Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim saçlarım eskisi kadar olmasa da kalın telli ama cansız, uçları yıpranmış. Bu şampuanı denemek istiyorum. Eczanelerde satılanlardan özellikle önerdiğiniz bir marka var mı?
benim kullandığımın ismi natur way.ben çook memnun kaldım doğrusu
sarımsak diyince hemen kokusu önplanda kafamda canlandı az açarmısınız içeriğini koku sorunu felan varmı uçlardan kırılan saçlarada iyi geliyormu ?
sarımsak diyince hemen kokusu önplanda kafamda canlandı az açarmısınız içeriğini koku sorunu felan varmı uçlardan kırılan saçlarada iyi geliyormu ?
şampuanınızın içine evigen ampul koyun 3 tane veya bephantene ve redoxan ampul besleyici özelliği varcanım ben hazırını almıyordum kendim hazırlıyordum sarımsaklı şampuanı. banyoda felaket kokuyor açıkçası ,saç ıslakken de kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar lkoku kalmıyor
Alıyım deneyim piyasadaki pahalı şampuanlardan hayır yok saçları döküyor :)bir ara kızımın şampuanını denemiştim bebek şampuanı oda iyi geldi ama bu sarımsaklıyı merak ettim teşekkürler bilgi için....
sarımsağı kendim uyguluyordum bir zamanlar..
Ama ıslandıkça kokusu berbat oluyor saça su değdikçe kokuyor..
Ama şampuan iyi fikir aslında denemeye değer..
kizlar yapmayin etmeyin allah rizasi icin bu dolandiricilara paranizi vermeyin. benim eski sevgilim kimyagerdi buyuk bir hammadde firmasinda mudurdu. bana sivi sabunla sampuanin ayni maddelerden yapildigini anlattiginda agzim acik kalmisti. inanmazsaniz sampuanla sivi sabunun icindekiler bilgilerini kiyaslayin. kullanilan hammaddeler yizde 95 ayni. o bitki ozlu dedikleri sanpuanlarinda iclerinde 2 gr yag yokmus. en pahalisi 30 kurusu gecmiyormus. bu sampuanlarin icinde sles ve tuz var saclari yipratir ve doker eger saclariniz dokulmesin istiyorsaniz muhakkak sulfatsiz sampuanlari kullanin. bunlar
genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sante 20 tl
tigi 25 tl
sebamed 25 tl
nude 20 tl
nival 18 tl
doa 7,5 tl