ben ona bugun konustugumuzda ne zmn dondun diye sorudugmda " dun" cevaibini alinca ve arkadaslariyla odlugnu bugunde olcagini soleyince zaten hemen dile getirdim cnm " afferin ya hic haber vermedin insan bi msj atar" dedim " ben seni 4 gozle beklerken sen neler yapiyorsun" dedim... " ya ole deme mahcup etme beni" demez mi bide arkaaslarindan birinin sesi geldi " kapa kapa telefonu" diye yada ben ole duydum oda " hadi kapatiyorum" dedi " iyi" dedim " saka saka kapatmiyorum" dedi tabi benim moral yerlerde surunuyor artk " sen kapat bekletme arkadaslarini" dedim " yarin gorusuruz" dedi ole kapattik iste...bence ya kendinden sogutmak icn bole davraniyor yada sahiden ilgisiz...her iksiide ayrilik demek...kendini bisey saniyorr ayy iyice sinir olmaya basliyorum
Yaptıgının bı acıklamsı yok canım .affedılcek bı tarafı yok .
kendınden sogutmaya çalşmıor senı aksıne erkekler sever acı cektrmeyı sevıldıgını bılmeyı.
eger senden ayrılmak ıstese asla senı dusunpte bu kızı kendımden sogutymda o benden ayrılsın demez.
anında basar tekmeyı
sana 4yıllık ilşkı tecrrubemden bı tavsıye verıcem . Ayrılırsın ve kararlı oldugunu gosterırsen onu beklemezsen
seni unutamaz ve degerını anlar.
Eğer duzelmesını beklersen sabredersın BELKİ bi gun duzelır ve sende kollarına kosarsın
bu adam bunu bıldgı ıcın artık daha fazlasını yapmaya baslar.
ve sonunda biter .
Bu dediğim evrelerın hepsını yasadım ben.
Not:istsnalar kaideyı bozmaz.