Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yıldır Sekreterlik yapıyorum. Yemeği patronumla yapıyoruz çünkü tam beceremiyorum. Çay kahve ve temizliği ben yapıyorum . Tuvaletide dönüşümlü yikiyoruz. Zaten temzlk her sabah rutin masa paspas falan sonrada oturuyorum . Çoğu vaktim boş geçiyor.Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda
3 yıldır Sekreterlik yapıyorum. Yemeği patronumla yapıyoruz çünkü tam beceremiyorum. Çay kahve ve temizliği ben yapıyorum . Tuvaletide dönüşümlü yikiyoruz. Zaten temzlk her sabah rutin masa paspas falan sonrada oturuyorum . Çoğu vaktim boş geçiyor.
ben önceki ve şimdiki işimde muhasebeciyim. ilk işimde bazen temizlik yapardım. şimdiki işimde büroda iki bayanız arkadaşım zıraat mühendisi ben muhasebeci ikimiz temizlik yaparız bulaşık yıkarız. yapacak kimse yoksa ne yapcan ki patronun senle yemek yapıyormuş ne güzel işteKizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda
Niye tuhaf geldi ki.Tabiki işyerinin kapasitesine bağlı.Çalışılan yerde bu işleri yapacak yardımcı personel yoksa patrona çayını kendin yap ,wc yi falan da temizlemem demek daha tuhaf bence..Nasil yaaa anlamadim sekreter temizlikmi yaparmis Allah askina ilk kez sizden duydum anormal bir durum..cay kahve hadi neyse diyecegimde o bile tuhaf ..
Bunlar sekreterin işi değil.Hele ki wc temizlik hiç değil.Çalıştığın yerin kapasitesiyle alakalı.Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda