Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende doktor arıyorum sanmede gidiyorum şuan memnun gibiyim ama bilmiyorum. Kaç aydır sadece ilaç içiyorum bıktım ilaç içmekten bu ay çatlatma iğnesi de vurdum sonuç negatif hicbirsey anlamadım ya doktor adı Hüseyin görmüş
Bende doktor arıyorum sanmede gidiyorum şuan memnun gibiyim ama bilmiyorum. Kaç aydır sadece ilaç içiyorum bıktım ilaç içmekten bu ay çatlatma iğnesi de vurdum sonuç negatif hicbirsey anlamadım ya doktor adı Hüseyin görmüş
Ben de gittim ona beş ay önce hiçbir şey bilmiyor iltihapli olduğum halde çatlatma iğnesi vurdu boşu boşuna zaman kaybettim onunla sadece oyalıyor insanları
Ben de gittim ona beş ay önce hiçbir şey bilmiyor iltihapli olduğum halde çatlatma iğnesi vurdu boşu boşuna zaman kaybettim onunla sadece oyalıyor insanları
Ya birde dediğin gibi bende de büyük ihtimalle enfeksiyon var diye tutmadı devlet hastanesi gibi kapısı kalabalık biri bitmeden diğerine geçiyor bilgi vermiyor metrolife ta Veysel toprak diye bir doktor duydum bu ay kendim bir tedavi uygulamadan bakacam olmazsa oraya gitmeyi düşünüyorum