Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba, 2009 senesinde selahattin hoca göğüs büyütme ameliyatimi yapmışti. Üzerinden 7 yil geçmesine ragmen hiçbir sikinti yasamadim.Çok doğal oldu ve en onemlisi hic kimse estetik oldugunu anlamıyor bikiniyle bile.Gecen yil da selahattin hocaya burun estetiği yaptirdim.Burnumdan da çok memunum.İyileşme surecinde biraz sikintilar cektim ama sonuc güzel oldu. Burun estetiginde doktor secimi gercekten cok kritik.Ben daha once hocaya ameliyat yaptırmış olduğum icin burun ameliyatimda da hic korkmadan direk selahattin hocaya gittim.Burnumda gayet dogal ve hoş gorunuyor.Amerikan hastanesinde oldum ameliyatimi.Karar aşamasındaki arkadaşlara tavsiye ederim Selahattin Özmen'i.Sorulariniz olursa cevaplayabilirim
Merhaba. Yaklaşık 2 ay önce benimi aldırdım. şimdilik kızarıklık var fakat Selahattin Bey 6 ay yada 1 yıla kadar iz kalmayabilir dedi. Selahattin Beyden çok memnun kaldım.
nothing7 arkadaşım benimi aldırırken hiç ama hiç acımadı aynı zamanda sonrasında da. Benin büyüklüğüne göre ücreti değişiyor dediler benimki hepsi dahil (Patoloji ve muayne (muayneyle operasyon aynı gün içerisinde olur ise muayne ücreti ödemiyorsun)) 1400TL civarında tuttu.