Şansızlık

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
Merhaba ben su an çok kötüyüm ya 40 gündür bir ülkeden sipariş ettiğim şarj kablosunu dun getirdiler ama bugün eve geldigimde kardeşim resmen paramparça etmişti.Çok sansizim :KK43:( Örnegin hastaneye gitsem su borulari patlar yada yangin çikar gerçekten yasadim bunu .Önceden fazla takmiyordum ama gerçekten ağlayacak durumdayim

Okuduğunuz için tesekkur ederim

Pozitif dusunmeye calis. Sen negatifken negatif dusunceleri cekersin. Yoga yap yapabilirsen...

Ne kadar pozitif olursan o kadar mutlu olursun ve sen mutluyken sansi kendine cekersin arkadasim :)

Murphy kanunları öyle işler, yapacak bir şey yok, kardeşiniz büyüyene kadar daha fazla dikkat edeceksiniz kargolara ama su borularının patlaması veya yangın olabilecek şeyler ben hiç anlatmayayım.

murphy_kanun.jpg

Bence kendinizi şanssızim diye sartlandirmayin çünkü bende sizin gibi neye elimi atsam kuruyor istediğim şeyler ya olmuyo yada çok zor oluyo bi işe kalkişsam hep aksilikler yakami bırakmıyor önceden çok takı yordum ama şimdi kabullendim demekki benim bireyleri elde etmem kolay olmayacak dedim inanirmisiniz artık eskisi gibi aksilikler olmuyo sanki yavaş yavaş yoluna giriyor hersey yani iyi düşünün iyi olsun

Ohoo bulunduğunuz ortamdaki her negatifliği kendinize yorarsanız daha çok yaşarsınız böyle şeyleri. İnsan kendini ne de güzel inandırıyor. Gerçekten insan beyni müthiş bir yapı.

X