Sanki az derdim varmış gibi....

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
32
Benim derdim zaten bana yeter birde kv sinir ediyor beni.Çekilecek gibi değil ya.Onunla hiçbir yere gitmek istemiyorum herkesi aşağılar gibi konuşması cimriliği daha neler neler.Bunaldım artık yaaaa bugün eşime pantolon bakıyordum bu ne böyle ben sevmem böyle şeyler bırak bırak diyo sanki kendisi giyecekmiş qibi,Yada bi yemek yapim ben sevmem koyma yapma etme hep buna benzer şeyler Herşeye Ben sevmem ben sevmem...Patlayacam bi qün vallahi...Eşimin hatırı için susuyorum sırf saygımdan bişi demiyorum alttan alıyorum ama gına geldi artık....Mecburen şimdilik aynı evde yaşıyoruz yoksa katlanamam zatenn:KK43:(((

Aynı evde yaşayınca her şeye karışabileceğini düşünüyor demek ki.
Sen sevmeyebilirsin zaten sen giymeyeceksin deyip konuyu kapatsaydın keşke.

Biyeri giderken neden peşine takıyorsun ki ?? Zorla mi geliyor
Patlamak icin geç bile kaliyorsun

Biyeri giderken neden peşine takıyorsun ki ?? Zorla mi geliyor
Patlamak icin geç bile kaliyorsun

Eşim şu an yanımda değil ve burda tanıdığım hiç kimse yok bulunduğum yeri de pek iyi bimediğimden birde hamileyim başıma bişey gelir diye eşim sık sık tembihlemiş dikkat et diye gerçi her zaman öyle

Kesinlikle :)
Başta benim kv de öyleydi.
Sonra baktı lafı oturtuyorum şuan bana laf söyleyemiyor.
Eltime söylüyor o cevap veremediği için :)

Ne bilim ya ben saygımdan bişey demiyorum o yüzden fazla muhattap olmak istemiyorum ama aynı evde yaşıyoruz sonuçta...Bazen hiç duymuyorum zatennnn

Benim derdim zaten bana yeter birde kv sinir ediyor beni.Çekilecek gibi değil ya.Onunla hiçbir yere gitmek istemiyorum herkesi aşağılar gibi konuşması cimriliği daha neler neler.Bunaldım artık yaaaa bugün eşime pantolon bakıyordum bu ne böyle ben sevmem böyle şeyler bırak bırak diyo sanki kendisi giyecekmiş qibi,Yada bi yemek yapim ben sevmem koyma yapma etme hep buna benzer şeyler Herşeye Ben sevmem ben sevmem...Patlayacam bi qün vallahi...Eşimin hatırı için susuyorum sırf saygımdan bişi demiyorum alttan alıyorum ama gına geldi artık....Mecburen şimdilik aynı evde yaşıyoruz yoksa katlanamam zatenn:KK43:(((
Susma valla sabir tasi misin ? , soyle gitsin icindekileri . Oglun evlendi bende karisiyim musade et bazi seylere ben karar veriyim de . Dur demek lazim

Ben de saygısız değilim canım.
Laf sokmak saygısızca konuşmak değildir ki :)

Ay hayır sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim yani daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadım görmedim de o yüzden nasıl tepki vereceğim konusunda şaşkınım Lütfen beni yanlış anlama olur mu asla öyle birşey ima etmem....

Ay hayır sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim yani daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadım görmedim de o yüzden nasıl tepki vereceğim konusunda şaşkınım Lütfen beni yanlış anlama olur mu asla öyle birşey ima etmem....

Tahmin ettim canım yanlış anlamadım merak etme :)
Bence yine de tamamen karşısında susma.
Öyle olunca ezme girişimleri başlıyor.

Susma valla sabir tasi misin ? , soyle gitsin icindekileri . Oglun evlendi bende karisiyim musade et bazi seylere ben karar veriyim de . Dur demek lazim

Hani kendi evime çıkana kadar sabredeyim diyorum ondan sonra zaten pek yüz göz olmayalım hem eşimde yok şu an yanımda böyle bir durumda tepki verirsem sanki eşimi de üzecek mişim gibi ayyy ne bilim ya ne bu kaynanalardan çektiğimiz allahım sabır ver yarabbiii

Valla kızlar benim kendi annemde kv de aynı herşeye karışıyorlar ben kv ile oturmadım ama geldiği zaman herşeye karışır şu yemegi yap sen bu cocukları hic iyi yetiştirmiyorsun gibi cok şey.Benim annem kv deen daha cok karışıyo gercekten mecburiyetten gelinle oturuyo kardeşim yurt dışında izne geldigi zaman bişey istese kız olmaz annen yemez diyo artık bana söyledi bende anne artık kızı rahat bırak yazık dedim eşide yanında yok zaten üzülüyorum valla inşallah vizesi cıkarda gider eşinin yanına yoksa annemde babamda cok tutucular bütün kv ler böyle heralde aynı fabrikadan cıkmışlar gibi ... karışanların hepsi 1970 öncesi doğan kesim :KK14::KK59:

X