- 26 Şubat 2015
- 399
- 447
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınır 140 canim. Biraz riskli tabi.. Buyuk ihtimalle sekerden uzak dur deyip , diyet vericektir dktorun.bugün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı bana açlık 88 içtikten bir saat sonra 157 çıktı değerim çok mu yüksek sizce ? bi de sadece bir saat sonra kan alındı iki saat sonra da alınmalı mıydı acaba? tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim cevabın için evet 140 tan yüksek çıkınca şüpheli dedi 100lük yüklenecek çarşamba o zamana kadar dikkat edecem umarım bu sefer de yüksek çıkmazSınır 140 canim. Biraz riskli tabi.. Buyuk ihtimalle sekerden uzak dur deyip , diyet vericektir dktorun.
Insaallah cnm, meyve sularinda cok seker var, icmemeye dikkat et.teşekkür ederim cevabın için evet 140 tan yüksek çıkınca şüpheli dedi 100lük yüklenecek çarşamba o zamana kadar dikkat edecem umarım bu sefer de yüksek çıkmaz
meyve suyu değil de meyveye zaafım var bu ara ama onu da azalttım bayağı..100lük sonuç normal çıksa da dikkat etmeye çalışacam umarım sıkıntı çıkmazInsaallah cnm, meyve sularinda cok seker var, icmemeye dikkat et.
Insaallah canim,meyve suyu değil de meyveye zaafım var bu ara ama onu da azalttım bayağı..100lük sonuç normal çıksa da dikkat etmeye çalışacam umarım sıkıntı çıkmaz
geçmiş olsun canım bir an önce düzelir değerlerin inşallah..100lük mü istedi doktorun?Merhaba kızlar bende de 50 ml lik yuklemede 236 çıktı sonuc. drum dahiliye gonderdi o da takip verdi bir yükselip bir düşüyor. gebelikten öncede boyleydi ilaç kullanıyordum duzenlesin diye. şimdi dikkat ediyorum kilo bile veriyorum istemeden sekerle de aram hiç yok meyvede yemiyorum ne yapacağım bilmiyorum yarın tekrar istedi drlar umarım herşey bebeğim için iyi gider
evet öyle oldu benimki de.. 50gr yükleme yapıldı iki kez kan alındı gerçi açlık şekerini parmak ucundan baktı bir saat sonra kan aldı sonuç 157 100lük yapılacak çarşamba sabah aç karna gidip üç saat nasıl aç bekliyecem korkuttu beni açıkçası ..değerler normal çıkar umarım...dikkat ediyorum şekerli şeyleri bayağı azalttım ..Benim bildigim kadariyla 50 gr da 2 kez( oncesi ve 1 saat sonrasi) , 75gr da 3 kez, 100gr da 4 kez saat basi olacak sekilde kan aliniyor. Benim 75 gr lik seker yuklemesiydi ve beklemesi cok sıkıntılı hareket etmeden yemeden içmeden . 140 -200 araliginda olursa doktor diyet veriyor sanirim. 200 un uzerindeki degerler sıkıntılı olabilir. Inslh bi sonraki olcumleriniz normal cikar. Bir-iki gun oncesinde sekerli seyler yememeye dikkat ederseniz daha saglikli sonuc alirsiniz demisti doktorum.
ben de öyle düşkün değilim tatlıya falan bir meyvem vardı onu da kaç gündür yemiyorum korkudanYa hanımlar ben şekeri sadece sabah kahvaltıda 1 bardak açık çayın içine 1 kesme şekeri olarak tuketiyorum onun dışında hiçbir tatlı reçel pasta kek börek ekmek yemiyorum. Meyve ile hiç aram yok nasıl oluyor ben anlamadim hatta o kadar az yemek yiyebiliyorum ki 4 kilo verdim 1,5 ayda ALLAH dan bebeğimin durumu iyi gelişimi çok güzel de o yönden rahatım. bende 50 lik yuklendi 1 saat sonra kan alındı 235 çıktı