Satilmak isteyen altinlar !!

minicikedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
41
9
34
Merhaba ..
Daha onceki konumda belirtmistim dugun gecesi altinlari kayinvalidem almisti aradan bir hafta gecti balayindaydik.
Esim ailesiyle konustugunu 90tane ceyrek olduginu soyledi iki gun sonrada balayindan dondumuzde esim ben yanlis anlamisim 45taneymis dedi onlari hemen satip borclarimizi odeyelim dedi!!
Ben bu insanlari tanidigimda durumlari cok iyiydi.
Esimin aylik 4bin geliri var babasinin durumu cok iyi ama yardim etmiyor evlendime pisman oldum ben sessiz sakin biriyim cemkiren saygisizlik edebilecek biri degilim ve bu duruma uzuluyorum.
Esimle cok severek evlendim..
Bilezikleride satmak istedini soyledi
Bunlarin zenginligine ne oldu bilmiyorum....:KK43:
Ve aksamdan kalmaya gidicez onlara kendimi cok kotu hissediyorum.

Merhaba ..
Daha onceki konumda belirtmistim dugun gecesi altinlari kayinvalidem almisti aradan bir hafta gecti balayindaydik.
Esim ailesiyle konustugunu 90tane ceyrek olduginu soyledi iki gun sonrada balayindan dondumuzde esim ben yanlis anlamisim 45taneymis dedi onlari hemen satip borclarimizi odeyelim dedi!!
Esimin aylik 4bin geliri var babasinin durumu cok iyi ama yardim etmiyor evlendime pisman oldum ben sessiz sakin biriyim cemkiren saygisizlik edebilecek biri degilim ve bu duruma uzuluyorum.
afedersiniz de siz eşinizle zenginliği için mi evlendiniz?iki lafınızdan biri ''zenginlerdi'' olmuş da.

afedersiniz de siz eşinizle zenginliği için mi evlendiniz?iki lafınızdan biri ''zenginlerdi'' olmuş da.
Galiba mantık evliliği yapmış gibi sevgiden ziyade...Konu sahibi arkadaşım paradır puldur bunlar boş şeyler en önemli olan saygı ,sevgi ,huzur ve sağlıktır ötesi zamanla olur kendini yıpratıpta üzme.

CaNim öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. inşallah çok mutlu olursunuz.. ablacım tavsiyesiyem yeni gelinsin kendini güvencede hissedecegin altının yada paran herzaman kenarında olsun.. onlar senin hakkin bir nevi mehir hakki.. vermek zorunda değilsin.. zorlaya bilirler borçlar ödensin vs. Gibi şeylerle ailesi varmış herhalde o altınlara güvenerek evlenmediler.. altınlarını karıncayiyen al banka kasasında adına muhafaza et.. benimde esim istemedi babası istemişti vermedim.. onlar benim güvencem dedim hiç birşey olmadı..

Hayir. Ama her kadin gibi bende rahat edebilecegim bir hayat istedim.
Daha oncesinden cok fazla maddi manevi sikinti yasadim ve bunu ona anlattim oda bana seni rahat tahat yasatacagim dedi ailesi aileme durumlarini cok iyi gosterdi..
Babasi istemeye geldiginde dukkanlarindan apartmanlarindan yazlklarindan bahsetti.
Hepsinden kira aldigini soyledi.
Dugunde bana takilan ince hediyelik bir bilezik ama kendi kizi sadece 800 TL ye tasarim etek aliyor belki bunlar konusulacak syler degil ama insan hayret ediyor bu kadar varlikta nicin benim altinlar...tanidigimda ne durumunu biliyordum ne varligini oyle sevip evlendim ben..

Galiba mantık evliliği yapmış gibi sevgiden ziyade...Konu sahibi arkadaşım paradır puldur bunlar boş şeyler en önemli olan saygı ,sevgi ,huzur ve sağlıktır ötesi zamanla olur kendini yıpratıpta üzme.
Ben mantik evliligi yapacak yasta degilim 20li yaslardayim ve esim 35 yaslarinda ben severek evlendim.. Herkes karsi cikti ama ben eli gozu baglannis gibiydim..

çeyrekler hadi neysede bilezikleri bozup napacakmış ki ,?
almak istediği bişey mi var ?

Sizin ailenizden kimse karışmıyor mu,kimsesiz misiniz? Ne hakla böyle bir şey yapabiliyorlar? Hangimiz borçsuz evlendik,kimse size borcunuzu nasıl ödeyeceğiniz hakkında akıl veremez.Daha doğrusu bunun için diretemez

Gecen gun actigin konunu hatirladim. Herkes sana demisti hatirliyorsan derhal o altinlari al yoksa uzerine su icersin diye. Aynen de oyle olmuş. Sen esine hayr bozdurmayalim de. Yani dusuncelerni acik acik soyle. Ve unutma o altinlar dinen de kanunen de senin ve uzerinde kimsenin tasarruf hakki yok.
Ezdirme kendini cingar cikarma ama sakin sakin koru hakkini.

Hayir. Ama her kadin gibi bende rahat edebilecegim bir hayat istedim.
Daha oncesinden cok fazla maddi manevi sikinti yasadim ve bunu ona anlattim oda bana seni rahat tahat yasatacagim dedi ailesi aileme durumlarini cok iyi gosterdi..
Babasi istemeye geldiginde dukkanlarindan apartmanlarindan yazlklarindan bahsetti.
Hepsinden kira aldigini soyledi.
Dugunde bana takilan ince hediyelik bir bilezik ama kendi kizi sadece 800 TL ye tasarim etek aliyor belki bunlar konusulacak syler degil ama insan hayret ediyor bu kadar varlikta nicin benim altinlar...tanidigimda ne durumunu biliyordum ne varligini oyle sevip evlendim ben..
bunların mal varlıkları varmış da, gözleri tok değilmiş maalesef...
altınlarınızı görünce iştahları iyice kabarmış üstelik.bazı ailelerin gelinin altınlarını sahiplenmesini hiç anlamıyorum.
o halde sizde eşinizle açık açık konuşun ben altınlarımı dar günler için sakladım falan diyin.

Altınların illa kızda olmasını haklı bulmuyorum.
Bence boşanma dışında beraber bir hayat düşünülüyorsa ortak kullanımda olup, ortak karar verilmeli ne yapılacağına.
Ayrıca eşin ile konuşup, ben bunlar sizin ödeyebilecek gücünüz var sanıyordum bir sorun mu var ki altınları bozduruyoruz geleceğe yatırım yapmaktansa ? Diyebilirsin. Nazik ve safça :KK66:

Merhaba ..
Esimle cok severek evlendim.
cnm hadi sen pasiftin ailede yokmu sana abla anne dicek altınlarını verme önceden daha nisanlıyken yada sözlüykien böyle seyler cokkkk öncede konusulur neden annenler demedi altınları bize getir yada dügün anından takıdan sonra ne yaptın o andada mı kaynanan verdin suc sendede ailendede seni sahipsiz bırakmıslar

Kusura bakma ama zaten bozdurmuşlar muhtemelen; şimdi de senden rıza almaya kalkmış uyanık eşin.

eşine de; aşkım sizin gelir o kadar yüksekken benim altına mı kaldık diye açık açık ne diyecekse desin; açık oynayın kartları

Merhaba ..
Galiba PARASINI severek evlenmişsiniz....

Merhaba ..

nasıl baslarsan oyle gıder kendını ezdırme...90dan nasıl 45e dusmus o altınlar...sende hata evde sayıp oyle teslım edecektn....altınları borcunuz coksa bozdur ama sakın bılezıklerıne dokundurtma akıllı ol....hayır bılezıklerım kalacak de...yumusak görurlerse tepene bınerler

90 la 45 arasında ki benzerlik takdireşayan takıldım resmen yanlış anlama kabiliyetine eşiniz..:KK57:
Aman Aman altınları kadinindir kocalar dokunamaz tarzında düşünmüyorum ben gerekirse elbet bozdurulur.ihtiyaç vardır durum.kötüye gitmiştir.tabiki bunu yapacak olan sizlersiniz...Eşinizin işleri belkide kötüye gitti neden ihtiyacın var bunlara diye sordunmu hiç? Adamakilli otur konuş ilk önce eşinle neden bozdurmak istiyomus.
Umarım o altınlar çok önceden hiç olmamıştır...sizden habersiz :KK14:

vermeyebilirsin canim kendi bileziklerini. borc taksitlede ödenir esine guvenin azaldiysa eger bence güvence olarak kenarda sakla.

Altınları alıyorsun bozdurmalarına izin vermiyorsun hemen bir bankadan kasa Hesabı açıp altınları oraya koyuyorsun. Böylece kendini kullandırmamış olursun yoksa seni kullanırlar