Sebepsiz İnfertilite ve Tüp Bebek

Avrupa yakasinda aret kamar. Taksimde. Muayene parasi ilk gidişte bir kere aliyor sonra tup bebek bitene kadar muayene parasi almiyor.
Cok tesekkurler bilgi icin. Taksim bana biraz uzak git gel zor olur mu bakmam lazim. Sanirim 5-6 kez falan gitmem gerekiyor

Ben kimseye soylemeyi dusunmuyorum bu durumu
Zaten ailelerimiz bile bilmiyor cocuk dusundugumuzu
Simdi ikiz olursa herkes anlar tup bebek oldugunu😂 esprisi bir yana benim esim de 2 tane istemiyor biz daha duygusal bakiyoruz ama onlar direkt maddi kaygi yasiyorlar bence
Doktor fikrimi sorarsa söyleyeceğim zaten😂 evet eşimde maddi düşünüyor ve bir de biliyor ki ona çok yük binecek. İlk çocuğumda da bayağı bi ilgilenmişti. Bir de ben hamilelik sonrası aşırı duygusal kaygılı olmuştum. Herşey ona kalmıştı 😂 iki tane olursa herşey bana kalacak diyor aklınca. Şaka bir yana Allah sağlıklı evlat nasip etsin de biri ikisi çok mühim değil

Bir sorum daha olacak🙈🙈 bahceci’de her gittiginde muayene parasi odediniz mi? Yoksa muayene paralari paketin icinde mi?
Hayır bir sefere mahsus ödedim sonrasındaki 6 ay geçerli oluyor ödediğiniz ücret . Paket içinde değil bu doktorunuza bağlı mesela prf. Mü doçent mi yardıöcı doçentmi vsvs gibi bi takım değişik yükseklikte olan doktorlar var biliyosunuz ben doktorum doçent doktor . Ve 600 tl ödedim ( galiba ) şuan çok net hatırlıyamadım ama böyle olması gerek

Doktor fikrimi sorarsa söyleyeceğim zaten😂 evet eşimde maddi düşünüyor ve bir de biliyor ki ona çok yük binecek. İlk çocuğumda da bayağı bi ilgilenmişti. Bir de ben hamilelik sonrası aşırı duygusal kaygılı olmuştum. Herşey ona kalmıştı 😂 iki tane olursa herşey bana kalacak diyor aklınca. Şaka bir yana Allah sağlıklı evlat nasip etsin de biri ikisi çok mühim değil
Beni dusunceleri bile cok heyecanlandiriyor bir an once bu yola girmek istiyorum☺️☺️ Hayirlisi insallah

Hayır bir sefere mahsus ödedim sonrasındaki 6 ay geçerli oluyor ödediğiniz ücret . Paket içinde değil bu doktorunuza bağlı mesela prf. Mü doçent mi yardıöcı doçentmi vsvs gibi bi takım değişik yükseklikte olan doktorlar var biliyosunuz ben doktorum doçent doktor . Ve 600 tl ödedim ( galiba ) şuan çok net hatırlıyamadım ama böyle olması gerek
Cok tesekkurler goztepe medical park raporlu fiyati ilacsiz 5500 dedi, her yerde ayni mi fiyatlar yoksa degisiyor mu acaba

İşte tedavinin seyrine göre degisiyor . 5 6 minimum. Embriyo transferinden önce de baya gidiliyor, bir gün durup bir gün gidiyosunuz , kan aliyorlar hormon seviyelerine bakiyorlar. Yakinlik önemli ama iyi bir merkeze gidin. Aret kamar bahceci hakkinda olumsuz yorumlarda okudum ama bu insanlar tecrubeli bu işi bu ulkede ilk yapan insanlar. Toplu taşima ile gidecekseniz daha yakin yer tercih edebilirsiniz

Cok tesekkurler goztepe medical park raporlu fiyati ilacsiz 5500 dedi, her yerde ayni mi fiyatlar yoksa degisiyor mu acaba
Raporlu fiyat bilmiyorum ben .. şuan hiç bir şey söyliyemem ben almanyadan geldim bahçecide yaptırdım yani ben sgk ve raporlu fiyatindan yararlanamıyorum

Arkadaslar merhaba
Ben 30 esim ise 35 yasindayiz. Ne bende ne de esimde hic bir problem yok. 2 yildir gitmedigimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmadi. 5 kez yumurta cogaltma, 2 kez de asilama yapildi. 2.aşilamam bu ay olumsuz sonuclandi. İlk asamada 8, ikinci asilamamda 13 yumurta catladi. Ama bir tane bile dollenme olmadi. Sebepsiz infertilite diyor doktorlar.
Bu ay biraz dinlenip bir sonraki ay tup bebek yaptiracagiz.
İstanbul Anadolu yakasindayim. Bana onerebileceginiz doktor ve merkezlere acigim. Benim gibi hic bir sorunu olmayip da tup bebekle hamile kalanlar bana umut olabilir misiniz?
Tesekkur ederim.
4 bucuk sene cocugum oladi tup bebek drum bana sebepsiz demisti ilk denememde oldu cok sukur sonra dogal yolla tekrar gebe kaldim o dustu tekrar olmadi dusukten 1sene sonra tekrar tup yaptik oda tuttu cok sukur ama omru yokmus vefat etti ben ankarada yaptirdim gorusmenizi tavsiye ederim

4 bucuk sene cocugum oladi tup bebek drum bana sebepsiz demisti ilk denememde oldu cok sukur sonra dogal yolla tekrar gebe kaldim o dustu tekrar olmadi dusukten 1sene sonra tekrar tup yaptik oda tuttu cok sukur ama omru yokmus vefat etti ben ankarada yaptirdim gorusmenizi tavsiye ederim
Kayiplariniz icin uzuldum allah sizi cocugunuza bagislasin. Ben istanbuldayim buralarda bir merkez bulmam gidip gelme acisindan daha kolay olur benim icin

Arkadaslar merhaba
Ben 30 esim ise 35 yasindayiz. Ne bende ne de esimde hic bir problem yok. 2 yildir gitmedigimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmadi. 5 kez yumurta cogaltma, 2 kez de asilama yapildi. 2.aşilamam bu ay olumsuz sonuclandi. İlk asamada 8, ikinci asilamamda 13 yumurta catladi. Ama bir tane bile dollenme olmadi. Sebepsiz infertilite diyor doktorlar.
İstanbul Anadolu yakasindayim. Bana onerebileceginiz doktor ve merkezlere acigim. Benim gibi hic bir sorunu olmayip da tup bebekle hamile kalanlar bana umut olabilir misiniz?
Tesekkur ederim.
Merhabalar bizimde yaşlarımız genç 3 yıllık evliyim gittiğim doktorlar hep sebepsiz dedi.Ama sebepsiz teşhisinin altı boş kalıyor gibi geliyordu bana. Bir de Şişli Memoriala gitmeye karar verdik. Ve evet sorun pko olabilir dediler haşimato tiroidim varmış onu öğrendik. Daha önceki gittiğim doktora göre daha ayrıntılı ele alındı bu merkezde.Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim henüz bir başarı hikayem yok ama bende Anadolu yakasındayım ve Şişli Memoriali tavsiye ederim.

Merhabalar bizimde yaşlarımız genç 3 yıllık evliyim gittiğim doktorlar hep sebepsiz dedi.Ama sebepsiz teşhisinin altı boş kalıyor gibi geliyordu bana. Bir de Şişli Memoriala gitmeye karar verdik. Ve evet sorun pko olabilir dediler haşimato tiroidim varmış onu öğrendik. Daha önceki gittiğim doktora göre daha ayrıntılı ele alındı bu merkezde.Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim henüz bir başarı hikayem yok ama bende Anadolu yakasındayım ve Şişli Memoriali tavsiye ederim.
Sebepsiz bana da cok sacma geliyor bir sebep var bulamiyorlar gibi geliyor. Bizim daha onceden 2 basarisiz asilama oldugu icin yuzde 50 devlet destegi alabiliyoruz. Memorial’i cok duydum ama rapor geciyor mu yarin bir sorayim. Sanirim goztepe medikal parka gidecegim gibi gozukuyor

Sebepsiz bana da cok sacma geliyor bir sebep var bulamiyorlar gibi geliyor. Bizim daha onceden 2 basarisiz asilama oldugu icin yuzde 50 devlet destegi alabiliyoruz. Memorial’i cok duydum ama rapor geciyor mu yarin bir sorayim. Sanirim goztepe medikal parka gidecegim gibi gozukuyor
Geçiyor diye hatırlıyorum siz yine de hastaneyi arayıp sorun tabi.

canım ben doktorum sabri beyden memnun kaldım bahçeci umut anadolu yakasında çalışıyor ilgili bir doktor öğretmen gibi herşeyi sana öğreterek yapıyor

Merhaba arkadaşlar..öncelikle Kısaca durumumdan bahsetmek isterim.. 1 yıl deneme sonrası gebe kalamayınca hemen eşim sperm testi verdi ve sonuç 1-2 hareketli hareketsiz sperm oldu.. sonrasın da ürologa gidip muayene oldu eşim ve test yenilendi 2,5 milyon sperm morfoloji yüzde 1 di. Doktorumuz sadece ımpryl vitamin verdi ve ister doğal yolla olmasını bekleyin isterseniz gelin tüp bebeğe başlayalım dedi. Biz izmir de yaşıyoruz doktorumuz ise İstanbuldaydı. Şimdi sizlere danışmak istediğim şey Bu durumdayken tüp bebeğe başlarsam üroloğun bir etkisi oluyor mu çünkü teseye gerek kalmadığı söylendi.. İzmir de ki ürologlar İstanbuldakiler kadar iyi değil. Ben izmir de yaşadığım için burada tedavi olmak istiyorum ama içimize sinen bir ürolog bulamadık. Tüp bebek için ürolog değil iyi bir kadın doğumcuyla görüşmen gerek diyenler var. sperm çıkışı olduğu için teseye gerek kalmadı. çok çaresiz hissediyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. istanbula gidip 15 gün kalmak beni strese sokabilir ama erkek sorunumuz olduğundan gitmelimiyiz fikir verebilir misiniz?

Arkadaslar merhaba
Tesekkur ederim.
Aynı şeyleri yaşayıp ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ins seninde öyle olur canım allah yardomcin olsun bahceci tip çok met ediyorlar ama bilen biri daga iti yardım eder bu konuda

Sebepsizdi.sebepsizde asilama zaman kaybı bence.ilk denemede tüp bebek başarılı oldu .darisi başınıza. Yalniz tüm yapılması gereken testlerin yapilip yapılmadığından emin olun. Bazı merkezler ayrıntıya dikkat etmiyor ve sonuç hüsran oluyor. Basit bir değeriniz bike gebelik şansını düşürebilir

Back
X