Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar benim saclarim sözde dalgalilar fakat sekiller cok belirgin degil. Saclarim cok kabariyor ayni aslan yelesi gibi ve.tiftik yiftik. Banyo sonrasi kurutmassam basim agrior. Ve.sprey yada jöle kullanmak istemiorum. Dogal yollarla.evde napabilirim?? Lütfen acill
Kesinlikle hic sekilli olamiyor ve.sorunlu remen. Ayni zamanda parlak falanda.degil yani yipranmis.bide. sinava.hazirlaniorum bu sene cok ugrasamamda. Hayirlisi artikal benden de okadar cnm.aynı saclara sahıbız senınle.duzlestırıyorum saatlerce dumduz olcana hemen kabarıyo.masa yapıyom bozuluyo.zaten hawa sıcak okadar ugrasıom bıde terlıyorum bozuluyo ya ozaman gelenler gelıyo bana :) bnde beklıyorum arkadasların fıkırlerını...
Yüzüme düz sac yakismio pek bnm. Permayida.hani yaptirmayi.düsuündüm ama istedigim sonucu alamamaktan korkuyorum. Artik banyo sonrasi pratik önerisi olanlar. Varsa onlari denicem.ozaman salla cnm.sınav daha onemlı.brezılya fönu warmıs duydun mu onu.6 ay falan kalıcıymıs..perma gbı ???
Bence kuru saclarin o yuzDen bu kadar kabariyo .kremle banyo sonrasi .sac maskeleri var birde onlarida uygula .ben boyle yapiyorum
Benim saçlarımı anlatıyorsun sandım :)Arkadaslar benim saclarim sözde dalgalilar fakat sekiller cok belirgin degil. Saclarim cok kabariyor ayni aslan yelesi gibi ve.tiftik yiftik. Banyo sonrasi kurutmassam basim agrior. Ve.sprey yada jöle kullanmak istemiorum. Dogal yollarla.evde napabilirim?? Lütfen acill
Bu tokayı arıyorum bulamıyorum. Kaybettim bir daha bulup alamadım.Benim saçlarımı anlatıyorsun sandım :)
Ben şunları yapıyorum:
Lee Stafford poker straight şampuan ve saç kremi kullanıyorum.Şiddetle tavsiye ederim.
Banyodan çıkınca morfose keratinli serum sürüp tarıyorum, sonrasında fırçalayarak kurutuyorum.
Saçım kuruya yakın çok hafif nemliyken (kurumuş gibi görünür ama elini atınca nemli olduğunu anlarsın ya, öyle) şu tokayla topuz yapıyorum:Eki Görüntüle 1613415
Şöyle oluyor:Eki Görüntüle 1613416 Sonra ya makyajımı yapıp giyiniyorum, ya evde işime gücüme bakıyorum, topluyken de güzel, markete fln gideceksem gidip geliyorum.Saçım ince telli olduğundan yarım saat dursa yetiyor.Sonuç:Eki Görüntüle 1613420 Doğal görünümlü, düzenli dalgalar.Hem de ısı veya şekillendirici kullanmadan.Eki Görüntüle 1613423