Sebepsiz infertilite

Yemyesilbirdeniz

#denizarel
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.231
2.343
133
Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim. İş gereği eşimle evliliğimizin yarısı ayrı şehirlerde geçti. Şimdi de ayrıyız. Bir dış gebelik geçirdim, iğne ile sonlandırıldı 2.5 yıl kadar önce. Poliplerim vardı. Eylül ayında, sonradan ortaya çıkan bir dermoid kist İle birlikte alındı. Gittiğim tüm doktorlar gebeliğe engel diyemeyiz ama etkiliyor da olabilir dediği ve benim doktor fobim olduğu için hep ertelemiştim bu operasyonu. Ameliyattan sonra doktor 3 ay süre verdi. Yine sonuç yok :( hsg istedi doktorum. Bugün çekildi, sonuç temiz. Tüpler açık. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sevinemedim bile... sıkıntı yok ama sonuçta yok. Paylaşmak istedim. Sebepsiz infertilite yaşayıp, hamile kalan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Yaşım yolun yarısına geliyor.

Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim. İş gereği eşimle evliliğimizin yarısı ayrı şehirlerde geçti. Şimdi de ayrıyız. Bir dış gebelik geçirdim, iğne ile sonlandırıldı 2.5 yıl kadar önce. Poliplerim vardı. Eylül ayında, sonradan ortaya çıkan bir dermoid kist İle birlikte alındı. Gittiğim tüm doktorlar gebeliğe engel diyemeyiz ama etkiliyor da olabilir dediği ve benim doktor fobim olduğu için hep ertelemiştim bu operasyonu. Ameliyattan sonra doktor 3 ay süre verdi. Yine sonuç yok :KK43: hsg istedi doktorum. Bugün çekildi, sonuç temiz. Tüpler açık. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sevinemedim bile... sıkıntı yok ama sonuçta yok. Paylaşmak istedim. Sebepsiz infertilite yaşayıp, hamile kalan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Yaşım yolun yarısına geliyor.
asilama deneyin buyuk olasilikla hamile kalirsiniz

3 ay süre verdi yine doktor, sanırım bu sürede de olmazsa aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz. Korkuyorum biraz ama hayırlısı olsun demekten başka da çarem yok. Ayrı olmamız olumsuz bir faktör. Ne bileyim sonuç temiz deyince sevinemedim bile.
neden korkuyorsunuz kanser misiniz

Ya ne kadar cok arttı bu sorunlar boyle?

Hergun bu sorunla alakalı konu açılıyor.
Rabbim herkese de bana da hayirli bi evlat nasip etsin.

neden korkuyorsunuz kanser misiniz
Allah kimseye kanser derdini vermesin, bana da tabiki. Doktor fobim var, aşılama tüp bebek sürecinden korkuyorum sadece. Öyle büyük dertler yanında benim ki ufacık... hoş konu doktor fobimde değil. O süreçte mecbur bir destek alırım. Sadece sebepsiz deyince bir tuhaf oldum. Paylaşmak istedim.

Allah kimseye kanser derdini vermesin, bana da tabiki. Doktor fobim var, aşılama tüp bebek sürecinden korkuyorum sadece. Öyle büyük dertler yanında benim ki ufacık... hoş konu doktor fobimde değil. O süreçte mecbur bir destek alırım. Sadece sebepsiz deyince bir tuhaf oldum. Paylaşmak istedim.
abartilacak bir sey yok bizimkiside sebepsizdi

Sebepsz infertılıte olan bırı olarak hıcbır tedavı gormeden klomen /asılama tup bebege gectım.
Bu durumda tup bebek önerılıyor.

Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim. İş gereği eşimle evliliğimizin yarısı ayrı şehirlerde geçti. Şimdi de ayrıyız. Bir dış gebelik geçirdim, iğne ile sonlandırıldı 2.5 yıl kadar önce. Poliplerim vardı. Eylül ayında, sonradan ortaya çıkan bir dermoid kist İle birlikte alındı. Gittiğim tüm doktorlar gebeliğe engel diyemeyiz ama etkiliyor da olabilir dediği ve benim doktor fobim olduğu için hep ertelemiştim bu operasyonu. Ameliyattan sonra doktor 3 ay süre verdi. Yine sonuç yok :KK43: hsg istedi doktorum. Bugün çekildi, sonuç temiz. Tüpler açık. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sevinemedim bile... sıkıntı yok ama sonuçta yok. Paylaşmak istedim. Sebepsiz infertilite yaşayıp, hamile kalan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Yaşım yolun yarısına geliyor.
Bende senin gibiyim canim dermoid kistle yasiyorm operasyon olmadim dr bana hic bir sorunun yok dermoid tek tarafli bu gebelige engel degil dedi rahim filmi hormon yumurta takibi hersey normal olunca esimden tahlil istediler esiminde sperm tahlilleri cok iyi cikmadi hep dermoid kist yuzunden dusunurken esimde problem ckti dr senin skntin yok esinde sknti var dedi bence sende esine tahlil yaptirmalisin yine sukretmeliyizzz umudumu kaybetmedimmm allahimiz var o ne guzel vekil degilmi ol der ve olur ...

Stres yapmayın.bazen fazla stresten de olmayabiliyor.hormonlar etkileniyor.vücut kendini kasıyor ve onun için çocuk belkide tutunamiyor.yediğinizde ictiginize dikkat edin.paketli gıdalardan mevsiminde olmayan hormonlu sebze ve meyvelerden uzak durun .cep tef nunu üzerinizde tasimamaya çalışın.güzel kaliteli bi bal alın onu eşinle ikiniz yiyin.zeytin çok yararlı kadın için.doğal olanını bulmaya çalışın.eşinize soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz.sizde saracoglunun soğan kürü sonraki ayda havuç incir kurunu uygulayın .ben bunlarla ve daha başka şeylere de dikkat ederek hamile kaldım.çok şükür.birde Meryem otu var.onuda takmıştım.ins olur..:KK66:

Birde adetin 9. Ila 20 .günleri arası önemli.yumurtlama dönemi bu günler arasında oluyor genellikle.buna dikkat edin. Bol su için.birde tabi en başta Allaha çok dua edin.farz namazlardan sonra yapılan dua kabul derler.imkanınız varsa ki bence oluşturun eşinizle umreye gidin.hastalara fakirlere yardım edin. Insanların anne babanızın. Duasını alın.bol bol incir ceviz yiyin...

Back
X