- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.178
- 833
Ne yazık ki bu dilden anlayamayanlar çok.. Nazik, akıllı, dürüst, iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
2. Turda da kaybederse, özür dilemez ve istifa etmezse, birileri de hala dedem dedem diye dolaşırsa malum partinin şakşakçılarından bir farkları yok demektir.Yaktı chp yi maalesef
Hiç göründüğü kadar sevimli bir adam olduğunu düşünmüyorum
Bunun kanıtı chp nin dağılan kemik kadrolarıdır, İnce'nin başına gelenlerdir, sırf genel başkanlık sevdası yüzünden adamı harcadı.
Yıllardır söylüyoruz çekilmeli, olmuyor bu adamla
Bu seçimde de yanlış yerlere yatırım yaptı, Davutoğlu , Babacan gibi artıklara yapışacağına İnce'yi harcamasaydı bugün tablo çok başka olurdu. 46 yaşındayım bunca yıldır bir kez bile Chp den başka partiye oy vermemişken bu kadar can-ı gönülden desteklemişken bu yaşananları hak etmiyorum, ben ve benim gibi milyonlar... Biz tek adama karşı çıkarken kk nın yaptığı da çok farklı bir şey değil gözümde. O gitmeden bir daha asla oy vermeyeceğim asla, bu seçimde de rejimin değişmesi umuduyla verdim kendisini sevdiğimden ya da doğru bulduğumdan değil. Kazanamadığı gibi bir sürü olmayacak adamı da meclise soktu başımı nerelere vursam bilemiyorum
Sikayet etmeyenini de gördü bu gözler. Gerekirse her gun makarna, patates yerim diyeni, saray yaptirdiysa mezara mi koyacak o saray ulkenin diyeni.. Sarayin gunluk masrafi 10-15 milyon TL ondan haberi yok. Kimin cebinden cikiyor bu para ? Mutfagina et girmiyor, ejder meyvesi yiyenlere helali hos olsun diyor. Cunku insanlar oyle bir inandirildi ki su beka meselesine, kimsenin gozu baska sey gormez oldu. Yukarida bi arkadas yazmisti, vatan olunca isler degisir diye. Bu cok dogru, ama gel de anlat iste.Bende Kemal Kılıçdaroğluna isteyerek oy verdim. Daha önce defalarca yazdım %90+ nın muhazafakar olduğu bir ülkede iktidar başarısız olmadan muhalefet kazanamaz diye. Bu seçimde şunu gördük ki iktidarın başarısızlığına tepki var ama ilk turda işi bitirecek kadar değilmiş. Alışmış kudurmuştan beterdir...diye bir söz vardır ya hani...Maalesef insanların durumu bu. Şikayet ediyor her şeyden ama vazgeçmeye gelince onu yapamıyor. O kadar alışmışlar ki bazı şeylere gelenlerde çalacak nasıl olsa hiç değilse bizim çalanımız, yolsuzluk yapanımız Müslüman diyebiliyor. Aksini düşünemiyor çalınmayacağını, refah seviyesinin yükselebileceğini, yolsuzlukların bitebileceğini....Liyakat nedir unutulmuş...Halife seçer gibi ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyoruz.
O ayrı bir muamma zaten...E-devletten isim soy isim değiştirenlerde olmuştu...Hiç biri de Kemal Kılıçdaroğlu dememiştir zaten.Türkiye ye 11 milyon mülteci geldi.
Bu oylarda vatandaşlık verilenlerin oranı nedir acaba?
İKı hafta sonra oy kullanmayacak mısın yaniYaktı chp yi maalesef
Hiç göründüğü kadar sevimli bir adam olduğunu düşünmüyorum
Bunun kanıtı chp nin dağılan kemik kadrolarıdır, İnce'nin başına gelenlerdir, sırf genel başkanlık sevdası yüzünden adamı harcadı.
Yıllardır söylüyoruz çekilmeli, olmuyor bu adamla
Bu seçimde de yanlış yerlere yatırım yaptı, Davutoğlu , Babacan gibi artıklara yapışacağına İnce'yi harcamasaydı bugün tablo çok başka olurdu. 46 yaşındayım bunca yıldır bir kez bile Chp den başka partiye oy vermemişken bu kadar can-ı gönülden desteklemişken bu yaşananları hak etmiyorum, ben ve benim gibi milyonlar... Biz tek adama karşı çıkarken kk nın yaptığı da çok farklı bir şey değil gözümde. O gitmeden bir daha asla oy vermeyeceğim asla, bu seçimde de rejimin değişmesi umuduyla verdim kendisini sevdiğimden ya da doğru bulduğumdan değil. Kazanamadığı gibi bir sürü olmayacak adamı da meclise soktu başımı nerelere vursam bilemiyorum
Sadece iki aday yarışacağı için matematiksel olarak böyle bir sonuç mümkün değil. İkisinden biri en az yüzde 50+1 kesin almış olacak.28 mayista da ayni cikarsa ne olacak peki koalisyon mu ?
onlarda ciksa yine calarlardi cnm degisen bisey olmadi olmazda KKna gelecek olursak bnce cok guvenilir ve adaletli biri herzmn hakki yeniliyo o adaminYavaş ya da İmamoğlu çıksaydı 2. Tur olmayacaktı evet ama KK güvenilmez bi adam olduğunu düşünmüyorum bi pisliği olsaydı bu zamana kadar çıkardı adamı rezil ederlerdi. Hepsinin yaptıkları teker teker çıkıyor ama hala halkın fazla kesimi onlara oy veriyor çok güvenilirler ya
Bütün kinimi kusmak istiyorumTürkiye ye 11 milyon mülteci geldi.
Bu oylarda vatandaşlık verilenlerin oranı nedir acaba?
Siyasi bir karizması yok bence karizma dediğim yakısiklılik vs degil.Erdogan'ı sevmem mesela ona oy vermedim millet ittifakına oy verdim ama onda o karizma var.Ekrem Imamoglu olsun Mansur Yavaş olsun onlarda da o karizma o lider vasfi var ama ne yazık ki Kemal beyde yok neden ısrarla o aday oluyor anlayamıyorum.Tek adam rejimini eleştiriyorsak kendi icimizde de tek adamci olmamalıyız..Ben chp oy verenlerin kk dan memnun olduğunu sanmiyorum
Tesekkur ederim umarim ikinci turda bitiririz artik bir katakulli yapmazlarsa trafolara kedi girmezseSadece iki aday yarışacağı için matematiksel olarak böyle bir sonuç mümkün değil. İkisinden biri en az yüzde 50+1 kesin almış olacak.
İKı hafta sonra oy kullanmayacak mısın yani
Kafasızlar çünkü, o paranın onların cebinden çıktıgını bilmeyecek kadar cahil ve bilgisizlerSikayet etmeyenini de gördü bu gözler. Gerekirse her gun makarna, patates yerim diyeni, saray yaptirdiysa mezara mi koyacak o saray ulkenin diyeni.. Sarayin gunluk masrafi 10-15 milyon TL ondan haberi yok. Kimin cebinden cikiyor bu para ? Mutfagina et girmiyor, ejder meyvesi yiyenlere helali hos olsun diyor. Cunku insanlar oyle bir inandirildi ki su beka meselesine, kimsenin gozu baska sey gormez oldu. Yukarida bi arkadas yazmisti, vatan olunca isler degisir diye. Bu cok dogru, ama gel de anlat iste.
Vatan millet sakarya edebiyatı yapan cumhurculara ilanen duyurulurŞu da var şunu da unutmasın kimse eğer sorun Pkk-Hizbullah yani terör olsaydı....Sinan Oğan ın oylarının çok daha yüksek olması gerekirdi. Hüda-par istediğini aldı meclise 3 milletvekili soktu. Seçimin kazananlarından biri de Hizbullah oldu.
Yooo deprem bölgesinden arkadaşlarım var onlardan gördüğüm için ben bu kadar oy almasına şaşırmadım bekliyordum zaten onlara göre devlet napsin felaket çok büyüktü hiç bir hükumet altından kalkamazdi bla bla ...Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
Benim arkadaşım aç kalırım yine vermem dediSikayet etmeyenini de gördü bu gözler. Gerekirse her gun makarna, patates yerim diyeni, saray yaptirdiysa mezara mi koyacak o saray ulkenin diyeni.. Sarayin gunluk masrafi 10-15 milyon TL ondan haberi yok. Kimin cebinden cikiyor bu para ? Mutfagina et girmiyor, ejder meyvesi yiyenlere helali hos olsun diyor. Cunku insanlar oyle bir inandirildi ki su beka meselesine, kimsenin gozu baska sey gormez oldu. Yukarida bi arkadas yazmisti, vatan olunca isler degisir diye. Bu cok dogru, ama gel de anlat iste.
Genel olarak öyle değil. Ben başta başka yüz olabilirdi dedim, seveni kadar sevmeyeni de var dedim. Ama konuştukça izledikçe, planlarına baktıkça değiştim dönüştü durum. Adam yıllarca uğraşmış biriktirmiş, altyapısı var. Neden aday olmasın dedim. Mecburi oy vermedim açıkçasıBen chp oy verenlerin kk dan memnun olduğunu sanmiyorum
En cok neye uzuluyorum biliyor musunuz, bilim adamlari bosuna kendini yirtiyor. Devletin ne yapacagini da gayet guzel anlatiyorlar ama kime anlatiyorlar.Yooo deprem bölgesinden arkadaşlarım var onlardan gördüğüm için ben bu kadar oy almasına şaşırmadım bekliyordum zaten onlara göre devlet napsin felaket çok büyüktü hiç bir hükumet altından kalkamazdi bla bla ...
Ben artık çocuklarına da üzülmüyorum çünkü onların yetiştirdiği çocuklar yarın büyüyüp aynı yoldan gidecekler ve benim çocuklarımın geleceğini mahvedeceklerBen artık üzülmüyorum. O konulara körelmiş durumdayım. Çocuklara üzülüyorum birtek.. anne babalara asla üzülmüyorum.
Bir daha da üzülmeyeceğim. Ağlayan ötede ağlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?