Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasarı saçın dip boyası nasıl yapılır
dip boyası yaparlarken açma işlemi uygulamıyorlar açık kahverengi gibi bir renge boyuyorlar ve doğal bir görünüm kazanır diyor kuaförler , bende bunu hiç sevmiyorum. kendi dip boyamı kendim yapmaya başşladım 1 ay da bir diplerimi kendim açıcı kullanarak açıyorum ve üstüne saçıma uygun gördüğüm boyayı uyguluyorum dipleriyle uçları arasındafark olmuyor ,hemen hemen aynı renk oluyor.
Saçının kökten uca tek renk olmasını istiyorsan önce açıcı ile açıp sonra boylarının rengine boyaman lazım, yok hayır diplerim koyu uçlarım daha açık olsun dersen o halde açıcı özelliği olan bir boya işini görür.
Koyu kahve dogal rengim 3 defa garnier 11.1 boyadım tümunü birer ay arayla .Fındik kabugu rengi şuan . Acılmadı gitti . Ustune rofle yapıcam turuncu olurum diye korkuyorum.