Cilt Bakımı Ürünleri Seba med sabun ve Utalk pudra kullanan var mi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

muskulus

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
253
34
Arkadaslar interette gordumde sebamed sabun ve utalk pudra sivilceler,kizariklikar ve lekelere iyi geliyormus var mi kullanan memnun kalan veya kalmayan ?

Sivilceler yüzde mi? Amaç temizleip pudralayarak yağı engellemek herhalde, ama gereksiz bi yolmuş.
Onun yerine daha klasik olarak peeling jel + dengeleyici tonik ve krem kullandınız mı daha önce?

ben otacının sabununu kullanıyorum...pudar sivilceyi kurutur doğrudur..
bende öyle çok sivilce yok..hatta irinli falanda olmuyor..isilik gibi küçük küçük çıkıyor bazen...
kimyasal ürün tavsiye etmiyorum..

Sivilceler yüzde mi? Amaç temizleip pudralayarak yağı engellemek herhalde, ama gereksiz bi yolmuş.
Onun yerine daha klasik olarak peeling jel + dengeleyici tonik ve krem kullandınız mı daha önce?
Ya aslinda bu dr onerisi kimyasal kullanma dedi o yuzden bu arada evet yuzumde sorun lekelerde var

yüzünüzde sivilce varsa peeling ürünlerini kullanmayın. azdırırsınız.
cildiniz yağlıysa pudra yağı çekeceğinden belki bir miktar etkili olur.
sebamedi kullanıp memnun olanlar var ben de deneyeceğim.
bir ara kükürt sabunu kullanmıştım o da iyi geldi.
ek olarak marka vermek doğru mu bilmem ama bella dora sivilce sabunu var eczanelerde. çok işe yarıyor.

yüzünüzde sivilce varsa peeling ürünlerini kullanmayın. azdırırsınız.
cildiniz yağlıysa pudra yağı çekeceğinden belki bir miktar etkili olur.
sebamedi kullanıp memnun olanlar var ben de deneyeceğim.
bir ara kükürt sabunu kullanmıştım o da iyi geldi.
ek olarak marka vermek doğru mu bilmem ama bella dora sivilce sabunu var eczanelerde. çok işe yarıyor.
Hadi ya peki lekelere bi cozum var mi biliyor musunuz

leke açıcı temizleyici leke açıcı nemlendirci leke açıcı güneş koruyucu... nekadar varsa aldım kullanıyorum sonuç evet cilt biraz ışıldıyor ancak lekelerde oynama yok cilt güzelleşince lekeler gidiyo gibi duruyo ama gittiği falan yok .kazıtacaksın lekeleri o olaCAK

Ben bebegime kullaniyorum ikisini de.Memnunum.Sicaklarda pisik ve isilik artiyor tabi.Pudrayi yeni denedim faydasini gorduk.

leke açıcı temizleyici leke açıcı nemlendirci leke açıcı güneş koruyucu... nekadar varsa aldım kullanıyorum sonuç evet cilt biraz ışıldıyor ancak lekelerde oynama yok cilt güzelleşince lekeler gidiyo gibi duruyo ama gittiği falan yok .kazıtacaksın lekeleri o olaCAK
Anca gidip ilaclarla soydurcaz ama sure icindede yuzune hic bir sey yapamiyorsun ona gicik oluyorum

X