Scholl Velvet topuk törpüsü hakkında

Azizinsan

İnsan insan derler idi insan neymiş şimdi bildim..
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
980
1.706
Arkadaşlar ben 80 liraya aldım bu aleti. Pek memmun kalmadım. Topuklarında çok ama çok hafif çatlağı olanlar 3 günde bşr törpülerse işe yarayabilir. Ama reklamlardaki gibi bir mucizevi etkisi yok. Aynı etkiyi banyoda ponza taşıyla yapabilirsiniz hatta daha fazlasını.. Boşuna para saydırmayın. Başka kullanan varsa onunda yorumlarını merak ediyorum?

bende kullanıyorum, memlunum gayet kullanışlı ve pratik bence...topuklarımda çok büyük çatlak problemlerim yoktu belki ama bonza taşındanda hiç hoşlanmıyordum...benim gibi bonza taşıyla yıldızı barışmayanların seveceğini düşünüyorum...

Bende aldım ve malesef hiç memnun değilim hiç işe yaramadı aksine ayağımın altını diken diken yaptı. Ben onun yerine ayak törpüsü kullanıyorum yumuşacık oluyor bütün ölü deriyi temizliyor

Dedim ya çok az çatlakları olanlar için kuru deriyi haftada bir dökmeye yarıyor yumuşatıyor. Ama topuğunuzda çatlak varsa onları yok etmiyor. Ponza taşı değilde 10 liraha satılan topuk törpüleri var metal onlar daha iyi iş görüyor bence..

Ben de çok merak etmiştim, bir arkadaşım aldı onda denedim. Ponzadan farkı yok bence. Çok para bi de yahu. Değmez bence o alete.

bende ablamdan ödünç alıp kullandım, çok büyük çatlak ve yarık problemim yoktu, sadece ölü ve kuru deriyi temizledi, ardından yıkayıp kremledim, çok güzel oldu.

Çatlak ve yarığı gidermiyor sadece üstündeki hafif sert tabakayı alıyor. İyi bir pedikürden sonra düzenli olarak kullanılması gerekir.

Ben 10 gün hergün olmak üzere kullandım.Bir kış ayaklarıma yapmadığım bakım kalmadı.10 günde oldukça düzeldi. daha devam ediyorum hergün ama çok problemli ayaklarım vardı.Oldukca faydasını gördüm.Az kaldı.Sonrasında çatlak ayaklar için olan kremini sürüyorum

bende sırf meraktan alıp deneyenlerdenim :) topukta hafif bi sertlik vardı birkaç kullanımla düzeldi tabi her kullanımdan snra gece yatarken kremiyle beraber kullandım ve çok sevdim :)
üstelik neodermo.com dan watsons ve gratis gibi yerlerden çok daha ucuza aldım ilk başta tereddüt etmiştim ama hem müşteri hizmetleri çok ilgiliydi hemde ürün geldğinde gözlerimle görmem yetti sizde deneyebilirsinz:)

Ponza taşının topuk çatlaklarını artırdığını, kullanılmaması gerektiğini okumuştum bir güzellik sitesinde. Acaba bu alette ponza taşı etkisi görüyor mu ve topuk çatlağını kullanmayı bırakınca artırıyor mu?

yaz başında yaklaşık 3hafta tatil yaptım ve bu süre zarfında hiç kullanmadım, bende tekrarlayan herhangi bi çatlak olmadı. şimdide düzenli kullandığım söylenemez haftada bir uyguluyorum gayet memnunum bana yeterli geliyor:) N nadirensevda

Ben de aldım 1 kere kullandım.. Marketten 10 tl ye aldığım kulandığım ucu zımpara kağıdı gibi olan törpü daha iyi.. Benim ayaklarım kuru törpülenmeyi sevmiyor. Banyodan sonra o törpüyü kullandığımda pedikür yapılırken gibi oluyor.. Kremi de sürüp çorap giyiyorum.. Önceden sorunluydu topuklarım şimdi daha iyiler..

Ben relax & tone masaj aletinin törpü başlığıyla yapıyorum ayaklarımı yıllardır çok memnunum. Tabi ayak derisini törpülemek bir kerede bir şey kazandırmıyor, sürekli bu bakımı yapmak icab ediyor ki bakımlı kalsın.

yaz başında yaklaşık 3hafta tatil yaptım ve bu süre zarfında hiç kullanmadım, bende tekrarlayan herhangi bi çatlak olmadı. şimdide düzenli kullandığım söylenemez haftada bir uyguluyorum gayet memnunum bana yeterli geliyor:) N nadirensevda
Kum ponza etkisi yapardı bende.Olan sertlikler düzelirdi.

Ben de alacaktım ama memnun kalmayanların sayısı bir hayli fazla. Ayaklarım da çok sorunlu olmadığı için şimdilik vazgeçtim.

ben aldım bu ürünü fakat bastırmadığım halde sürekli takılıp kalıyor, başlığı dönmğyor

Benim problemim yok da babam için almıştım. Vermeden bir deneyeyim dedim para tuzağından başka bişi değilmiş. Ayaklarımda hiç problem olmamasına rağmen dandik bir ürün gibi geldi bana. Sağlam bişi değil kullanırken duruyor falan. Pahalı da zımpara kağıdı mantığıyla yapmışlar iyidir diye düşündüm ama zımpara kağıdıyla ov daha mantıklı

X