- 27 Ağustos 2022
- 4.405
- 7.507
- Konu Sahibi perdono pero no olvido
Hanımlar devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyor mu? Devlet karşılıyor mu? İlaç fiyatları ortalama ne civarda tutuyor? Bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba şehir hastanesinde yapılıyor ortalama 30 bin civarı tutuyor ilaçlarla birlikteHanımlar devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyor mu? Devlet karşılıyor mu? İlaç fiyatları ortalama ne civarda tutuyor? Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için. Herhangi bir yaş sınırı var mı peki?Merhaba şehir hastanesinde yapılıyor ortalama 30 bin civarı tutuyor ilaçlarla birlikte
Merhaba kızlar, benimde daha önce başarısız bir aşılama ve başarısız bir tüp bebek deneyimim var. Şehir hastanesi için evrakları topladım yarın götüreceğim, rapor çıkacak mı nasıl olacak merak icindeyim
Özel hastanede yaptirdim ama ilaçlar için rapor cikarttirdimMerhaba daha önce ki aşılama ve tüp bebeği devlette mi yaptırdınız acaba
Daha önceden çıkardıysanız tekrardan çıkar o vakitÖzel hastanede yaptirdim ama ilaçlar için rapor cikarttirdim
İki defa aşılama şartı olduğu için doktorum aşılamaya yönlendirdi tekrar. Sonrasında sürece bakacağız. Benim daha önce 1 aşılama 1 tüp bebek denemistikDaha önceden çıkardıysanız tekrardan çıkar o vakit
anladım hakkınızda hayırlısı olsun evet devlette iki aşılama şartı var bende iki aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek sürecindeyimİki defa aşılama şartı olduğu için doktorum aşılamaya yönlendirdi tekrar. Sonrasında sürece bakacağız. Benim daha önce 1 aşılama 1 tüp bebek denemistik
Umarım tez zamanda kavuşursunuzanladım hakkınızda hayırlısı olsun evet devlette iki aşılama şartı var bende iki aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek sürecindeyim
İnşallah hepimizUmarım tez zamanda kavuşursunuz
anladım hakkınızda hayırlısı olsun evet devlette iki aşılama şartı var bende iki aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek sürecind
Peki siz raporlu mu devam ediyorsunuz ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz belli oldu mu . Ben henüz oralara gelemedigim için çok merak ediyorumİnşallah hepimiz
Evet heyet raporum çıktı. İlaçlarım 10.115 lira tuttu. Yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla transferim iki adet sonrası olacakmış. Transferde ödeme yapacağız onun içinde 18 bin lira dediler. Embriyo dondurma yapılacakmış ama bundan ödeme almayacaklarPeki siz raporlu mu devam ediyorsunuz ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz belli oldu mu . Ben henüz oralara gelemedigim için çok merak ediyorum
Çok sevindim sizin adınıza. Benim için tüp bebek için evrak topla dediler topladım ama aşılama şartından dolayı kaldı . İnşallah bizim de rapor çıkarEvet heyet raporum çıktı. İlaçlarım 10.115 lira tuttu. Yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla transferim iki adet sonrası olacakmış. Transferde ödeme yapacağız onun içinde 18 bin lira dediler. Embriyo dondurma yapılacakmış ama bundan ödeme almayacaklar
Aşılamaya ücret alınıyor mu onu da bilmiyorum şu an için gonal f kullanıyorumEvet heyet raporum çıktı. İlaçlarım 10.115 lira tuttu. Yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla transferim iki adet sonrası olacakmış. Transferde ödeme yapacağız onun içinde 18 bin lira dediler. Embriyo dondurma yapılacakmış ama bundan ödeme almayacaklar
Aşılamada ücret alınmıyor. Sadece ilaç parası ödemiştim. Umarım çıkar raporunuzAşılamaya ücret alınıyor mu onu da bilmiyorum şu an için gonal f kullanıyorum
Umarım çıkar. Sizin de güzel haberlerinizi alırızAşılamada ücret alınmıyor. Sadece ilaç parası ödemiştim. Umarım çıkar raporunuz
İnşallah yine süreçle ilgili sorularınız olursa mutlaka sorunUmarım çıkar. Sizin de güzel haberlerinizi alırız
Çok teşekkür ederim . Bu süreçte insanın gerçekten bilgi alabilcegi birilerinin olması çok önemli Allah razı olsunİnşallah yine süreçle ilgili sorularınız olursa mutlaka sorun