım her harekette bile ya da karşı tarafta suç olduğu halde kendimi suçluyorum arkadaşlarım bile şaşırıyor senin bir hatan yokki o çocuğun hatası diye ama annem yüzünden kendimi sevemiyorum kendimle barışamıyorum ben bunları haketmiyorumki beni annem bile sevmiyorken elin adamı sever mi :KK43:

kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden:KK43: annem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun :KK43:

Normalde asla boyle seyler soylemem ama siz o annenizin agzina bile etseniz hakediyor bisey diyemiyorum vallahi...

Sabir kupu musunuz ?

ben ne yapabilirim konuşsam anlamıyor ayrı eve çıkamıyorum ses tonumda konuşmama her şeyimle dalga geçiyor öok bunaldım kapımı kitledim iki saattir ağlıyorum yalnızlığıma, özel hayatımın olmayışına, sevilmediğime....

Bence o evden annenizden en kısa zamanda kurtulun.27 yaşına gelmişsiniz kaç yıl daha dayanabileceksiniz sizinde psikolojiniz bozulmuş.Başka kardeşiniz yokmu ?

erkek kardeşim var iki tane birisi askerde diğeri ikinci eşinden çok küçük 13 yaşında ve bem aksime onlara o kadar değer veriyorki o kadar seviyorki bazen diyorum ki kız olduğum için mi böyle

Annen seni babanin ailesine benzettiginden intikamini senden aliyor bir nevi.
bir an once ya bir is bul kurtul ya bir es.
Cekilir dert degil insanin en yakininin boyle davranmasi.

Canım benim çok üzüldüm, kendine güven lütfen annen anormal. hiç erkek arkadaşn olmadı mı?

27 yaşındasınız bir iş bulup o evden çıkabilecek yaştasınız yani. Kusura bakmayın da anne de olsa bir yere kadar. Ne derse desin gidin o evden. Hadi anneniz sizi sevmiyor olsun diyelim bence siz de kendinizi sevmiyorsunuz yani katlanmak için tek neden göremiyorum. Babanızla görüşmüyor musunuz?

Yok canım öyle değildir heralde.Siz büyüksünüzde ondan size içini boşaltıyordur.Bide erkekler kadınlar gibi değildir fazla dert sıkıntı dinlemeyi sevmezler.Siz bence sadece dinleyin boşverin anlatsın dursun takmayın kafanıza.:KK47::KK14: Birazda sanki anneniz suçlu gibi 2 tane evlilik geçmiş başından.Demekki çok fazla dırdır etti evlilikleri bozuldu.Dediğim gibi erkek milleti çok konuşan kadın sevmez benim eşimde öyle babamda öyle tanıdığım erkeklerin geneli böyle canım

Tatlım annen kendini sevmiyor,seninle alakalı bir durum değil.Kötü yaşadığı gençliğinin öfkesini en yakını olarak senden çıkartmaya çalışıyor.Psikolojisi iyi değil.Sen de kafana taktıkça ve bunu gördükçe daha çok üstüne geliyor.Dik durursan hedef değiştirir

Anneniz,babaniz ve ailesine karsi hirsini sizden aliyor maalesef.Annemde oyleydi,babama kizdikca bize yuklenirdi.Ama simdilerde farkediyorum ki ona yetemeyen gucunu bizde yettiriyormus.Cok cekti,hak veriyorum simdilerde.Annenizin icinde ukde kalmis bisryler olabilir.

X