- 17 Mart 2015
- 151
- 81
- 33
- Konu Sahibi younev_erknow
Teşekkür ederim yorumlar için.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birileri söylüyor canım ben hiç bakmadım. Kulanmıyorum hiç sosyal hesap.senin canını daha çok acıtmak istiyor belki...hiç ilgilenme bence..bu arada yer bildirimi yaptığınıda görme sil heryerden onu..artık nereye gittiği ne yaptığı seni ilgilendirmesin..
sert bir dille uyar o söyleyenleri evli barklı adam banane diye..Birileri söylüyor canım ben hiç bakmadım. Kulanmıyorum hiç sosyal hesap.
Kaç kere takip etmediğimi birilerinin anlattığını yazdım.Üstüme alınmıyorum çok bariz canım.sen üstüne alınıyor olabilirmisin?
sonuçta seni arayıp sormuyor.
birde unuttuğunu yazmışsın lakin,
unutmuş olsan takip ediyor olmazdın..
canım o birilerine ilgilenmiyorum dersen bir daha sana anlatmazlar.Kaç kere takip etmediğimi birilerinin anlattığını yazdım.Üstüme alınmıyorum çok bariz canım.
Amin canım çok sağ inşallah temennim o benimde.Her katil kurbanının ölüp ölmediği kontrol etmek için olay mahaline gelir.Aklı sıra olmayan vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.Eğer hakkında hayırlısı olsaydı olurdu.Olmadı demekki senin için hayırlı bir eş olmayacaktı.İnşallah kalbine göre birini bulursun .Eskiyi eskide bırak boşver hiçç canın acımasın değmezmişş dee geç inşallah seni gerçekten hakeden biriyle mutlu bir son yaşarsın.
Nereden başlasam bilemedim. 1 yıl önce nişanlımdan ayrılmıştım severek mecbur kalarak ayrıldım.Ayrıldığım da zaten olağan ama görmek istemediğim yüzlerini ailesinin ve onun acı bir biçimde daha çok gördüm soğudum soğumasam unutamazdım. Biz ayrılır ayrılmaz 1 hafta içinde tanıdığım bizi sürekli gören bilen bir insanla başlayıp 1 ay içinde de evlendi sonradan öğrendim sürekli sosyal hesaplarda paylaşımlarda bulunmuş hep birileri geldi söyledi sormadığım halde bunları anlatmayın dememe rağmen bir gün olsun bakmadım araştırmadım. 1 yıl geçti aradan üniversiteyi okuduğum şehre gelmiş çarşısına yani gezilip görecek hiç bir yeri kesinlikle yok buranın bildirimler yapmış sosyal hesapta o gün bende çarşıdaydım tatil günüydü küçük bir çarşısı ve 1 tane alışveriş merkezi var karşılaşmak çok çok mümkün.. Defalarca geldi biliyor zaten ben vardım.Tanıdığı falan da yok. Evlendiği kadında herkes de biliyor burada okuduğumu. Yakın falanda değil yaşadıkları yere çok çok uzak ki ben uzaklıktan gidemiyorum. Neden diyorum bir gün rahatsız etmedim kötü ayrılmadım bir sözüm olmadı mecbur kaldım ayrıldık çok seviyorsa düzeltirdi sorunları 1 hafta içinde birini bulmazdı.Belki ben varken de o vardı bu kadar çabuk olamaz çünkü.Hala canımı neden acıtmaya çalışıyor dibime geliyor bildirimler yapıyor?
Tekrar diyorum 4. olacak ama birileri anlatıyor canım irdeleme mi oldu şimdi merak etmeksen niye hala irdeliosun ki hala nerden görüosun adamın check in lerini sil heryerden ve böylelikle nerde oldugunu bilmezsin görmezsin