sekreterlik isi yapanlar bakabilir mi

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda

Son düzenleme:
valla tabiki normal sekreter cay kahve götürür çok küçük yerse ofisin işinide yaptırırlar

Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda
3 yıldır Sekreterlik yapıyorum. Yemeği patronumla yapıyoruz çünkü tam beceremiyorum. Çay kahve ve temizliği ben yapıyorum . Tuvaletide dönüşümlü yikiyoruz. Zaten temzlk her sabah rutin masa paspas falan sonrada oturuyorum . Çoğu vaktim boş geçiyor.

Çay kahve elbette, eğer daha aşağıdaki kademede personel yoksa sana kalır. normaldir.

3 yıldır Sekreterlik yapıyorum. Yemeği patronumla yapıyoruz çünkü tam beceremiyorum. Çay kahve ve temizliği ben yapıyorum . Tuvaletide dönüşümlü yikiyoruz. Zaten temzlk her sabah rutin masa paspas falan sonrada oturuyorum . Çoğu vaktim boş geçiyor.

İs bitince oturuyorsunuz anladim..

Nasil yaaa anlamadim sekreter temizlikmi yaparmis Allah askina ilk kez sizden duydum anormal bir durum..cay kahve hadi neyse diyecegimde o bile tuhaf ..

ofise sekreter aldık ama sadece dosyalama telefon işine çay kahve işine bakıyor. temizlik için ayrı şirketle anlaştık. yani tuvaleti yıkamak temizlik sekreterin işi değildir. benim yaptırmaya gönlüm el vermez.

Bende sekretwrlik yaptıgım dönem çay kahve yapıyordu. Bulasık ve temizlikte yapıyordum ama arkadslarla dönüşümlü olarak sonradan emlakçi oldum sekreterken bile satiş yapınca:-) konuya dönücek olursak çaya kahveye bakan personel varsa yapmazsın yoksa yaptırır heryer benim en son calıstıgım yerde abla vardi bu işlere bakan ben hesap kitap telfon işleri ile ilgileniyordum

Eğer kucuk bir yerde sizden baska biri yoksa normaldir. Gerçi büyük şirketlerde de olabiliyor mesela ben wolksvagende patron sekreteriydim her işiyle ben uğraşıyordum çayından kkahvesinden tut gazetesine kadar ben getiriyordum çoğu zaman..

Çoğunlukla talep ediyorlar ofis islerini yapmanı ama büyük şirketlerde olmaz. Küçük bir ofisse genelde isterler

Ben galeride sekreterim bir patron birde bn yukarda söylediğim gibi temzlk te yapıyorum 1 saatimi almıyo Maasimda ona göre çok iyi

ben önceki ve şimdiki işimde muhasebeciyim. ilk işimde bazen temizlik yapardım. şimdiki işimde büroda iki bayanız arkadaşım zıraat mühendisi ben muhasebeci ikimiz temizlik yaparız bulaşık yıkarız. yapacak kimse yoksa ne yapcan ki patronun senle yemek yapıyormuş ne güzel işte

Nasil yaaa anlamadim sekreter temizlikmi yaparmis Allah askina ilk kez sizden duydum anormal bir durum..cay kahve hadi neyse diyecegimde o bile tuhaf ..
Niye tuhaf geldi ki.Tabiki işyerinin kapasitesine bağlı.Çalışılan yerde bu işleri yapacak yardımcı personel yoksa patrona çayını kendin yap ,wc yi falan da temizlemem demek daha tuhaf bence..

ben 3 yıldır bu işi yapıyorum bu dediklerinizin hiçbiri benim sorumluluğumda olmadı hiç... ama bazı yerlerde olabiliyor isteyebiliyorlar diye biliyorum keşke bunlarıda yapsamda biraz daha fazla maaş alsam :KK8:

evet sekreterlik mesleğini icra eden arkadaşlar çay kahve işlerinden de mesul oluyorlar ayrıyaten ofisin günlük temizliğinide yapıyorlar..yeni yetme muhasebeciler içinde geçerli..bir yere işe girildiğinde çayıydı kahvesiydi temizliğiydi hemen kitlenir..maalesef ülkemiz şartları...ha olması gereken o değildir kesinlikle..sekreter telefona bakar randevu ayarlar yönetici asistanı telefona bakar randevu ayuarlar toplantılara patronla iştirak eder tutanak tutar..muhasebecinin işleride malumunuz..ama yok yok..en iyisi sıkacan devlete girecen..şekil a ben..özelde yapamadım 6 yıldır devlette kendi işimi yapıyorum .

Bunlar sekreterin işi değil.Hele ki wc temizlik hiç değil.Çalıştığın yerin kapasitesiyle alakalı.

Özel sektördeyim. Her şeyini benden ister. Gelmesin diye dua ediyorum.
iş tuvalet yıkamaya kadar gitmese de küçük işletmelerde olabiliyor.
mutfakta çalışan personellerimiz yardımcı oluyorlar çay kahve falan benden ister ben onlara söylerim getirir..
Asistanlık zor ! yapacaksan Allah yardımcın olsun kardeş.

kızlar hazır konusu açılmışken benimde belirtmek istediğim şeyler var :rolleyes: oncelıkle bende sekreterlık yapıyorum.Ve emlak bölümüne de bakıyorum deneyimim pek yoktu ama şuan gayet iyi durumdayım tek başıma çekip çeviriyorum patron çok durmaz ofiste tek başımayım yemek yapmıyorum cok şukur ama sürekli temizlik (ofis giriş katı sürekli pisleniyor Hele o Camlar :KK43: ) getir götür müşterilerle ilgilen ev bakmaya git gel çay kahve bankalar ..... vb aklınıza ne geliyosa bende bide dalga gecer gıbı arada kolum agrıdı ovalarmısın demıyomu cıldırıyorum.. Neyse az çok anlattım bu arada öğrenciyim haftada 4 gün aksam 7 de degıl 5:30 da cıkıyorum işten 1 buçuk saat erken yanı ama 4 aydır burdayım toplasan 3 pazar izin yapmışımdır... bunlara rağmen maaşım 1000 TL !! sizce bu normalmi zam istemelimiyim..:110:

X