Aşılama sebebsiz kısırlık iğneli aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
suan gonalf 300 göbek iğnesi kullanıyorum yumurtalığın oluşması için ve aşılamanın tutması için neler yaptınız anlatabilirmisiniz kaçıncı günde büyüdü yumurtalıklarınız

merhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.

Asilamadan sonra bu 6. Gunum sen belirtilerini yazarmisin bana suan deli gibi gobek deligimin sol alt kismi aciyor neden olabilir benim 2 . Asilamam

merhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.
merhaba bende 14 martta yaptırdım 11.gün koyu alıntım oldu 13.gün değerim 26.6 çıktı 23.gün 10.6 çıktı 3 gün adet gördüm tutmadı herhalde yarin tekrar doktora gideceğim bana yardımcı olurmusunuz benimle ayni durumda olan var mi

merhaba 1 aşılamam tutmadı. ben direk 112.5 la 2. aşılamamın başladım 8 gün muayeneye gittım

sol taraf 4 yumurta 9- 8-10-9 cm
sağ taraf 5 yumrta 9-10-9-8-13

13 cm olan yumurtayı takip edicekler dozu 75'e düşürdüler. çok fazla yumurtam var o yüzden çarşamba iptal olabılır. sadece 13 ün büyümesi gerekiyor

Back
X