- Konu Sahibi lindsaylohan
kızlar hazır herkes burdayken tecrübelilere sorayım bende :) şu burun içindeki dikişler alınıyo mu kendiliğinden mi çürüyo falan ? doktor bişe demedi :O
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal olsun vallahi iyi lafffff etmissin bu insanlar ne kadar utanmaz illa birisinde kusur arıyolar ya.... bigün 7 snelk arkdsmla yesilköy sahilde yuruorm bana dediki aa su koy'un burnuna baksana nasıl yani hangi koy un koy falan yok diorm gülüo bi desaka gbiler yaaa.....
kızlar hazır herkes burdayken tecrübelilere sorayım bende :) şu burun içindeki dikişler alınıyo mu kendiliğinden mi çürüyo falan ? doktor bişe demedi :O
İctekiler eriyen dikis canım alınmıyor. Disardakiler alınıyor.kızlar hazır herkes burdayken tecrübelilere sorayım bende :) şu burun içindeki dikişler alınıyo mu kendiliğinden mi çürüyo falan ? doktor bişe demedi :O
İctekiler eriyen dikis canım alınmıyor. Disardakiler alınıyor.
Allah tan bana bekarken hiç böyle diyen olmamıştı. Halbuki 43 kgdum da burnum yuzumu kapliyordu nerdeyse.Her halde hiç erkek arkadasım olmadı ondandir. Yoksa taa o zaman kafaya koyar yaptırırdim burnumu:))
ilginçtir banada evdekiler söylüyodu:) zayıflamıştım ünideyken, lazların yanında dura dura onlarınkine benzemiş burnun dediler ameliyata karar verince de kıvırmaya çalıştılar senin burnunda ne var ki gayet normal falan diye karşı çıktılar :))
hahaha tüm aileler aynı ya vallahi inanamıorm yani benm cocugm olsa asla karsı cıkmam gitsn yaptırsn kendısını mutlu hısedecekse :
benm sevgilimde surekli burnumu sıkardı,çillerimi incelerdi:)))
bana annem hiç karşı cıkmadı ,detsek oldu çünkü allahtan deviasyn vardı:))yoksa ruyamda görürdüm yamuk burunla dolasırdım :)
bu erkekler tam denetmen vallahi oturup milletın orasını burasını ıncelıolar haha
tümsek vardı,kemer deniyo sanırım, ucuna karışmamış doktor,karışssaydı keşke :)sevgilim hiç bi zaman burnuma kötü demedi,ameliyattan sonra burnuma degil direk çillerime baktı,çil manyagı bi cocuk.acayip ya.,bu erkekler acayp varlık
çillerimden memnundu ,tek tek sayıyodu.bi ara bunalıma girmiştim çiller yüzünden,bu çiller yok olmasın bidaha senle konuşmam dedi,kavga etmiştik bu mesele yuzunden,lise 2 de tanıştık 5 senedir brlkteyz
çillerimden memnundu ,tek tek sayıyodu.bi ara bunalıma girmiştim çiller yüzünden,bu çiller yok olmasın bidaha senle konuşmam dedi,kavga etmiştik bu mesele yuzunden,lise 2 de tanıştık 5 senedir brlkteyz