Sanırım araba sürmekten korkuyorum.

Cap Ferrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
47
26
31
Merhabalar. 22 yaşındayım, iki buçuk yıldır ehliyetim var.
Geçen yıl bu zamanlar babamla direksiyon çalışmaya başladık. Ne kadar büyük bir hata! Ben de Baba kurbanı oldum anlayacağınız. Başlarda çok iyiydik. Bir ay kadar geceleri çalıştık. Ama pek yol alamadık, babamın aşırı kontrolcülüğü ve gereksiz asabileşmesi sebebiyle olduğumuz yerde saydık. Ama bu süreçte trafikten hiç korkmuyordum. İnanılmaz cesurdum. 40 km.lik bir yolu e5 üzerinden gelmiştim, boş olmayan bir trafikte. Ama sonra yine babamla bir takışma yaşadık ve bu iş askıya alındı. Ondan sonra ya iki ya üç kez sürdüm.

Şimdi tam bir yıl oldu. Artık bu işi halletmek istiyorum. Ne kadar geç yaşa kalırsa o kadar zor olacak.

Hocadan ders alacağım, ama inanılma

Canım sana tek tavsiyem bi daha babanla sürme iyice ogrenene kadar çünkü daha coook korkarsin psikolojin bozulur böyle gidersen

hiç korkmayın, inanın hoca cesaret veriyor insana. babayla,abiyle, kocayla bu iş olmuyor malesef.

Kisa bi sure once bende ayni konuyu acmistim. Artik kullaniyorum ben cok sukur. Hem de her gun kendim ise gidip geliyorum. ilk basta cok heyecan yasadim. kisa mesafede sık sık kullanmak alismayi sagliyor.

baba sevgili abi ile pratik yapmazsan çok daha çabuk öğrenirsin.

Kisa bi sure once bende ayni konuyu acmistim. Artik kullaniyorum ben cok sukur. Hem de her gun kendim ise gidip geliyorum. ilk basta cok heyecan yasadim. kisa mesafede sık sık kullanmak alismayi sagliyor.

Merhaba,

Siteye yeni üye olduğum için çok keşfedemedim. Sizinle özelde konuşma şansım var mı?

Ben babamla calisiyorum,sıfır stres ve sinirle anlattigi icin kendisinden cok memnunum,sanirim sansliyim bu konuda :KK53:ama benim de asiri heyecan problemim var dizlerim titriyor resmen,cesaretimi bir turlu toparlayamadim cok panik oluyorum yahu:cry:

X