Şefkat Çetin Abdullah Öcalan'ın Öldüğünü İddia Etti.

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Türkiye'nin PKK ve terörist unsurlara düzenlediği operasyonlar birden gözleri İmralı'ya çevirdi. Günlerdir yurt içi ve yurt dışında düzenlenen operasyonlarla ilgili Abdullah Öcalan'ın konuşması beklenirken, derin bir sessizlik hakim.

Her fırsatta medya ve basında yer alma konusunda ustalaşmış Öcalan nedense yapılan operasyonlara sessiz kaldı. Bu durum akıllara "Abdullah Öcalan öldü mü?" sorusunu getirse de ülke gündemi terörist saldırılarla meşgul.

Bu konudaki en önemli iddia Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'den geldi. Şefkat Çetin Twitter hesabından yaptığı açıklamada:"Bölücü Terör Örgütü PKK'nın Siteleri; İmralı'daki Ölen PKK'lının, Cani Öcalan Olduğunu Paylaşıyor. Adaya Gidiş Yasaklamış. Basına Susun Denmiş" diye yazdı.

Bu konuda ilerleyen günler bize gerçeği gösterecek.

http://www.turkpolitik.com/mobil/haber/63455/sefkat-cetin-abdullah-ocalanin-oldugunu-iddia-etti

Abdullah öcalanın sessizliği işin komple çığrından çoktığından ya da olanlarla bir ilgisi olmadığından olabilir mi diye düşünüyordum ben de.

Ayrıca yakında meclise girecek diyenlere de adamın bir ayağı çukurda diyodum. Öldüyse hiç şaşırmam. Hastaydı zaten.

zaten konuşmasına izin verillir mi diyosunuz şu durumda...verilmesin zaten

öldüysede ölüsünü asalım ibreti alem için

11751773_10153510311583330_5108225430809331542_n.jpg

Bende apo sever değilim. Amu bu ara gebermemesi gerekiyor. Medya da bu tür haberler dönebilir .Bazı apo sempatizanları da ayağa kalksın daha da fazla ortalık karışsın diye fişekleme provke gibi bir şey arkadaşlar. Ülkemiz için en hayırlısı terörlerle sahada aktif mücadele müzakelere hiç inanmadım haklı çıktım ama sevinemedim. Şu an milletimizin gözü açılıyor biraz daha gözümüzün açılması gerekiyor .Biraz daha bilinçli biraz daha oy vermeden önce bir kez daha düşünen bir millet olmamız gerekiyor. Ortam sağlandığında tabi ki apo geberip gider. Zaten Apo silah bırakın dedi kck başkanı kabul etmedi APO muhatabımız değil dedi ama apo sempatizanları bunu öğrenmeli ve bizim milletimiz de artık rahatlık modundan çıkmalı işte o zaman tek bir yumruk olup bu oyunu bozabiliriz

Teşekkür ederim canım, kendimi çok zor tutuyorum küfür yazmamak için. Eğer yasalar bana bu hakkı veriyor olsaydı ya da ortada yasa falan kalmayan bir süreçte olsaydık bu teröristler, sempatizan ya da yandaşlarının cezasını kendi elimle vermeyi çok isterdim.

X