- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
Marketteler de çeşit çeşit hepsi var canım. Resmi gördün di mi? Yulaf kepeği krakeriymişbenimki yulaf ezmesi :) kepegi degildi:)
kepegi nerden bulunuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketteler de çeşit çeşit hepsi var canım. Resmi gördün di mi? Yulaf kepeği krakeriymişbenimki yulaf ezmesi :) kepegi degildi:)
kepegi nerden bulunuyor?
Yazarım tabii. Krebe yulaf ezmesi mi katmıştın? Ben kepeği katıyorum, ama omlete, 2 yumurta. Çok da fena olmuyor aslında. Hatta karbonatla kabardı, börek gibi olduydu
interestiiiingYulaf kepeği, yumurta, süt ve tuz koymuştum ben.
interestiiiingkrep tarifi gerçekten bu, ama un yerine yulafdan kepekle nasıl oldu ben de tahayyül edemiyorum.
süt katma bence canım. Peynir ve dediğin gibi ya yeşillik ya baharat ile dene.Aslında biraz maydanoz ve karbonat katsaydım farklı olabilirdi. Deneyip sonucunu paylaşırım burada. :)
süt katma bence canım. Peynir ve dediğin gibi ya yeşillik ya baharat ile dene.
Ben bol tereyağında yaptım, sonra altı pişip tavada oynar oluyor omlet, o zaman da üstüne bi kapak kapattım ki, sıcaktan üstü de iyi pişti bu şekilde. Resimde belli olmadı ama en az 1,5 cm vardı kalınlığı.
Ben de deneyeyimTamam, bir dahakine o şekilde deneyeyim o zaman. Çok daha güzel olacağına inanıyorum. :)
bu tarçinli diyo:) ee tarçinliysa tuza gerek yok ki:)Yulafın kendisi boş boş bişey benzemiyor zaten...at yemi gibi, Allah affetsinama işte omlete katarsan, arada kaynar tok tutar. Ya da kurabiye falan yaparsan biraz bişeye benzer.
Benim yediğim şu bak : Eki Görüntüle 2254780 tarçınlıı... hakkaten güzel, çayın yanına tatlı atıştırmalık gibi gidiyor.
Kız Allah iyiliğini versin. Eşofmanlı Şevket hocanın dediği gibi, biz bunu daha önce anlatmadık mı? Borazanla anlattık, şişme ördekle anlattıkbu tarçinli diyo:) ee tarçinliysa tuza gerek yok ki:)
bu tek başına yediğim. Çayın yanına kurabiye niyetine, ya da kahvaltı da ekmek yerine gidiyor. Buna zaten bişey katamazsın. İri taneli atıştırmalık bişey bu. Tatlı gibi tadı var30 dk tek bi bölge için fazla değil mi? Aman dikkat, kas falan zedeleme.30dk bacak hareketleti yaptım.şuan oturuyorum normal bi şekilde hala bacaklarım yanıyor![]()
Dinlenmeyle beraber30 dk tek bi bölge için fazla değil mi? Aman dikkat, kas falan zedeleme.
30 dk tek bi bölge için fazla değil mi? Aman dikkat, kas falan zedeleme.
Oohhh dökersin kurtları misssBen de 19.30 da pilates seansima gitcem. Sonrasinda da nişana![]()
Normalde evet. hiç yasayamam kurtlu. Ama hem cok yakin degil bana eşim tarafindan akraba. Hem de spor sonrasiOohhh dökersin kurtları misss
hee olsun gene de bi iki göbek atarsınNormalde evet. hiç yasayamam kurtlu. Ama hem cok yakin degil bana eşim tarafindan akraba. Hem de spor sonrasi![]()