Santana ile 19 yıl sonra ikinci buluşma

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
Santana ile 19 yıl sonra ikinci buluşma

7668693.jpg
Tüm dünyada Latin-rock tarzının önemli temsilcilerinden biri olan Carlos Santana 19 yıl sonra bir kez daha İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Santana konseri, 6 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena’da.

İstanbul’a en son 1990 yılında 18. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali kapsamında gelen Carlos Santana 50 yıla yaklaşan müzik kariyerine günümüzde de aynı hızla ve birbirinden başarılı konserler ile devam ediyor. 13 Grammy ödülünün yanı sıra çok sayıda altın plak ve müzik ödülüne sahip olan Carlos Santana ve grubu, geçtiğimiz aylardaki Güney Amerika turnesi konserlerinde “Black Magic Woman”, “Smooth”, “Love Of My Live”, “Oye Como Va” ve “Jingo” gibi en sevilen şarkılarını da seslendirdi.
1960’lı yıllarda San Francisco’dan başlayan Santana rüzgarı, 1969’da ünlü Woodstock konseriyle zirveye çıktı. Bu dönemde yayınlanan “Santana” ve “Abraxas” albümleri Santana’yı bir anda dünya çapında milyonlar satan bir isim haline getirdi. Santana, 1999 yılında efsanevi “Supernatural” albümü ile rock dünyasının en önemli simalarından biri olduğunu bir kez daha ispatladı. Eric Clapton, Lauryn Hill ve Dave Matthews gibi dünyaca ünlü isimlerin konuk olduğu bu albüm, yayınlandığı yıl “Yılın Albümü”, “Yılın Şarkısı” (Smooth) ve “En İyi Rock Performansı”nın da aralarında bulunduğu sekiz dalda Grammy ödülünü kazandı ve bugüne kadar 10 milyonluk bir satış rakamına ulaştı. Santana’nın bugün dünya üzerinde milyonlar satan toplam 32 albümü bulunuyor.
Santana konserinin biletleri Nisan ayının ikinci yarısında Biletix üzerinden satışa çıkacak. Bilet satışı iksv.org ve Biletix üzerinden duyurulacak.
 
X