Şekilci, cinsiyetçi ve iki yüzlü insanlar

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
Geçen gün Ankaradan bir arkadaşim geldi. Hadi dedik gezelim beraberligimizin tadini çikaralim. Bodrumda yasiyorum burada motor yaygin olarak kullaniliyor. Atladik gidiyoruz.

Trafik akmiyor kilitlenmis durumda. Ben de aralardan geçe geçe ilerliyorum. Birden arabanin biri bosluktan faydalanip sag seride gecmek icin hamle yapti bizi görmeden, hemen sağa kirdim kirmamla en sağ şeritten duran trafiğe rağmen son hız gelen başka bir motorla çarpiştik...

Arkadaşım bi yere savruldu ben bi yere, çarpiştiklarimiz bi yere.. Önce 5 10 saniye kendimizi topladik ne oldugunu anlamaya calistik. Baktik ustumuzde basimizda ufak tefek siyrik ve ezilmelerden başka bir şey yok. Bize çarpan adamla kadına yöneldim hemen iyi misiniz diye sordum. Adam birden bagirmaya basladi naptigini saniyorsun sen öldürecektin beni kafami tekerleğin altindan çikardim (Külliyen yalan) senin bize kastin mi var şikayet edicem sizii cezanizi çekeceksiniiiz...

Beyefendi istemeden oldu saga kirmak durumunda kaldim vesair anlatmaya çalisiyorum. Fakat adam nuh diyor peygamber demiyor... Yok canima kastettin bilmem ne. Yahu dedim benim senin caninla ne zorum olabilir? Bu arada kolumun haline bak şu üstüme bak diye sizlanip duruyor ki onlarin da ayni şekilde ufak tefek cizikleri haricinde hicbir seyleri yok. Sonucta ortada bir kaza var biz kadin olarak adamin sagligindan emin olmaya calisiyoruz adam bir defa bile iyi misiniz diye sormadi..

Olayi abarttikça abartan bire bin katan kazazede arkadaş (50 yaşlarinda var yaninda da 20 li yaşlarda yabanci karisi) konuyu yanimdaki arkadaşin başörtüsüne getirerek ağlamakli bir ses tonuyla sizin gibiler bi halt bilmez gider ciplerde gezer ben kaç yillik eğitimciyim bir cip bile alamadiimm gidin iranda yasayin gericileeerrr

Biz böyleyiz :KK57::KK57::KK57:

( bu arada benim üzerimde askili bir elbise var şoför de benim, hedef direk arkadaşim)

En sonunda dayanamadik haliyle patladik arkadaşim sadece beyefendi sizin çok ciddi psikolojik sikintilariniz var gidin tedavi olun demekle yetinebildi ama ben durur muyum:KK62:

Sen kim oluyorsun da arkadaşima gerici diyorsun burasi müslüman bir ülke görmeye dayanamiyorsan git Amerikaya yerleş. Ayrica kazayi yalan yanlis anlatiyorsun umarim burada mobese kamerasi vardir dememle adam bir durdu.

Motoru düştüğü yerden doğrulttum nasil bi güç geldiyse o sinirle baktım adam motoru doğrultmuyor. Habire sağı solu ariyor bana çarptilar kafami tekerleğin altindan cikardim diye... Gelen geçen bazilari durup iyi misiniz diye soruyor ama onlara.. Bize iyi misiniz diye soran bir kisi çıkmadı.. Yanda benzinlik vardi ordan bir adam geldi bizim kazazedeye bagırmaya başladı sen ne biçim adamsın kazayı biz burdan gördük ne yalan söylüyorsun kafamı tekerleğin altından çıkardım diye? Hepimiz şahitiz. Sen insanları giyimiyle yargilayamazsin vs neler söyledi bize aslan kesilen adam ağzını açip da tek kelime bile etmedi...

Bu arada polis geldi tutanak tutuldu onlara da az önce salladığı gibi sallayamadı tabi şahit de olunca..

Karşılıklı zararımızı karşıladık bir de giderken özür diledi sinirlenince ne dediğini bilmiyormuş :KK53:

Velhasıl nefret ediyorum cinsiyetçi ve şekilci insanlardan. Dert değil ama anlatmak istedim.

Son düzenleme:
Valla bende kapalı bi insan değilim,açıkcası sülalemdede ananemden başka yok kapalı ama gerçekten bu insanlar delirmişmi? Ne demek başortülü bi insana konuşmak nesi garip her mahallede cami olan müslüman bi ülke burası yahu.Nefret ediyorum böyle insanlardan.Ağzını yırtsaydınız vallahi,onun hakkı odur.Sözde eğitimci daha kendini eğitememiş milleti nasıl eğiticek bu kafayla.Allah akıl fikir versin.

kapalılar İran'a, komünistler Rusya'ya, ülkücüler Türkistan'a, liberaller Amerika'ya diye diye memlekette insan bırakmayacağız. ne zaman öğreneceğiz kardeşçe yaşamayı ! adamın bence kompleksleri var, her görüşte bu tiplerden var. ezikler.

Valla beğenmeyen defolsun gitsin nereye gidiyorsa. Adam normal değildi zaten karısıyla bile ilgilenmedi ay kolum vay bacağım demekten firsat kalmadı kadına:KK53:
Yazık garibimin sesi de çıkmıyor adam bağırdıkça bağırıyor. Orada ki tek kadın oydu sanki

malesef oyle insanlar cok fazla.

Valla bende kapalı bi insan değilim,açıkcası sülalemdede ananemden başka yok kapalı ama gerçekten bu insanlar delirmişmi? Ne demek başortülü bi insana konuşmak nesi garip her mahallede cami olan müslüman bi ülke burası yahu.Nefret ediyorum böyle insanlardan.Ağzını yırtsaydınız vallahi,onun hakkı odur.Sözde eğitimci daha kendini eğitememiş milleti nasıl eğiticek bu kafayla.Allah akıl fikir versin.

çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim...

Gücüm yetse sanırım onu da yapardim. Hayır iyi ki ıssız bi yerde olmadı adamda iftira potansiyeli vardı yani

Başörtüsü kadar başına taş düşsün... Annesini hadi o değildir bi ihtimal nenesini de irana yollasaymış keşke..

Simdi soyle bir durum var gecen gun iki jip aynaya bakmadan farkli yerlerde onume kirarak beni zora soktu. İkiside turbanli kadinlardi. Buradan ne cikartmam gerekir ki? Demekki herkes zaman zaman dikkatsiz olabiliyor. Aynaya bakmayi bilmiyor..bunu yapan erkekte cok..Genellemeler cok yanlis...

Simdi soyle bir durum var gecen gun iki jip aynaya bakmadan farkli yerlerde onume kirarak beni zora soktu. İkiside turbanli kadinlardi. Buradan ne cikartmam gerekir ki? Demekki herkes zaman zaman dikkatsiz olabiliyor. Aynaya bakmayi bilmiyor..bunu yapan erkekte cok..Genellemeler cok yanlis...

Genelleme yapilacak bir durum yok, ki zaten adamin yaptigi genelleme de degil direk aşağılamaktı üstelik arkadaşımin olayla hiç bir alakası olmamasına rağmen

Genelleme yapilacak bir durum yok, ki zaten adamin yaptigi genelleme de degil direk aşağılamaktı üstelik arkadaşımin olayla hiç bir alakası olmamasına rağmen
Yani rahatsiz olan oraya buraya gitsin demekte cok dogru degil sanki. Amaaan delinin biri sacmaladi diye arkadasiniz hic uzulmesin. Kucuk insanlarin isi dis gorunusle ugrasmak..

Yani rahatsiz olan oraya buraya gitsin demekte cok dogru degil sanki. Amaaan delinin biri sacmaladi diye arkadasiniz hic uzulmesin. Kucuk insanlarin isi dis gorunusle ugrasmak..

Ama bakın kimseye kıyafetinden, inanışından ötürü oraya buraya gitsin demiyorum. Kafalarına göre yaftaladıkları insanları buraların ağababasıymıs gibi göndermeye çalışan insanlar çok istiyorlarsa kendileri gitsinler diyorum ki hala düşüncemin arkasındayım.

Bu tür yorumlara tesettürlü bir kadın olarak ben çok alışığım. Gülümsememle cevap veriyorum sadece böyle dediklerinde. Belli belirsiz hafif alaycı bir gülümseme... Çoğu mahçup oluyor, konu çirkinleşmeden bitiyor. Sadece dini inancı, görünümü için değil, her türlü aşağılanma ve dışlanmaya maruz kalan herkese öneririm. Hoppa

Ahmak her şartta ahmaklığını gösteriyor demek ki. Anladık salaksın da, insanlar korkmuş kaza olmuş, azıcık akıllı taklidi yapsan ne olur?

Geçmiş olsun.

X