Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sarımsak şampuanı kullanın tavsiye ederim kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beybifeys

doktorunuz sizlerle
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
232
0
46
İstanbul
saçları ince telli cansız olan tıpkı benim gibi hemen bi sarımsak şampuanı edinin aktarlarda veya eczanelerde satılıyo güvenilir ve çok ii gelio.:46::46::46::46::46::46::46::46:

Benim saçlarım eskisi kadar olmasa da kalın telli ama cansız, uçları yıpranmış. Bu şampuanı denemek istiyorum. Eczanelerde satılanlardan özellikle önerdiğiniz bir marka var mı?

sarımsak diyince hemen kokusu önplanda kafamda canlandı az açarmısınız içeriğini koku sorunu felan varmı uçlardan kırılan saçlarada iyi geliyormu ?

sarımsak diyince hemen kokusu önplanda kafamda canlandı az açarmısınız içeriğini koku sorunu felan varmı uçlardan kırılan saçlarada iyi geliyormu ?

canım ben hazırını almıyordum kendim hazırlıyordum sarımsaklı şampuanı. banyoda felaket kokuyor açıkçası ,saç ıslakken de kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar lkoku kalmıyor

kokusu yok bitkisel bir koku var içinde hani diğer şampuanlardaki gibi parfüm kokusu yok bu güzel bişe bence doğallığını gösterir.ben kullanmaya devam ediyorum hala.saçlarım benim çok cansız şuan pırıl pırıl parlıyo uzatıyo bi kere ve sıklaşmaya başladı.ben artık başka şampuan kullanmam.:34::34::34::34:

Alıyım deneyim piyasadaki pahalı şampuanlardan hayır yok saçları döküyor :)bir ara kızımın şampuanını denemiştim bebek şampuanı oda iyi geldi ama bu sarımsaklıyı merak ettim teşekkürler bilgi için....

canım ben hazırını almıyordum kendim hazırlıyordum sarımsaklı şampuanı. banyoda felaket kokuyor açıkçası ,saç ıslakken de kokuyor ama kuruduktan sonra zerre kadar lkoku kalmıyor
şampuanınızın içine evigen ampul koyun 3 tane veya bephantene ve redoxan ampul besleyici özelliği var

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Alıyım deneyim piyasadaki pahalı şampuanlardan hayır yok saçları döküyor :)bir ara kızımın şampuanını denemiştim bebek şampuanı oda iyi geldi ama bu sarımsaklıyı merak ettim teşekkürler bilgi için....

bebek şampuanı yetişkinlere eksik gelir.bizim saçlarım fazla bakım ister heleki boya fln varsa.deneyin faydası var..rica ederim cnmm:34::34:

sarımsağı kendim uyguluyordum bir zamanlar..
Ama ıslandıkça kokusu berbat oluyor saça su değdikçe kokuyor..
Ama şampuan iyi fikir aslında denemeye değer..

kızlar ben mecitefendi sarımsaklı şampuanı aldım
henüz 1 hafta oldu kullanalı. aktardaki 3-4 hafta sonra farkı anlarsın dedi
sonuçları yazarım :34:
bu arada hiç sarımsak kokmuyor, aksine hoş bi kokusu var :12:

kizlar yapmayin etmeyin allah rizasi icin bu dolandiricilara paranizi vermeyin. benim eski sevgilim kimyagerdi buyuk bir hammadde firmasinda mudurdu. bana sivi sabunla sampuanin ayni maddelerden yapildigini anlattiginda agzim acik kalmisti. inanmazsaniz sampuanla sivi sabunun icindekiler bilgilerini kiyaslayin. kullanilan hammaddeler yizde 95 ayni. o bitki ozlu dedikleri sanpuanlarinda iclerinde 2 gr yag yokmus. en pahalisi 30 kurusu gecmiyormus. bu sampuanlarin icinde sles ve tuz var saclari yipratir ve doker eger saclariniz dokulmesin istiyorsaniz muhakkak sulfatsiz sampuanlari kullanin. bunlar
genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sante 20 tl
tigi 25 tl
sebamed 25 tl
nude 20 tl
nival 18 tl
doa 7,5 tl

...............................................................................................................

kizlar yapmayin etmeyin allah rizasi icin bu dolandiricilara paranizi vermeyin. benim eski sevgilim kimyagerdi buyuk bir hammadde firmasinda mudurdu. bana sivi sabunla sampuanin ayni maddelerden yapildigini anlattiginda agzim acik kalmisti. inanmazsaniz sampuanla sivi sabunun icindekiler bilgilerini kiyaslayin. kullanilan hammaddeler yizde 95 ayni. o bitki ozlu dedikleri sanpuanlarinda iclerinde 2 gr yag yokmus. en pahalisi 30 kurusu gecmiyormus. bu sampuanlarin icinde sles ve tuz var saclari yipratir ve doker eger saclariniz dokulmesin istiyorsaniz muhakkak sulfatsiz sampuanlari kullanin. bunlar
genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sante 20 tl
tigi 25 tl
sebamed 25 tl
nude 20 tl
nival 18 tl
doa 7,5 tl

bilmem bi deneyeyim dedim hani memnun kalanda çok

Back
X