- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- Konu Sahibi nemesispapatya
Arkadaşlar sarı akıntısı olan var mi, doktora sordunuz mu? Ne dedi? Kontrolume uç gün var merak icindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasintiya dikkat et cnm, mantar baslangic belirtisi O. Olursa yani ;-)Bende kaşıntı falan da yok ama anlamadım gitti, umarım bebeğime bir zararı yoktur
Nasjlmis dusuk tehlikesi ya hc duymamstm biyle5 bisey bendede var ama doktorlarin cogu normal diyor cok asiri bir yanma kasnma olmadigivsurece ilacda vermiyorlar sennki kahverengiye falanmibdondu de öyle dedi doktorArkadaşlar Dr sarı akiintya dusuk tehdit dedi. Çok canım sikildi
Allalla tabi her doktor farkli bence cok takmaballaha sukur insallah hic bisey olmaz benm arkdsmn 2 aya kadar kanamasi oldu da düşmedi sanada bsey olmaz insallah strese sokma hormonlarinla oynama yeter progestani versn herkes iciyo onu zaten sen kalp atisini ne zamann duydunGeçen hafta hafif kahverengiye donmuştu, ama su an öyle bir durum yok. Doktoruma ustune basarak söyledim sadece sarı akıntı diye, ama öyle dedi. Progestan içmeye devam edeceğim, günde bir kez, içim çok sikiliyor
Ben kalp atışını 6.haftadan sonra duydum, tesekkur ederim canım inşallah bir şey olmazAllalla tabi her doktor farkli bence cok takmaballaha sukur insallah hic bisey olmaz benm arkdsmn 2 aya kadar kanamasi oldu da düşmedi sanada bsey olmaz insallah strese sokma hormonlarinla oynama yeter progestani versn herkes iciyo onu zaten sen kalp atisini ne zamann duydun
Böyle aniden korkutan doktorlara sinir oluyorum benimde ilk günden beri akıntım çok idrar tahlilinde bişey çıkmadıysa sıkıntı yapma progestan denilen ilaçta vitamin olarak düşün ilacın içeriği bile soya ve fıstık yağı yazıyo. Sen erken dönemde olduğun için hareketlerine dikkat et gerisini boşverGeçen hafta hafif kahverengiye donmuştu, ama su an öyle bir durum yok. Doktoruma ustune basarak söyledim sadece sarı akıntı diye, ama öyle dedi. Progestan içmeye devam edeceğim, günde bir kez, içim çok sikiliyor