Seker yuklemesi yardim!!

Narcoleptic insomniac

Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.948
3.612
83
Merhaba arkadaslar, birkac gundur seker yuklemesi yaptirmaya calisiyorum ama bir turlu o igrenc glikozlu sıvıyı midemde tutmayı basaramadim. Hizla ictim olmadı, yavas yavas içtim olmadi, yarim saate yayip yudum yudum ictim yime olmadi. Her seferinde son yudumu alir almaz dakikasinda kustum cikardim. Boyle bir sey yasayan var mi acaba aranizda? Ya da alternatif baska yollar deneyen var mi?
Not. Annem seker hastasi oldugu icin genetik yatkinliktan dolayi dert edindim kendime boyle bir gecmis olmasa hic bulasmak istemiyordum zaten seker yuklemesine.

Ben hamile değilken içtim tadı berbattı ama annede varsa yatkınlık oluyo bende de hipoglisemi çıktı. Yaptırman gerek yani çileklisi, elmalısı falan var istersen farklı bi tadını dene canım ya da doktorunla konuş şekerli benzer bi şey verebilir aslında.

konun geriye düşmesin diye yorum yapmak istedim

geçmiş olsun

Tesekkur ederim.

Ben hamile değilken içtim tadı berbattı ama annede varsa yatkınlık oluyo bende de hipoglisemi çıktı. Yaptırman gerek yani çileklisi, elmalısı falan var istersen farklı bi tadını dene canım ya da doktorunla konuş şekerli benzer bi şey verebilir aslında.
Aynen canim yaptirmam şart. Denedim her türlüsünü sade, cilekli farkli aromalı ama zaten asiri kusma yuzunden ilac kullaniyorum onu almayinca ve fazla sivi yukleyince hala kusuyorum. Sabah da bos mideye direkt sıvı alınca son yudumu almamla cikmasi bir oluyor:(

Cocukken sekerli su serbet yapip verirlerdi ya elimize oyle dusun.rahat ol icerken tadi fena degilmis diye motive et kendini.ne zaman kuscam diye beklersen psikolojik olarak hemen cikartirsin.kusmayi aklindan bile gecirme kendini baska seylere yonlendir.
Bu benim 3. Gebeligim ve ailemde sker hastaligi da yok.ilk defa bende gebelik sekeri cikti.suan diyetteyim ve pazartesi belki insuline basliyacagim.toplamda 5 kilo aldim bebegimde en son cok kilolu degildi bende nasil seker cikti anlamadim.
Sende cesaretini topla ve seker yuklemeni yaptir.
Insallah guzel sonuclar alirsin.

Tesekkur ederim.

Aynen canim yaptirmam şart. Denedim her türlüsünü sade, cilekli farkli aromalı ama zaten asiri kusma yuzunden ilac kullaniyorum onu almayinca ve fazla sivi yukleyince hala kusuyorum. Sabah da bos mideye direkt sıvı alınca son yudumu almamla cikmasi bir oluyor:KK43:
Ac karina gitmeyin öncesinde fazla olmamak sartiyla tuzlu biseyler yiyin. Doktorum bana aç gelme tuzlu biseyler ye demisti. Yoksa o glikoza dayanmak mümkün degil. Gecmis olsun

glikozu baya içselleştirmişssin arkadaşım bende pazartesi yaptırdım endişeliydim baya içemessem diye ama çok kolay oldu hiç düşünmeden bitti geçti sabah 8.00 den öğlen 14.00 e kadar aç kaldım 10 tüp kadar kan aldılar vs aç kalmakta zorlandım ama gerisi hikaye aklına meyveli sodayı getir dik kafana ki biz hamileyiz dünyaya bir varlık getircez bunun doğumu var sezeryanı var. uykusuz geceleri var zorun zoru var yani bir glikozun lafı olmaz bunların yanında :)

Cocukken sekerli su serbet yapip verirlerdi ya elimize oyle dusun.rahat ol icerken tadi fena degilmis diye motive et kendini.ne zaman kuscam diye beklersen psikolojik olarak hemen cikartirsin.kusmayi aklindan bile gecirme kendini baska seylere yonlendir.
Bu benim 3. Gebeligim ve ailemde sker hastaligi da yok.ilk defa bende gebelik sekeri cikti.suan diyetteyim ve pazartesi belki insuline basliyacagim.toplamda 5 kilo aldim bebegimde en son cok kilolu degildi bende nasil seker cikti anlamadim.
Sende cesaretini topla ve seker yuklemeni yaptir.
Insallah guzel sonuclar alirsin.
glikozu baya içselleştirmişssin arkadaşım bende pazartesi yaptırdım endişeliydim baya içemessem diye ama çok kolay oldu hiç düşünmeden bitti geçti sabah 8.00 den öğlen 14.00 e kadar aç kaldım 10 tüp kadar kan aldılar vs aç kalmakta zorlandım ama gerisi hikaye aklına meyveli sodayı getir dik kafana ki biz hamileyiz dünyaya bir varlık getircez bunun doğumu var sezeryanı var. uykusuz geceleri var zorun zoru var yani bir glikozun lafı olmaz bunların yanında :)
Cok haklisiniz tavsiyeler icin cok tesekkur ederim ama sabah aynen dediginiz gibi ay ne de güzelmiş cilekli soda gibiymis cok da iyi geldi sicakta doye diye 5dkda 2 yudum ala ala nerdeyse 45dkya yaydım ama sonuc yine ayni oldu. Acaba seker makinasiyla her gun ac tok karna olcumler yapsam yerine gecer mi ki? Cok geçmiş olsun umarim diyetle atlatirsiniz saglikla gecirirsiniz hamileliginizi gonulll gonulll

Ac karina gitmeyin öncesinde fazla olmamak sartiyla tuzlu biseyler yiyin. Doktorum bana aç gelme tuzlu biseyler ye demisti. Yoksa o glikoza dayanmak mümkün degil. Gecmis olsun
Yeme kismiyla ilgili kimse bir sey soylemedi bana bir sorayim doktoruma umarim benimki de ye de gel der o zaman problemim olacagini hic sanmiyorum.

Özele mi gidiyorsunuz ?
Ben tok karnına gitmiştim , bilmiyordum bu testin uygulanacağını 50gr olanı yaptılar
Tok aç fark etmiyor demişti
Kutu kola şeklinde elmalı içeceği verdiler çok şükür kendimi midemi tuta tuta içtim
İnşaallah sıkıntı olmaz sizinkide

Özele mi gidiyorsunuz ?
Ben tok karnına gitmiştim , bilmiyordum bu testin uygulanacağını 50gr olanı yaptılar
Tok aç fark etmiyor demişti
Kutu kola şeklinde elmalı içeceği verdiler çok şükür kendimi midemi tuta tuta içtim
İnşaallah sıkıntı olmaz sizinkide
Yok saglik ocagina gittim ben o yuzden tekrar doktorumun bulundugu hastaneye gitmeyi gerek görmemiştim ama ilk kez duydum tok karnina seker yuklemesini. Doktorumu aradim ama geri donmesini bekliyorum olmazsa bir de hastaneyi arayim simdi. Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim.

Arkadaşım haklısın belki ama şeker ailende var sen de de olacak değil.. sabrımızı başımıza gelmeyen birseylere verip dagitmayalim.. bunyen almıyorsa bu da bi hikmettir. Bildiğim kadarıyla yaptirmasak da olur. Allah yardımcımız olsun

Arkadaşım haklısın belki ama şeker ailende var sen de de olacak değil.. sabrımızı başımıza gelmeyen birseylere verip dagitmayalim.. bunyen almıyorsa bu da bi hikmettir. Bildiğim kadarıyla yaptirmasak da olur. Allah yardımcımız olsun
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cok tesekkurler. Simdi konustum doktorumla madem oyle zorlama bunyeni hemoglobinine bakar onu izleriz dedi rahatladim.

Back
X