• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :(

kızlar hazır herkes burdayken tecrübelilere sorayım bende :) şu burun içindeki dikişler alınıyo mu kendiliğinden mi çürüyo falan ? doktor bişe demedi :O

helal olsun vallahi iyi lafffff etmissin bu insanlar ne kadar utanmaz illa birisinde kusur arıyolar ya.... bigün 7 snelk arkdsmla yesilköy sahilde yuruorm bana dediki aa su koy'un burnuna baksana nasıl yani hangi koy un koy falan yok diorm gülüo bi de :D:D saka gbiler yaaa.....

Allah tan bana bekarken hiç böyle diyen olmamıştı. Halbuki 43 kgdum da burnum yuzumu kapliyordu nerdeyse.Her halde hiç erkek arkadasım olmadı ondandir. Yoksa taa o zaman kafaya koyar yaptırırdim burnumu:))

Son düzenleme:
Allah tan bana bekarken hiç böyle diyen olmamıştı. Halbuki 43 kgdum da burnum yuzumu kapliyordu nerdeyse.Her halde hiç erkek arkadasım olmadı ondandir. Yoksa taa o zaman kafaya koyar yaptırırdim burnumu:))

Valla canım bnim toplam 3 4 sevglm oldu hepsi de dediler saolsunlar cok mtlu ettiler yani laz burunluymusum tarkan burunluymusum ne güzel ya :D bna kızlardan bi kişi falan demistir. genelde burna takanlar kadnlardan cok erkekler oluo..

ilginçtir banada evdekiler söylüyodu:) zayıflamıştım ünideyken, lazların yanında dura dura onlarınkine benzemiş burnun dediler ameliyata karar verince de kıvırmaya çalıştılar senin burnunda ne var ki gayet normal falan diye karşı çıktılar :))

ilginçtir banada evdekiler söylüyodu:) zayıflamıştım ünideyken, lazların yanında dura dura onlarınkine benzemiş burnun dediler ameliyata karar verince de kıvırmaya çalıştılar senin burnunda ne var ki gayet normal falan diye karşı çıktılar :))

hahaha tüm aileler aynı ya vallahi inanamıorm yani benm cocugm olsa asla karsı cıkmam gitsn yaptırsn kendısını mutlu hısedecekse :

hahaha tüm aileler aynı ya vallahi inanamıorm yani benm cocugm olsa asla karsı cıkmam gitsn yaptırsn kendısını mutlu hısedecekse :

bana annem hiç karşı cıkmadı ,detsek oldu çünkü allahtan deviasyn vardı:))yoksa ruyamda görürdüm yamuk burunla dolasırdım :)

tümsek vardı,kemer deniyo sanırım, ucuna karışmamış doktor,karışssaydı keşke :)sevgilim hiç bi zaman burnuma kötü demedi,ameliyattan sonra burnuma degil direk çillerime baktı,çil manyagı bi cocuk.acayip ya.,bu erkekler acayp varlık

tümsek vardı,kemer deniyo sanırım, ucuna karışmamış doktor,karışssaydı keşke :)sevgilim hiç bi zaman burnuma kötü demedi,ameliyattan sonra burnuma degil direk çillerime baktı,çil manyagı bi cocuk.acayip ya.,bu erkekler acayp varlık

erkekler kafayı yemıs :D:D: katılıorm sana valla.. ne güzel en azından patavatsız deglms burnun kottu demems :) ben yanyana bile oturamadım hiç sevgllermle hep karsılıklı :D oyle takntı yapıodum profilmi

çillerimden memnundu ,tek tek sayıyodu.bi ara bunalıma girmiştim çiller yüzünden,bu çiller yok olmasın bidaha senle konuşmam dedi,kavga etmiştik bu mesele yuzunden,lise 2 de tanıştık 5 senedir brlkteyz

çillerimden memnundu ,tek tek sayıyodu.bi ara bunalıma girmiştim çiller yüzünden,bu çiller yok olmasın bidaha senle konuşmam dedi,kavga etmiştik bu mesele yuzunden,lise 2 de tanıştık 5 senedir brlkteyz

maşallah diyelim nazar değmesin :)) yazık ameliyattan sonra çiller için endişe etmiş :D

nişantasında bi yer cilleri halledio :)) arkadsm oraya cillerini aldırmaya gitti burun estetıgı oldu cıktı narkozu almadan once anne ben burun amelytı oluorm dems kadının kalbıne ıncekms :D:D:

Back
X