Şehir Hastanesi Tüp Bebek

Merhaba kızlar, benimde daha önce başarısız bir aşılama ve başarısız bir tüp bebek deneyimim var. Şehir hastanesi için evrakları topladım yarın götüreceğim, rapor çıkacak mı nasıl olacak merak icindeyim

Peki siz raporlu mu devam ediyorsunuz ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz belli oldu mu . Ben henüz oralara gelemedigim için çok merak ediyorum
Evet heyet raporum çıktı. İlaçlarım 10.115 lira tuttu. Yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla🤲🏻 transferim iki adet sonrası olacakmış. Transferde ödeme yapacağız onun içinde 18 bin lira dediler. Embriyo dondurma yapılacakmış ama bundan ödeme almayacaklar

Evet heyet raporum çıktı. İlaçlarım 10.115 lira tuttu. Yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla🤲🏻 transferim iki adet sonrası olacakmış. Transferde ödeme yapacağız onun içinde 18 bin lira dediler. Embriyo dondurma yapılacakmış ama bundan ödeme almayacaklar
Çok sevindim sizin adınıza. Benim için tüp bebek için evrak topla dediler topladım ama aşılama şartından dolayı kaldı . İnşallah bizim de rapor çıkar

Aşılamaya ücret alınıyor mu onu da bilmiyorum şu an için gonal f kullanıyorum

X