şeker yükleme testi yapılan arkadaşlar

angel331042

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
224
3
96
İçel Mersin
kızlar yarın doktor kontrolüm var 24 haftadayım şeker yükleme testi yapacak doktor sanırım nasıl oluyor ve ya hamilelikte yaptırmayan var mı bilgi verirseniz sevinirim.

valla canım 100 gram glikoz içicen önce açlık sorada glikozdan sonra kan alınıp bakılıcak yaptırmıyan yoktur çünkü olması gerekio kesinlikle hayırlı sonuçlar

benim doktorum önce 50 gr şeker yüklemesi yaptırdı.sınırda çıktı şeker sonra 100 gr yaptırdı gayet normal hatta süper dedi:) 100 gr yüklemede 4 kere kan aldılar.sol elimde yüzük parmağımda takılma oluyor.ondanmı bilmiyorum şeker yüklemesi sonrası oldu.bununla karşılaşan varmı? bende bunu merak ediyorum.

bende geçen gün yaptırdım arkadaşlar 75 gr şekerli su içtim kan aldılar 1 saat sonra tekrar kan idrar aldılar ama dayanamadım bayılmışım midem falan bulandı kustum.test iptal oldu yani şimdi doktor şeker için başka test verdi cumartesi yaptırıcam çok merak ediyorum acaba şekermi var :( neden kustum ailede falan şeker yok 25 yaşındayım kilolu değilim ama şeker çıkarsa bebeğe falan gecer die çok korkuyorum.Bilginiz varmı şeker çıkanlar nasıl oluyo yani belirtileri falan cumartesi ye kadar çatlarim :(

Back
X