Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat oldunmu arkadaşım nasıl geçti düzeldimiYarın sağ gözümden ameliyat olacağım.Bu ameliyatla ilgili deneyimi olan var mııı? Acun Gezer'e ameliyat olan var mı?Yorumlarınızı bekliyorumm
ben seneler önce oldum 2 kez hemde, yine kayıyor yapıcak bişi yokmrhaba kzlar ben 22 haziranda amlyt oldum fakat ödem oluşmuş ve göz bebegime baskı uyguluyormus gözüm düzelmemiş gibi kayıyor
doktorumsa cok iyi cok basarılı bir sorun yok deyip duruyor ya ama bariz belli ödemi bahane ediyor simdiben seneler önce oldum 2 kez hemde, yine kayıyor yapıcak bişi yok
ödemi bilmiyorum, başıma gelmedi. ama benim durumum çok ilerlemişti o yüzden tekrarlamış olabilir. senin erken teşhisse bilemem tabidoktorumsa cok iyi cok basarılı bir sorun yok deyip duruyor ya ama bariz belli ödemi bahane ediyor simdi
dünya göz/bakırköyde hatice hanımda ameliyat oldum.merhaba...
size bir sorum olucak benimde sağ gözümde bir kayma var ameliyat oldunuzmu nasıl geçti doktorunuzu önerirmisiniz bende gitmek istiyorum lütfen cevap verin.
bilemiyorum, bende göz tembelliği de vardı, ameliyatta düzeldi fakat 2 yıl içinde tekrar kaymaya başladı. çift girme şikayetiyle gittim doktor ameliyat dedi direk 2.bi amelhattan bahsetmedi hic 5600 lira odedik göz tembelliği de yok ertesi gün kontrole gittiğim de kayma düzelmiş dedi ama kayiyor maleaef .bu ameliyat başarısız mi geçmiş demek oluyor
Yarın sağ gözümden ameliyat olacağım.Bu ameliyatla ilgili deneyimi olan var mııı? Acun Gezer'e ameliyat olan var mı?Yorumlarınızı bekliyorumm
Merhaba aysizgeceler. Ben de kendimi bildim bileli goz tembelligi ve kayma sorunuyla ugrasiyorum..goz tembelligim cok ilerlemis caresi yok diyor doktorkar. Kaymam da ilerledi..eskiden o kadar belli degildi. Universiteye kadar gozluk kullandim. Universitede bir doktor kullanmana gerek yok deyince biraktim..gecen hafta dunya goze gittim.kaymayi takinti haline getirdim artik..doktorum kayma icin ameliyat dedi.daha kotu olursa dedigimde de bundan daha kotu olmaz dedi..bir de acun beyin muayehanesine gidecegim sali gunu..gitmeden arastirayim dedim senin paylasimlarini gordum. acun bey de ameliyat olmussun bana doktor ve ameliyat hakkinda bilgi verir misin??
Merhaba
Benim de tek gözümde kayma var
Bu ameliyat ortalama ne kadar tutuyor?