Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru açıklamışsınız, tatlı yerken tereddüt etmezler, şeker yüklemesi konusunda da bunak Karatayın boş sözlerine inanarak geri çekilirler, ben 2 hamileliğimde de yaptırdım şekerim olmadığını bildiğim halde, ne oldu yani birşey mi oldu, hamilelikte tetanoz aşısı yaptırıyoruz ya, yakında Karatay hanım çıkıp onun için de birşey yumurtlar, sonra herkesin kafasında böyle soru işaretleri bırakırKesinlikle yapılması gerekir. Beni arkadaşım yaptırdı hem kendinde gizli şeker hem de gebelik şekeri çıktı. Şeker değidiğimiz şey sadece bildiğimiz kesme şeker değil. Hamur işleri ve yüksek oranda şeker içiren meyvelere de dikkat etmek gerekiyor. Çok net bilmiyorum ama mesela tatlı meyveler yasaklandı arkadaşıma( Çilek ve portakal gibi) Ayrıca hamur işleri de vucütta şekere döndüğü için o da yasaklandı. Evet önceden yoktu bu bi gerçek, ama önceden bizim annelerimiz teyzelerimiz doğal besleniyodu bu kadar hormon katkılı ve yapay ürünler yoktu. Önceden öyleydi böyleydi demeyin bence. Ona bakarsanız önceden tarlada doğum yapıyolarmış. Evet şeker testi her zaman zordur. Ama şunu da düşünün, balavaları tulumbaları yerden aynı şeyi düşünmüyo kadınlar. Onlarda yüksek oranda şeker içeriyo. Kadınlar onları hapur hupur götürüyo ama konu şeker yüklemesine gelince hemen karşı çıkılıyo ben de bunu anlamıyorum..
Geçen gün hastanede hamile kadının elinde meyve suyu fardı. Hazır market markalarından olan, orda oturmuş şeker yüklemesi zaraı diyo. Dicektim allah aşkına sen önce içtiğin şeyin içeriğine bak diye.
bence de yapılması gereken bişe bende yaptırdım ve bi bardak içtim doktorum kesinlikle yaptırmamı söyledi 1 dilim yaş pasta yada 3 dilim baklava yemedik mi hi hiç böyle düşünmek gerekiyo o testin bebeğe hiç bi yan etkisi yok yapılmazsa asıl o zaman daha kötü önceden yapılmıyodu bebek doğuyodu tosun gibi ölüyodu herkes nazardan çatladı nazar deydi bilmem ne işte şekerden ölüyolar kimse anlamıyo unun için muhakkak yaptırın
Kesinlikle size katılıyorum. Canan karatay hnm kesinlikle yüklemeye karşı ama canan karatay geçen gün tv de çocupuuz istediği kadar kahve içebilir açıklaması da yapmıştı. Kendince bildği şeyler vardır mutlaka ama çok iyi düşünmek lazım
Çok doğru açıklamışsınız, tatlı yerken tereddüt etmezler, şeker yüklemesi konusunda da bunak Karatayın boş sözlerine inanarak geri çekilirler, ben 2 hamileliğimde de yaptırdım şekerim olmadığını bildiğim halde, ne oldu yani birşey mi oldu, hamilelikte tetanoz aşısı yaptırıyoruz ya, yakında Karatay hanım çıkıp onun için de birşey yumurtlar, sonra herkesin kafasında böyle soru işaretleri bırakır