• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarımsak Çayı Kargosunu Teslim Almadım.. Arayıp Yasal İşlem Başlatılacak Dediler.

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
İnternet üzerinden sarımsak çayı siparişi verdim.. Bana mesaj geldi. Şirketin Adını mesajda Görünce araştırdım ve sahtekarlıgın daniskası oldugunu ögrendim. aradım siz şu şirketmisiniz dedim evet dedi. .... marka gelecek değil mi dedim sarımsak çayı evet dedi. Evet dediği marka sahte bir markaydı. ben istemediğim söyledim kargo yolda şuan iade alamıyorum dedi.
Kargo geldi ve ben almadım. Bugün , az önce arayıp niye almadıgımı sordular bende orjınal urun olup aldıgımı ama öyle olmadıgını söyledim bana nerden biliyorsunuz paketi açabildiniz mi dedi. bende bu numarayı arayıp ögrendim dedim. yanlış bilgi vermişler işte faturada sarımsak çayı yazıyor vs vs. Ben istemiyorum Almayacagım dedim.
Kargo bedelini ödemek zorundasınız. geri gönderdiğiniz için Yasal işlem başlatılacak dediler.. Açıkcası istifimi bozmadan siz bilirsiniz dedim. Ama şuan biraz tedirginim... tc numaram yok.. iş yeri adresiydi teslim yeri... Bilen ve Başına böyle bişe gelen var mı ?

Bende baska bi urunu kabul etmedim hicbisey olmadi o isler oyle kolay degil korkma.ablamin basina kotu bi olay geldi aldigi kitaplar tanittiklari gibi cikmadi bir sene boyinca tehdit ettiler ablam tuketici heyetine basvurdu.bi dilekce yazdi okadar hicbisey talep edemediler pasa pasa gelip aldilar kitaplari.eskidendi musteri kaziklamalar simdi haklar hep bizden yana

Son düzenleme:
Bende baska bi urunu kabul etmedim hicbisey olmadi o isler oyle kolay degil korkma.ablamin basina kotu bi olay geldi aldigi kitaplar tanittiklari gibi cikmadi bir sene boyinca tehdit ettiler ablam tuketici heyetine basvurdu.bi dilekce yazdi okadar hicbisey talep edemediler pasa pasa gelip aldilar kitaplari.eskidendi musteri kaziklamalar simdi haklar hep bizden yana

Umarım dediğin gibi olur zaten Tc kimlik numaram falan olmadan Dava açılabileceğini sanmıyorum ama yinede tedirgin oldum yani

kargoyu almama hakkınız var tüketici kanununa göre
kapıda iade diye bir şey var.
kuru sıkı sallamışlar size inanmayın.

Bir de Bir Lakaytlar. Satış Temsilcisi Göya. Bİraz da İstemiyorum ürünü Deseydim Abe İstemezsen İsteme Görürüm Sana Yapacağımı ben Diyecek Kadar Cingeleşecekti :D :D

Back
X