Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
virvst: 39873969 .!.:Arkadaşlar 21+5 günlük gebeyim. Doktorun seker yüklemesi yaptırmamış gerektiğini söyledi. Ama zararlı olduğunu duydum çok kararsizim. Bu konu hakkında düşündüklerinizi paylaşır misiniz?
Yani bu konuda doktorlar resmen ikiye bölünmüş durumda. Bi taraf şiddetle hayır derken diğer taraf savunuyor. Bunu gizli seker için yapiyorlarmis. Doğum esnasinda bunu bilmezlerse daha büyük sorunlar olabiliyormus. Çok kararsizimBen de cok kararsizim aslinda, bir seferde cok miktarda seker yuklenecegi icin o kadar sekerin bebege zararli olacagini duydum bilmiyorum ne kadar dogru.
peki sonraki çıkacak komplikasyonlar için bir alternatif sunuyor mu?canan karatay asla yaptırmayın diyor.
istersen google dan arat bir dinle,açıklamıştı neden olduğunu
bakalım bizimkı isteyecek mi isterse sanırım ben yaptırmak istemeyecegim.
Evet kesinlikle cok haklisin canim. Ben de, hadi yaptirmadim ya gizli seker varsa bebegime bisey olursa diye dusunuyorum. keske alternatif yontemler olsa.Yani bu konuda doktorlar resmen ikiye bölünmüş durumda. Bi taraf şiddetle hayır derken diğer taraf savunuyor. Bunu gizli seker için yapiyorlarmis. Doğum esnasinda bunu bilmezlerse daha büyük sorunlar olabiliyormus. Çok kararsizim
Evet...ama yapacak birşey yok ben doktorua güvenip bugün yaptircam bakalım.Evet kesinlikle cok haklisin canim. Ben de, hadi yaptirmadim ya gizli seker varsa bebegime bisey olursa diye dusunuyorum. keske alternatif yontemler olsa.
dun benim arkadasmda bi program izlems gecenn bi yarisi aradi hilal sakin bi testi yaptrmiyosn.yaptrsamda uyar doktoru yuklemeyi cok yapmasn falan dedi.anlamadm.arastrcam ben daha 6 haftaligimArkadaşlar 21+5 günlük gebeyim. Doktorun seker yüklemesi yaptırmamış gerektiğini söyledi. Ama zararlı olduğunu duydum çok kararsizim. Bu konu hakkında düşündüklerinizi paylaşır misiniz?