Kızlar 3 düşüğüm var 1 boş 1 kimyasal 1 kalp durması. Gerekli tüm testleri yaptırdım hiçbir problem bulunamadı. Tüp bebek doktoru tüp yapalım dedi. Normal kadın doğum doktoru sen zaten hamile kalabiliyorsun tüp bebeğe gerek yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım aklım karıştı. Kan sulandırıcı 150 mg verdi gebelik öncesi, hamilelikte de 0.4 oksapar kullanacaksın dedi. Ben şimdi ne yapiyim doğal yolla denemeye devam mı ediym? Tüp bebek mi ne dersiniz?
Kızlar 3 düşüğüm var 1 boş 1 kimyasal 1 kalp durması. Gerekli tüm testleri yaptırdım hiçbir problem bulunamadı. Tüp bebek doktoru tüp yapalım dedi. Normal kadın doğum doktoru sen zaten hamile kalabiliyorsun tüp bebeğe gerek yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım aklım karıştı. Kan sulandırıcı 150 mg verdi gebelik öncesi, hamilelikte de 0.4 oksapar kullanacaksın dedi. Ben şimdi ne yapiyim doğal yolla denemeye devam mı ediym? Tüp bebek mi ne dersini bağışık
Bağışıklıkla ilgili testlerin yapıldı mı bide bazen eşteki sorunlar da mesela hareketsiz sperm gibi sorunlarda düşüğe sebep oluyormuş çocuğun hani ben de aynı şekilde oldu aşılama veya tüp bebek öneriyorum ama bağışıklıkla ilgili testlerinizi yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın
Kızlar 3 düşüğüm var 1 boş 1 kimyasal 1 kalp durması. Gerekli tüm testleri yaptırdım hiçbir problem bulunamadı. Tüp bebek doktoru tüp yapalım dedi. Normal kadın doğum doktoru sen zaten hamile kalabiliyorsun tüp bebeğe gerek yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım aklım karıştı. Kan sulandırıcı 150 mg verdi gebelik öncesi, hamilelikte de 0.4 oksapar kullanacaksın dedi. Ben şimdi ne yapiyim doğal yolla denemeye devam mı ediym? Tüp bebek mi ne dersiniz?
Aynı sorun bende de var ben de 3 defa oldu kimyasal olduğu Mol gebelik oldu boş gebelik oldu çok zor süre çok geçmiş olsun Allah bundan sonrasına ikimizede de sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin 9 ay boyu karnımızda taşıyacağımız çocuklar nasip etsin Amin herkese Rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin bizim bu kadar zor süreçlerden yaşayan olup da rahatsızlık çekerek düşük yaparak kötü sonuçlanan anlıyorum kendinde yaşadığım için