Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Mesleğin saygınlığını sorgulamıyorum zaten. Savcılık mesleğinin tehlikelerinden endişe ediyorumEn az fabrikada çalışan işçi mühendis kocam kadar saygın bir meslek. Namusuyla para kazanıp evine ekmek getiren her erkeğin mesleği saygındır. Önemli olan bu adamın karakteri nasıl bence esas o konuyu araştırın
Her mesleğin tehlikesi var bu açık. Ama avantajlarıda çok olan bir meslek bu. Brnce karakteride iyi ise denemelisinTeşekkür ederim yorumunuz için. Mesleğin saygınlığını sorgulamıyorum zaten. Savcılık mesleğinin tehlikelerinden endişe ediyorum
Haklısınız. Ben de tehlikeli bi meslek olmasından korkuyorum. Peki sizce evliliğe yansıtıp yansıtmıycağından evlenmeden önce emin olabilir miyimBence mantıklı düşünüp en başta yolları net bi şekilde çizip o şekilde yürümek adımları daha sağlam atmanı sağlar tabiki duyguların ön planda olcak ama mesleği mesleğinin ilerde evliliğe yansıması bunları düşünmen gerek savcılık biraz tehlikeli düşmanı çok olan bi meslek ama evliliğe yansıtıp yansıtmaması evlenceğin kişinin elinde olan bişey bu konuyu direk onunla konuş bence..
Iyide tatlım işemi alacaksın, zorluk derken ne gibi zorluk? Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır...Tabiki evlenmek için evlenmiyorum. Hiç bi şey hissetmeden bu yola baş koymam. Şimdilik duygular çok derin değil. Ben zaten sevdikten sonra zor olsa da evlenmeyi isterim. Sadece tecrübesi olan varsa zorluklarını bilmek ve ona göre yola çıkmak isterim
Aslında vakit geçirdikçe konuşmalarından anlayabilceğin bişeyHaklısınız. Ben de tehlikeli bi meslek olmasından korkuyorum. Peki sizce evliliğe yansıtıp yansıtmıycağından evlenmeden önce emin olabilir miyim
Zorluk derken can güvenliğini kastettim. Çok tehlikeli durumlarla karşılaşabiliyolar. Düşmanı çok olan bi meslek. Beni düşündüren diğer zorluklar değil. İşin tehlikeli boyutu düşündürüyoIyide tatlım işemi alacaksın, zorluk derken ne gibi zorluk? Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır...
Ya kızım mesleğe göre eş mi seçilir daha yakın değiliz diyosun bi de işini sahiplenmişsin evlilik mevlilik diyosun önce bi sev de gerisi hallolurKızlar merhaba. Savcı eşi ya da nişanlısı olan var mı aranızda? Evlenmeyi düşündüğüm birisi var henüz o kadar yakın değiliz ama savcı olması beni çok düşündürüyo. Ne gibi zorlukları olabilir ilerisi için? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Hukuki mesleklerde özellikle savcılıkta Düşmanlık kazanma cok olağan bi durum, Hukukçu yakınlarımdan biliyorum ama cok şükür hic birinin basına bişey gelmedi. Polis, asker daha tehlikeli, bireysel düşmandan cok, düşmanları grup, örgüt halinde. Ben olsam bu yönünü düsünmezdim ama seni cok düşündürüyorsa duygular derinleşmeden bitir tatlım. Sürekli aklını kurcalayacaksa bu tehlikeler, bitmesi daha hayırlıZorluk derken can güvenliğini kastettim. Çok tehlikeli durumlarla karşılaşabiliyolar. Düşmanı çok olan bi meslek. Beni düşündüren diğer zorluklar değil. İşin tehlikeli boyutu düşündürüyo