sastım kaldım yahu

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhabasevgili arkadaşlar sizlere birşey danışma istiyorum Allah izin verirse Bu sene dershaneye başlayacağım Ankarada gideceğim kpss için gk gy òabt eğitimBilimleri için fakat nereye yazilacagim kararsız kaldım butik bir dershanemi yoksq kitle mi yani isim yok kafamda lütfenyardımcıolunteşekkür ederim

Kendi dershanenize yazılın desem; de evde çalışamayanlardansanız sıkıntı tabi. En uygun fiyatlısı hangisiyse ona girin bence, çünkü iş siz de bitiyor, dershanede değil.

Hic dersaneye gitmedim bence kizilaydaki dersaneleri tek tek gezin sizin programiniza uyan kafaniza yatan bir yer oldugunda kayit yaptirabilirsiniz.
Birde memurlar sitesi var orda genelde kpss konusuluyor insanlar memnun olduklari dersaneleri yazmislar size fikir olabilir.

Kendi dershanenize yazılın desem; de evde çalışamayanlardansanız sıkıntı tabi. En uygun fiyatlısı hangisiyse ona girin bence, çünkü iş siz de bitiyor, dershanede değil.

Çalışmam evde programa daharahat uyuyorum canım ne bileyim aslında küçük dershane düşünüyorum herkes bir şey diyor

Hic dersaneye gitmedim bence kizilaydaki dersaneleri tek tek gezin sizin programiniza uyan kafaniza yatan bir yer oldugunda kayit yaptirabilirsiniz.
Birde memurlar sitesi var orda genelde kpss konusuluyor insanlar memnun olduklari dersaneleri yazmislar size fikir olabilir.

Teşekkürediyorum:))

Merhabasevgili arkadaşlar sizlere birşey danışma istiyorum Allah izin verirse Bu sene dershaneye başlayacağım Ankarada gideceğim kpss için gk gy òabt eğitimBilimleri için fakat nereye yazilacagim kararsız kaldım butik bir dershanemi yoksq kitle mi yani isim yok kafamda lütfenyardımcıolunteşekkür ederim
Çok konu eksiğiniz yoksa ucuz sınavı fazla bir dershane uygun olur amaç çalışma sistemi zaten

Yargi dersaneleri kesinlikle tek geçerim kpss de
Murat eğitim kurumları çok iyi

Birde daha öncceden başkasına yazdığım bir yorum
-------<<<<<<<---------<<<<<<--------<<<<<<<-------
Temelin varsa Dersane yüzde 35 civarı fayda verir bunun yanında facebook gruplara üye olabilir çözemediğin sorulara yardım alabilirsin

1)Konu tekrarı yap
2)Her konuyu öğrendikten sonra en az 500 soru çöz sonra diğer konuya geç
3)Konuyu ögrenme %30
Soru çözmek %70 tir bir konuyu kavramak için.
4)Bol bol deneme çöz.
Yargı Tasarı İntibak Yedi İkilim Peğem akademi denemelerini tavsiye ederim
Bu yayın evlerinin genel denemelerine kayıt ol hiç kaçırma

Ne kadar yorulursan sıkılırsanda pes etme
unutma acı geçici dir mutlaka bir gün geçer ama acıya katlanamasan o acı asla geçmeyecek sürekli başarısızlığın acısını duyacaksın keşke diyeceksin.Elindengeleni yap sonra olmadı dersin vicdan rahatlığıyla

Yargi dersaneleri kesinlikle tek geçerim kpss de
Murat eğitim kurumları çok iyi

Birde daha öncceden başkasına yazdığım bir yorum
-------<<<<<<<---------<<<<<<--------<<<<<<<-------
Temelin varsa Dersane yüzde 35 civarı fayda verir bunun yanında facebook gruplara üye olabilir çözemediğin sorulara yardım alabilirsin

1)Konu tekrarı yap
2)Her konuyu öğrendikten sonra en az 500 soru çöz sonra diğer konuya geç
3)Konuyu ögrenme %30
Soru çözmek %70 tir bir konuyu kavramak için.
4)Bol bol deneme çöz.
Yargı Tasarı İntibak Yedi İkilim Peğem akademi denemelerini tavsiye ederim
Bu yayın evlerinin genel denemelerine kayıt ol hiç kaçırma

Ne kadar yorulursan sıkılırsanda pes etme
unutma acı geçici dir mutlaka bir gün geçer ama acıya katlanamasan o acı asla geçmeyecek sürekli başarısızlığın acısını duyacaksın keşke diyeceksin.Elindengeleni yap sonra olmadı dersin vicdan rahatlığıyla

yargı bir arkadaşımdan duydum pegem daha fazla duydum. yarın gidecegım artık.

yargı bir arkadaşımdan duydum pegem daha fazla duydum. yarın gidecegım artık.

Sana tavsiyem dersanelerin deneme suresince tum dersanelere git bak nasil bir programlari var
Birde googleden gittin dersane hakkinda yorumlari hocalar hakkindaki görüşlere bak çok faydalı
Dikeygeçiş.org sitesine kayıt olmanı tavsiye ederim orda matematikte sana yardımcı olcak çok kişi var soru çözümlere yardım ediyorlar.
Whatshapta gurup kuruyolar soru çözüm için
Son olarakta kendine yol arkadasları bulursa psikolojik ve pratik olarak rahatlarsın başarılar :)

En ufak aklında bir soru varsa sorabilirsin

Birde şunu sormak isterim matematikte durumun nasıl ?Kaynak kitaplar halkında bilgi veriyim?

Sana tavsiyem dersanelerin deneme suresince tum dersanelere git bak nasil bir programlari var
Birde googleden gittin dersane hakkinda yorumlari hocalar hakkindaki görüşlere bak çok faydalı
Dikeygeçiş.org sitesine kayıt olmanı tavsiye ederim orda matematikte sana yardımcı olcak çok kişi var soru çözümlere yardım ediyorlar.
Whatshapta gurup kuruyolar soru çözüm için
Son olarakta kendine yol arkadasları bulursa psikolojik ve pratik olarak rahatlarsın başarılar :)

En ufak aklında bir soru varsa sorabilirsin

Birde şunu sormak isterim matematikte durumun nasıl ?Kaynak kitaplar halkında bilgi veriyim?

Ay canımsın ya matematik için asıl gideceğim pek iyi degilim yani :KK43:(

biliyrum canım temel kavramları çok sukur :)))

Ben nerden biliyim soruyum dedim :)

1)Yedi iklim deesanesi size 4 5 konu anlatımlı 1 soru bankası verecek
onları inceleyin
2)Fem Dersanesini 3lü set şeklinde konu anlatımlı kitabı kesinlikle öneririm
3)Antrenmanlarla Matematik 2 ,
Karekök 0
4) Yargı Soru Bankası
5)Tasarı Soru Bankası
6)Pegem Çözümlü Soru Bankası

Bu yazdığım soru bankaları türkçe mat biçimindedir.

Geometri
1)Eyer temelin zayıfsa Antrenmanlarla Geometri 1 2
Eyer orta ise Karekök geometri
Yukarda yazdığım soru bankaları da geometride var(Tasarı ve yarğıda)
2)Dersanenin verdiği Fasikülleri hepsini çöz

Ben nerden biliyim soruyum dedim :)

1)Yedi iklim deesanesi size 4 5 konu anlatımlı 1 soru bankası verecek
onları inceleyin
2)Fem Dersanesini 3lü set şeklinde konu anlatımlı kitabı kesinlikle öneririm
3)Antrenmanlarla Matematik 2 ,
Karekök 0
4) Yargı Soru Bankası
5)Tasarı Soru Bankası
6)Pegem Çözümlü Soru Bankası

Bu yazdığım soru bankaları türkçe mat biçimindedir.

Geometri
1)Eyer temelin zayıfsa Antrenmanlarla Geometri 1 2
Eyer orta ise Karekök geometri
Yukarda yazdığım soru bankaları da geometride var
2)Dersanenin verdiği Fasikülleri hepsini çöz

süpersiniz çok tesekkur ederim ya :)))

bunu düşünmen bile yeter cok mutlu oldum ALLAH RAZI OLSUN canım.. :))))

Üniversitede dağıttılar dgs türkçe mat geometri şeklinde 4 kitab fem çözülmüş şekiilde kştabları var geometri ve mat ropla 7 8 kitab işine yarıycaksa kargo ile yollayayım?