Şans vermeli miyim?

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
Merhaba bayanlar.Benim sizlere danışmak istediğim bir konu var.Benim ortaokul arkadaşım olan yaklaşık 5 senedir de sevgisini bildiğim bir arkadaşım var.öyle takıntılı saplantılı biri değil.beni hiç rahatsız bile etmez aramaz.ama ortam arkadasimdan duyuyorum o seni çok seviyor burcu belki bir gün donersin diye bekliyor diyor.gel gelelim bana ona karşı ne hissediyorum bilmiyorum belki tanıdıkça yaşadikna onu sevebilirm.ben ilk görüşte aşka inanmayanlardanim.açıkçası bu siralar hep bu konuyu düşünüyorum.eski hayatımda olan insanlar okadar üzdü ki beni.napmaliyim bilmiyorum.çok efendi saygılı biridir.genelde çoğu insana öyle deriz başta ama cidden öyle biri.napim sizce bayanlar?onu İncitmek de istemiyorum

Aman diyim, yapmayın, kendî ellerînizle sonradan 'neden sevîlmiyorum' diye dünyayı yakacak bir Frankenstein yaratmayın.

Klasik bir dizi repliği gibi, sizi değil de sizi sevmeyî seviyordur belki; o kadar uzun süre platonik olmak kim ne derse desin saplantı durumudur çünkü, zararsız da olsa. Aralıksız sevilme fikri sizi cezbediyor şu an, eminim platonîkliği sevilmeme ihtimali olan bir denek olmaya tercih edecektir.

Son düzenleme:
X