Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslinda bu dr onerisi kimyasal kullanma dedi o yuzden bu arada evet yuzumde sorun lekelerde varSivilceler yüzde mi? Amaç temizleip pudralayarak yağı engellemek herhalde, ama gereksiz bi yolmuş.
Onun yerine daha klasik olarak peeling jel + dengeleyici tonik ve krem kullandınız mı daha önce?
Hadi ya peki lekelere bi cozum var mi biliyor musunuzyüzünüzde sivilce varsa peeling ürünlerini kullanmayın. azdırırsınız.
cildiniz yağlıysa pudra yağı çekeceğinden belki bir miktar etkili olur.
sebamedi kullanıp memnun olanlar var ben de deneyeceğim.
bir ara kükürt sabunu kullanmıştım o da iyi geldi.
ek olarak marka vermek doğru mu bilmem ama bella dora sivilce sabunu var eczanelerde. çok işe yarıyor.
Sabunu guzel degil midir yani onermiyor musunuzBen yıllardır sebamed in yüz temizleyici köpüğünü kullanıyorum ve çok memnunum pudrasını bilmiyorum ama sabunundan daha iyi olduğuna emin olabilirsin.
Hadi ya peki lekelere bi cozum var mi biliyor musunuz
Anca gidip ilaclarla soydurcaz ama sure icindede yuzune hic bir sey yapamiyorsun ona gicik oluyorumleke açıcı temizleyici leke açıcı nemlendirci leke açıcı güneş koruyucu... nekadar varsa aldım kullanıyorum sonuç evet cilt biraz ışıldıyor ancak lekelerde oynama yok cilt güzelleşince lekeler gidiyo gibi duruyo ama gittiği falan yok .kazıtacaksın lekeleri o olaCAK
Gercekten mi ne gibi :OPudranın solunması zararlı diye biliyorum. Yüze sürmek çok dogru gelmedi bana
Eczanelerde satılıyornerde satılır bu pudra bileniniz varmı sivilce ve siyah noktayla başım cidden dertte .