Şaşılık ameliyatı..

stilabab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
13
7
34
Yarın sağ gözümden ameliyat olacağım.Bu ameliyatla ilgili deneyimi olan var mııı? Acun Gezer'e ameliyat olan var mı?Yorumlarınızı bekliyorumm

Ben 2 gözümden de oldum 20li yaşlarda.O zaman göz bankasında Necile Erkam vardı o yapmışdı.Kolay bir ameliyat.

ben orta okuldayken ssk hastanesinde oldum, ama boşuna olmuşum, seneler sonra dünya göz hastanesine gittiğimde doktorum söyledi. nasıl bi ameliyat yapmışlar sana gözünde oynancak kas kalmamış dedi. çünkü gözüm hiç ameliyat olmamış gibi kayıyordu. tekrar ameliyat edilcek ama sağlam gözünü açıp kayan gözündeki kaslarla oynamak zorundayım dedi. velhasıl ameliyat oldum, öyle çok acılı falan değil elbette gözün kesildiği için acıyor ama abartılcak bişi değil. sadece dikişler biraz batıyor cam kesiği gibi. ama geçiyor hemen. bi kaç gün çift görüyosun. 2 aya toparlıyor tamamen. ameliyatta çıktığımda hala kayıyordu gözüm ama eskisi kadar değil. doktorumda aslında tamamen düzeltebilirdim ama bu şaşılık göz tembelliğine bağlı olduğu için mutlaka tekrarlayacaktır onun için 3. bi ameliyat için oynayacak kas bıraktım dedi. +8 ve +4 tü gözlük numaram tabiri caizse sürahi hanım gibi oluyodum takınca bu yüzden lens kullanmaya başladım. 6 sene oldu ameliyat olalı lens taktığımda sanki gözüm hiç kaymıyor ama lensi çıkarayım gözüm yorulsun hiç ameliyat olmamış gibiyim. tekrar gitsem ameliyat diyecek ama anladımki bunun kesin çözümü yok o yüzden aylık lensle idare ediyorum. tabi benim rahatsızlığım çok ileri derecede olduğu için böyle sizi bilemem.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de 7 yaşındayken ameliyat olmuştum ve içe kayma düzeltilmişti. Görme bozukluğu da vardı bende o yüzden yıllarca gözlük kullanmaya devam ettim fazla bir kaymam olmadı. Sonra bir kaç doktor artık gözümün görmesinin iyi olduğunu bu yüzden gözlük takmama gerek olmadığını söylediler. Bu da en büyük hataymış sonradan öğrendiğime göre. Gözüm 5 ay içinde dışa doğru kaydı ve düzelmedi gözlük taksam da. Bunun için prof. dr. Acun Gezere gittim bana 20 kere de şaşılık ameliyatı olsan gözlüğünü takmazsan göz yine kayar. Şaşılık hastaları hiç bir zaman gözlüğü bırakmamalılar dedi.
Her neyse ameliyatımı 13 Şubatta yaptı oldukça başarılı geçtiğini söyledi Ameliyat sonrasında pek ağrım sızım olmadı ben daha çok narkozdan muzdariptim :) Bir kaç saat içinde hastaneden taburcu oldum çok rahattı. Hemen ertesi gün gözümü açtı ve damlalara başladık. Tabi ki oynatırken acıyodu gözüm ama dayanılmayacak bir şey değildi. Şimdi neredeyse bir ay sonra gözümün sadece dikiş olan tarafında kızarıklık kaldı. Kayma vs de yok:confused: :KK45:

mrhaba kzlar ben 22 haziranda amlyt oldum fakat ödem oluşmuş ve göz bebegime baskı uyguluyormus gözüm düzelmemiş gibi kayıyor :KK43:

doktorumsa cok iyi cok basarılı bir sorun yok deyip duruyor ya ama bariz belli ödemi bahane ediyor simdi :KK43:
ödemi bilmiyorum, başıma gelmedi. ama benim durumum çok ilerlemişti o yüzden tekrarlamış olabilir. senin erken teşhisse bilemem tabi

merhaba...
size bir sorum olucak benimde sağ gözümde bir kayma var ameliyat oldunuzmu nasıl geçti doktorunuzu önerirmisiniz bende gitmek istiyorum lütfen cevap verin.

merhaba...
size bir sorum olucak benimde sağ gözümde bir kayma var ameliyat oldunuzmu nasıl geçti doktorunuzu önerirmisiniz bende gitmek istiyorum lütfen cevap verin.
dünya göz/bakırköyde hatice hanımda ameliyat oldum.

ama bursa şubesinde yıldırım beyazıt usta daha iyi bu işte

Arkadaslar ben de suan 20 yasindayim 17 yasinda tekk gozumden ameliyat oldum ama duzelmedi tabi ki ve doktorum beni 3 sene boyunca kandirdi en son dayanamadim baska yere gittim mayista tekrar oldum ertesi gun doktor uyutmadan tekrar bir seyler yapti gayet mutluyum şuanda ben 3 defa ameliyat oldum ilkinde duzelcek diye bir sey yok lutfen sizde yılmayin ve tecrubeli bir doktora gidin duzelmeyecek bir sorun yok

. çift girme şikayetiyle gittim doktor ameliyat dedi direk 2.bi amelhattan bahsetmedi hic 5600 lira odedik göz tembelliği de yok ertesi gün kontrole gittiğim de kayma düzelmiş dedi ama kayiyor maleaef .bu ameliyat başarısız mi geçmiş demek oluyor
bilemiyorum, bende göz tembelliği de vardı, ameliyatta düzeldi fakat 2 yıl içinde tekrar kaymaya başladı

Yarın sağ gözümden ameliyat olacağım.Bu ameliyatla ilgili deneyimi olan var mııı? Acun Gezer'e ameliyat olan var mı?Yorumlarınızı bekliyorumm

Merhaba aysizgeceler. Ben de kendimi bildim bileli goz tembelligi ve kayma sorunuyla ugrasiyorum..goz tembelligim cok ilerlemis caresi yok diyor doktorkar. Kaymam da ilerledi..eskiden o kadar belli degildi. Universiteye kadar gozluk kullandim. Universitede bir doktor kullanmana gerek yok deyince biraktim..gecen hafta dunya goze gittim.kaymayi takinti haline getirdim artik..doktorum kayma icin ameliyat dedi.daha kotu olursa dedigimde de bundan daha kotu olmaz dedi..bir de acun beyin muayehanesine gidecegim sali gunu..gitmeden arastirayim dedim senin paylasimlarini gordum. acun bey de ameliyat olmussun bana doktor ve ameliyat hakkinda bilgi verir misin??

Merhaba aysizgeceler. Ben de kendimi bildim bileli goz tembelligi ve kayma sorunuyla ugrasiyorum..goz tembelligim cok ilerlemis caresi yok diyor doktorkar. Kaymam da ilerledi..eskiden o kadar belli degildi. Universiteye kadar gozluk kullandim. Universitede bir doktor kullanmana gerek yok deyince biraktim..gecen hafta dunya goze gittim.kaymayi takinti haline getirdim artik..doktorum kayma icin ameliyat dedi.daha kotu olursa dedigimde de bundan daha kotu olmaz dedi..bir de acun beyin muayehanesine gidecegim sali gunu..gitmeden arastirayim dedim senin paylasimlarini gordum. acun bey de ameliyat olmussun bana doktor ve ameliyat hakkinda bilgi verir misin??

Merhaba
Benim de sol gözümde aşırı derecede tembellik ve buna bağlı olarakta kayma olmaya başladi .çocukkende vardı ama vende dikkata almayıp gozlügü kullannadım son 2 senedir gozlük takıyorum ama kayma daha da ilerledi ve ameliyata karar verdim beni psikolojik olarak çok rahatsız etti . Önumuzdeki hafra cuma gunu olucam ama doktor yine kayma olabilir çünkü gözün az gorüyor dedi. Açıkçası korkmuyor degilim daha kötü olur mu diye yada hiç değişmez diye . Sen ne yaptın ameliyat oldun mu ? Bilgi verirsen sevinirim

Merhaba
Benim de tek gözümde kayma var
Bu ameliyat ortalama ne kadar tutuyor?

Merhabalar,
Sol gozum sasi ve yasim 25 ve bayanim, bekarim. Aslinda boy post sac vucut herseyim guzel. Ama bu sol gozu kafaya oyle bir taktim ki gece gunduz sadece bu probleme odaklandim. Opr. Dr. Mustafa Karaatli 200TL istiyor muayene icin ve cok sans vermiyor ve Prof. Acun Gezer ise 400 TL istiyor ve ameloyatlari 8000 TL kadarmis. Ben parayi vermeye hazirim ama garantisini kim vefecek. Gercekten cok daha kotu durumlar var ama sasilik kotu bir sey. Aranizdan birileri benim duygularimi paylasiyorsa lutfen baan yazsin :)

X