Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cnmAksam menüm
-2 minik muz
-1-2 kaşık yulaf
-tarçın
kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?05.04.2019-Muhteşem Programın 16. Günü:
- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik, brokoli, ceviz)
- Ara (kahve, corba, fıstık, elma)
- Akşam (çorba, bulgur pilavı, turşu)
- Spor olarak şunları yapacağım: 1 saat yürüyüş + Didem Fitness 1. Gün + 30 squat + 20 sn plank (bir değişiklik olursa yazarım)
Ekmeksiz geçen 11. koca günümdü. Ekmeksiz yaşamaya alıştım artık. Müthiş mutluyum bunun için.
16. günüm tastamamdır.![]()
kuzuu didem fitness baştan mı alıyorsun?
harikasın valla ekmeksiz hayata alıştın :)
inş cnm kaytarmadan yaparsın..bazen ben de bi deliriyorum sıkılıyorum bi şey yapasım gelmiyor ama bırakmamak en doğrusuEvet, baştan başlayıp düzenli bir şekilde devam edeceğimpofu . Bu sefer kaytarmak yok, sporsuz tek bir gün geçirmek yok. :)
Ekmeksiz hayat mükemmel, herkese şiddetle tavsiye ederim. İlk 1 hafta zor ama bir bakmışsınız ki alışmısşınız. :)
afiyet olsun cnm5 Nisan menüm :
Sabah 7: tam buğday ekmeğinden sucuklu ve kaşarlı tost
Öğlen 11 buçuk :1 kepce mercimek çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, azıcık dana eti
Aksam yemegi 5e doğru:avuc içi kadar haşlanmış tavuk göğsü.,bir biber biraz maydonoz.
60 dk pilates yaptım totalde bacaklarım için
Şu 2.5 yatana kadar 3
inş cnm kaytarmadan yaparsın..bazen ben de bi deliriyorum sıkılıyorum bi şey yapasım gelmiyor ama bırakmamak en doğrusu
hadii bakalıımm :) bekliyorummm herkesi spora alıştırcamAynen öyle, düzenli yapmadıkça verim alınmıyor maalesef.
Bir de bir azim geldi ki sorma. :)

harikkaaa afiyet olsunnnYemeeeek hellimli salata
Eki Görüntüle 2254983
Summer-girl ben dambil gelsin öyle başlıyorum, ama sınavlar çok yoğun olacak işte o var ara vermemem lazim
❤❤ben de oyleeEvet, ara verince bir esprisi olmuyor gerçekten.
Süper! Sevindim aynı programı uygulayacağımıza.![]()