Sanırım kayınvalidemin gizlediği bir şeyler var

turnthepage

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
17
6
Uzun olabilir ama lütfen okuyun, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kimseye anlatamıyorum.

İyi akşamlar hanımlar. Uzun süredir aklıma takılan bir konu var bunu birine anlatmam ve akıl almam gerekiyordu bu yüzden sizden yardım almaya karar verdim. Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere kayınvalidem. Kendisi 50 küsür yaşında. Kültürlü, eğitimli, etrafında sevilen çok saygı duyulan aklı başında bir insandır, çok mantıklıdır. Kayınpederimle pek iyi anlaşamazlar, baskın karakterli oluşu yüzünden.

Bundan 7-8 ay önce nişanlım askerdeyken biz çok sık görüşüyorduk. Ben onların evine giderdim sık sık, zaman zaman telefonuyla ilgili sorunları bana sorardı. Bi kaç oyun yükledik ben de oynardım onun telefonundaki oyunları. Bir gün yine telefon bendeyken mesaj geldi okumadım ama üstteki çubukta mesajın geldiği insanın hiç tanımadığım bi kadın ismi olduğunu gördüm. Ben onun çevresinin tamamına yakınını tanırım. Üstünde durmadım. Bir kaç kez telefon geldiğinde yanımda konuşmayıp odasına gitmesi dikkatimi çekti. Diğer arkadaşları aradığı zaman 'Selamı var x teyzen' derdi mesela. Bu arkadaşı aradıktan sonra ben sordum kim diye arkadaşım deyip geçiştirdi.

Sonra ben yapmamam gereken bişey yaptım. Onun mesajlarına baktım, arama kayıtlarına baktım. Mesajlarda anormallikler fark ettim. Bu arkadaşıyla yaptığı konuşmalar genelde müsaitlik durumu sorgular nitelikteydi. Yani karşı taraf arayacak da müsait mi onu soruyor mesela. Bi kez biri hakkında akıl danışmış 'o şekilde davranmamalıydı' gibi cevap vermiş kayınvalidem. Bunlar normal şeyler tabi ama aklıma kurt düştü bi kere, ben zaman zaman kontrol etmeye başladım. Aramalar genelde gece 11-12 sıralarında oluyordu. Bazen sabah erken saatlerde...

Bir gün şöyle bi konuşmayla karşılaştım, kv 'açmayacak mısın?' diyor karşı taraf cevap vermiyor ve bu arada 1 kez arıyor kv o kişiyi. 'Sen bilirsin' diyor kv mesajla. Sonradan 3 mesaj geliyor 'duymamışım', 'Neden böyle yapıyorsun' ve 'Yine hevesim kursağımda kaldı' tarzı mesajlar...
Bu olaydan sonra bu kişinin numarası telefondan siliniyor. Ben de almıştım numarayı kendime arayıp öğrenmek istedim kim olduğunu fakat yapmadım, ben de bu olaydan sonra sildim numarayı.

Bir kaç hafta önce whatsapp'a bakmam gerekti kayınvalidemin telefonundan onun da haberinin olduğu bi şekilde, bi açtım şok! bu kişi tekrar kaydedilmiş, konuşulmuş whatsapp'tan ve içerik temizlenmiş. aramalar yapılmış yine geç saatlerde, mesajlar gelmiş ama silinmiş gelen kutusundan. Bu dönemlerde kv'de de sinirsel durumlar gözlemledim ve bu durumla bağdaştırıyorum.

Aklımda hep bu konu var, o kişinin kadın olduğuna inanmıyorum. Numarasını aldım tekrar, arayıp aramamak konusunda kararsızım. Evet belki beni ilgilendirmez ama ortada ahlaksız bir durum varsa (UMARIM YOKTUR!) ve ben bunu fark eden tek kişiysem, kayınvalidemin kayınpederime ve çocuklarına yaptığı bu haksızlığa karşı susmalı mıyım?

Eğer normal bir arkadaşıysa bunu neden gizliyor? Mesajlar neden siliniyor neden gizemli konuşmalar yapılıyor? Tüm bunları kimseye anlatamam kimseden akıl alamam sizden başka. Çok işgüzarım kabul ediyorum ama tesadüf eseri kendimi bu durumun ortasında buldum. Şimdi işin içinden çıkamıyorum:KK61:

Uzun olabilir ama lütfen okuyun, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kimseye anlatamıyorum.

İyi akşamlar hanımlar. Uzun süredir aklıma takılan bir konu var bunu birine anlatmam ve akıl almam gerekiyordu bu yüzden sizden yardım almaya karar verdim. Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere kayınvalidem. Kendisi 50 küsür yaşında. Kültürlü, eğitimli, etrafında sevilen çok saygı duyulan aklı başında bir insandır, çok mantıklıdır. Kayınpederimle pek iyi anlaşamazlar, baskın karakterli oluşu yüzünden.

Bundan 7-8 ay önce nişanlım askerdeyken biz çok sık görüşüyorduk. Ben onların evine giderdim sık sık, zaman zaman telefonuyla ilgili sorunları bana sorardı. Bi kaç oyun yükledik ben de oynardım onun telefonundaki oyunları. Bir gün yine telefon bendeyken mesaj geldi okumadım ama üstteki çubukta mesajın geldiği insan hiç tanımadığım bi kadın ismiydi ki ben onun çevresinin tamamına yakınını tanırım. Üstünde durmadım. Bir kaç kez telefon geldiğinde yanımda konuşmayıp odasına gitmesi dikkatimi çekti. Diğer arkadaşları aradığı zaman 'Selamı var x teyzen' derdi mesela. Bu arkadaşı aradıktan sonra ben sordum kim diye arkadaşım deyip geçiştirdi.

Sonra ben yapmamam gereken bişey yaptım. Onun mesajlarına baktım, arama kayıtlarına baktım. Mesajlarda anormallikler fark ettim. Bu arkadaşıyla yaptığı konuşmalar genelde müsaitlik durumu sorgular nitelikteydi. Yani karşı taraf arayacak da müsait mi onu soruyor mesela. Bi kez biri hakkında akıl danışmış 'o şekilde davranmamalıydı' gibi cevap vermiş kayınvalidem. Bunlar normal şeyler tabi ama aklıma kurt düştü bi kere, ben zaman zaman kontrol etmeye başladım. Aramalar genelde gece 11-12 sıralarında oluyordu. Bazen sabah erken saatlerde...

Bir gün şöyle bi konuşmayla karşılaştım, kv 'açmayacak mısın?' diyor karşı taraf cevap vermiyor ve bu arada 1 kez arıyor kv o kişiyi. 'Sen bilirsin' diyor kv mesajla. Sonradan 3 mesaj geliyor 'duymamışım', 'Neden böyle yapıyorsun' ve 'Yine hevesim kursağımda kaldı' tarzı mesajlar...
Bu olaydan sonra bu kişinin numarası telefondan siliniyor. Ben de almıştım numarayı kendime arayıp öğrenmek istedim kim olduğunu fakat yapmadım, ben de bu olaydan sonra sildim numarayı.

Bir kaç hafta önce whatsapp'a bakmam gerekti kayınvalidemin telefonundan onun da haberinin olduğu bi şekilde, bi açtım şok! bu kişi tekrar kaydedilmiş, konuşulmuş whatsapp'tan ve içerik temizlenmiş. aramalar yapılmış yine geç saatlerde, mesajlar gelmiş ama silinmiş gelen kutusundan. Bu dönemlerde kv'de de sinirsel durumlar gözlemledim ve bu durumla bağdaştırıyorum.

Aklımda hep bu konu var, o kişinin kadın olduğuna inanmıyorum. Numarasını aldım tekrar, arayıp aramamak konusunda kararsızım. Evet belki beni ilgilendirmez ama ortada ahlaksız bir durum varsa (UMARIM YOKTUR!) ve ben bunu fark eden tek kişiysem, kayınvalidemin kayınpederime ve çocuklarına yaptığı bu haksızlığa karşı susmalı mıyım?

Eğer normal bir arkadaşıysa bunu neden gizliyor? Mesajlar neden siliniyor neden gizemli konuşmalar yapılıyor? Tüm bunları kimseye anlatamam kimseden akıl alamam sizden başka. Çok işgüzarım kabul ediyorum ama tesadüf eseri kendimi bu durumun ortasında buldum. Şimdi işin içinden çıkamıyorum:KK61:
Çok hassas bir konu. Ama sizin söz sahibi olduğunuzu düşünmüyorum. Hoş değil telefonuna falan bakmanız.

Ben olsam çok bulaşamazdim açıkçası, ara ara kontrol edin, kesin ama cok net apaçık bir sey yakalarsaniz (uygunsuz bir konusma gibi) kaydedin, sevgilinize düzgün bi dille anlatirsiniz ve kayitli seyi gosterirsiniz. Tesadufen gordum bilmen gerek diye dusundum ama yanlis anlasilma da olabilir dersiniz. Ama dedektifcilik oynamayin.zaten dusundugunuz gibi bir iliski varsa kendini belli edecektir.

Böyle bir şey olsa bile konuşma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Sonunda zararlı çıkan siz olursunuz...

Bence gixliden bi ara numaranızı saklayın yada ankesorlu telefondan bay mi bayan mı öğren sonra da nisanlin la konuş ama dan diye söyleme

Bence sizi ilgilendirmiyor. Hem ne hakla 50 yaşındaki kadının telefonunda ki numarayı almaya cesaret ediyorsunuz. Açıklanması gereken bi durum olursa kayınvalideniz ailesine açıklar. Olayın dışında kalın

Açıklaması da arada kalırsın. olan sana olur. Hem kayınvaliden, hem de ailesinin tepkisi olacaktır. Zaten bir şekilde ortaya çıkacaktır kokusu. Diğer insanlar da fark edecek bir şekilde senin gibi

Kısaca cevap vereyim ; Sizene ?
İster aldatsın eşini, ister arkadasi olsun sizene ?
Elin kadınının telefonunu karıştırmak size mi düştü ?
Kim verdi bu hakkı size ?

Aldatılanların yüzüne aldatıldıklarını bilen tek kişi olarak nasıl bakacağım peki? Eğer öyle bir durum varsa tabi. Haklısınız beni ilgilendirmiyor bunu belirttim zaten yapmamam gereken bişeydi diye.

Nişanlınla bu konuyu konuştuğun an artık bir nişanlın olmaz.aldatan insan er geç belli ediyor zamana bırakın kendiliğinden ortaya çıkacaktır

beraber dizi, program falan izlerken kocasını aldatan kadın hikayelerine denk gelirseniz "allah da bunları bildiği gibi yapsın, püü utanmazlar" falan diyin, zarf atın. yüzü kızarıyorsa, susup kalıyorsa bi bit yeniği vardır.

Ayy olaya bak , aman karışma sen nişanlına söylesen bir derttt kv ne söylesen bir dert... Adın iftaracıya çıkar sen kötü olursun..Hem telefonu karıştırdı olursun , çok kötü durumdasın bacım valla iyi düşün:KK69:

Bencede karışmayın evet belki bu bulgular kayınvalidenizin yapmaya çalıştığı şeyi belki özetliyor olabilir ama yinede karışmayın derim. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamak gerekir diye düşünüyorum.

X