Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2. Turda da kaybederse, özür dilemez ve istifa etmezse, birileri de hala dedem dedem diye dolaşırsa malum partinin şakşakçılarından bir farkları yok demektir.

Sikayet etmeyenini de gördü bu gözler. Gerekirse her gun makarna, patates yerim diyeni, saray yaptirdiysa mezara mi koyacak o saray ulkenin diyeni.. Sarayin gunluk masrafi 10-15 milyon TL ondan haberi yok. Kimin cebinden cikiyor bu para ? Mutfagina et girmiyor, ejder meyvesi yiyenlere helali hos olsun diyor. Cunku insanlar oyle bir inandirildi ki su beka meselesine, kimsenin gozu baska sey gormez oldu. Yukarida bi arkadas yazmisti, vatan olunca isler degisir diye. Bu cok dogru, ama gel de anlat iste.

İKı hafta sonra oy kullanmayacak mısın yani

onlarda ciksa yine calarlardi cnm degisen bisey olmadi olmazda KKna gelecek olursak bnce cok guvenilir ve adaletli biri herzmn hakki yeniliyo o adamin

Ben chp oy verenlerin kk dan memnun olduğunu sanmiyorum
Siyasi bir karizması yok bence karizma dediğim yakısiklılik vs degil.Erdogan'ı sevmem mesela ona oy vermedim millet ittifakına oy verdim ama onda o karizma var.Ekrem Imamoglu olsun Mansur Yavaş olsun onlarda da o karizma o lider vasfi var ama ne yazık ki Kemal beyde yok neden ısrarla o aday oluyor anlayamıyorum.Tek adam rejimini eleştiriyorsak kendi icimizde de tek adamci olmamalıyız..

Sadece iki aday yarışacağı için matematiksel olarak böyle bir sonuç mümkün değil. İkisinden biri en az yüzde 50+1 kesin almış olacak.
Tesekkur ederim umarim ikinci turda bitiririz artik bir katakulli yapmazlarsa trafolara kedi girmezse

İKı hafta sonra oy kullanmayacak mısın yani

Kullanmayacağım
Yıllardır sandığa gidip sonra çevremdekilerin bana nanik yapmasından usandım
Kullanmayacağım ; oy vermek vatandaşlık görevidir, oy namustur, vermediğimiz oylar başka tarafa yaramasın diye yıllardır yaşadığım hezimet, üzüntü yeter. Bunların başarısız muhalefeti sayesinde yeterince üzüntü yaşadım en azından vermedim der geçerim. Sayelerinde bu ülkede olmaması gereken her şeyi gördüm, vatanım, milletim, Atam tüm değerlerim yerlerde sürüklendi gitmeyeceğim artık sandığa gitmeyeceğiiiimmm taki kk gidene kadar. Bu değerlerin bekçisiydi Chp ne zaman ne olduğunu hatırlayacak ben o zaman oy vereceğim

Kafasızlar çünkü, o paranın onların cebinden çıktıgını bilmeyecek kadar cahil ve bilgisizler

Vatan millet sakarya edebiyatı yapan cumhurculara ilanen duyurulur

Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
Yooo deprem bölgesinden arkadaşlarım var onlardan gördüğüm için ben bu kadar oy almasına şaşırmadım bekliyordum zaten onlara göre devlet napsin felaket çok büyüktü hiç bir hükumet altından kalkamazdi bla bla ...

Benim arkadaşım aç kalırım yine vermem dedi

Ben chp oy verenlerin kk dan memnun olduğunu sanmiyorum
Genel olarak öyle değil. Ben başta başka yüz olabilirdi dedim, seveni kadar sevmeyeni de var dedim. Ama konuştukça izledikçe, planlarına baktıkça değiştim dönüştü durum. Adam yıllarca uğraşmış biriktirmiş, altyapısı var. Neden aday olmasın dedim. Mecburi oy vermedim açıkçası

En cok neye uzuluyorum biliyor musunuz, bilim adamlari bosuna kendini yirtiyor. Devletin ne yapacagini da gayet guzel anlatiyorlar ama kime anlatiyorlar.

Ben artık üzülmüyorum. O konulara körelmiş durumdayım. Çocuklara üzülüyorum birtek.. anne babalara asla üzülmüyorum.

Bir daha da üzülmeyeceğim. Ağlayan ötede ağlasın.
Ben artık çocuklarına da üzülmüyorum çünkü onların yetiştirdiği çocuklar yarın büyüyüp aynı yoldan gidecekler ve benim çocuklarımın geleceğini mahvedecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…