- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.563
- 208
Arkası yarın gibi takip ettim Konu gittikçe dağıldı
Yönetim inşallah konuyu okuyordur
ü iptal olan üyeler de tekrar gelirlerde bu konu da kk 'nın tozlu sayfalarında kalır ya değilse konu sayfalarca uzayacak herkes kendini haklı buluyor![]()
İşte sorun burda neden millet kendini haklı çıkarmaya çalışıyor? Burada biz gidenleri sorgularken neden birileri hakli çıkma çabasında? Konu giden üyeler hakkında bilgi istemek iken birisi gelip gidenler tu kaka pis forumu karıştıran üyeler diyor. Öncesinde hep konu giden üyeler hakkinda bilgi amaçlı iken kadın bireysel kinini kusuyor. Bir de öyle açıklamış ki sanki kendi fikrini beyan etmiyor ilahi ve dogmatik bilgi veriyor ve tüm evren bu kadınların kötü olduğunu düşünüyor sanırsın. Sen kötü dedin diye o kadınlar kötü ve gitmeyi hak mi etti yani? Yönetime hak veriyolla bir de valla yönetimde şimdi daha huzurla uyur çünkü 1 haftadır destek kuvvet bekliyorlardı.
Ya kusura bakmayın da kimse sizin kimle ne yaşadığınızı, kimin size hangi konuda laf soktuğunu, kim hangi üyeyle kavga edip kimin size destek olup kimin olmadığını umursamıyor. Bireysel sorununuzu kendi icinizde cozun hakkınızı başka yerde arayın ya yeri burası değil.
Bir de kimse bence yönetim bunu düşündü yok bunu düşündü zaten bunlarda kasındıydı, ben yönetim olsam bunları çoktan postalardım bilmem ne falan demesin. Sizin yorumunuzu değil yönetimin yorumunu merak ediyoruz. Kendi cikarimlarinizi kendi içsel dünyanızda bırakın, umursamıyoruz pek.
Burasi bu üyeleri sevenler için var siz egolarınızı şişirin diye değil. Çok birikim varsa icinizde başka konu acın. Kaç gündür pusuda yatıp nan birisi laf soksada konuya dokulsek demissiniz belli de keşke akbaba gibin değil üyeler burdayken konuşsaydınız bu içinizdekiler.